Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לפני קניית רכב מסוג טויוטה RUNIX שנת 2005 ורציתי בבקשה חוות דעת על התוצאות בדיקה.

תודה רבה,

ליאור.

1בדיקת רכב.jpg

פורסם

סרוק את המסמך כמו שצריך ונוכל להתייחס בהתאם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי דבר אחד להגיד על הבדיקה הזו, הלוגו של מכון הבדיקה מאד מוכר. :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מנהל המכון הוא חבר פורום, זה מה שארז התכוון.

על פניו נראה שהרכב הזה טיפה מוזנח, ועם כמויות הטויטה שיש בארץ, אין שום סיבה להנעל על רכב ספציפי זה אלא אם הוא בא עם הורדה טובה במחיר.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

על מה אני יכול להוריד אותו במחיר?

נכון לעכשיו הוא מתקן לי את הדפיקות ומחליף לי את הפנסים.

מה עליי להיזהר ברכב הזה?

פורסם

תשמע, הרכב מוזנח.

צמיגים לא זהים, עודף שמן, נזילת מהגיר, הרכב גם אחרי תאונה שבה הוחלפה דלת.

כאילו מי שנהג בו נכנס למוסך רק כשלא היתה ברירה.

אני לא יודע מה המחירון של טויוטה וכמה המוכר רוצה, אבל אם תכתוב את שני אלו וגם את הקילומטרז כי הוא לא ברור בטופס הבדיקה, אז נוכל לעזור יותר.

בברכה,

גילעד

פורסם

המחירון 67000 ואני כרגע מדבר איתו על 65000, קילומטרז' 90000, יד ראשונה, גלגלי מגנזיום.

חיפשתי בנרות רכב מסוג טויוטה רניקס אבל זה הרכב הנורמלי היחיד שמצאתי בתקציב הזה.

מה עוד אני יכול לעשות בנידון?

תודה רבה רבה על העזרה!!!!

פורסם

אין בעד מה על העזרה.

יש פה מקום להוריד באיזור ה 5000 ש"ח מהמחירון לטעמי בגלל שהוחלפה דלת ובגלל הנזילה מהגיר, בנוסף פנס אחורי זקוק להחלפה, וגם יש צורך בהחלפת צמיגים וכיוון פרונט.

בקיצור הרכב זקוק לישור קו, ואין שום סיבה שאתה תשלם לו על ההזנחה שלו רק בגלל שכתוב על זה טויוטה.

בברכה,

גילעד

פורסם

תודה רבה,

ומה בנוגע לתושבות של המנוע ושל הגיר הגומיות האלו, האם מישהו יכול בבקשה לתת לי הסבר מה זה בדיוק ואיך אני יכול לתקן את זה, והאם מומלץ להחליף את הדבר הזה עכשיו?

דרך אגב לאחר הבדיקה הבחור במוסך שבדק את הרכב אמר לי שהרכב במצב טוב....אז מה עלי לעשות, אני באמת מבולבל.

תודה רבה,

ליאור.

פורסם

מצב כללי טוב זה בסדר גמור.

עדיין יש מקום להוריד במחיר.

את התושבות מנוע וגיר מומלץ להחליף אך אינני יודע מה יהיה המחיר (אלה התושבות שמחזיקות את הגיר והמנוע ועם הזמן הגומי שבהם מתפרק - במקרה הקל רעידות המנוע יורגשו ברכב ובמקרה ממש רע, תושבת עלולה להשבר).

ושוב, אין שום סיבה שבעל רכב זניח את רכבו ככה, ואז יבוא וידרוש מחירון.

בברכה,

גילעד

פורסם
תודה רבה,

ומה בנוגע לתושבות של המנוע ושל הגיר הגומיות האלו, האם מישהו יכול בבקשה לתת לי הסבר מה זה בדיוק ואיך אני יכול לתקן את זה, והאם מומלץ להחליף את הדבר הזה עכשיו?

דרך אגב לאחר הבדיקה הבחור במוסך שבדק את הרכב אמר לי שהרכב במצב טוב....אז מה עלי לעשות, אני באמת מבולבל.

תודה רבה,

ליאור.

עכשיו בלבלת גם אותי.

תושבות גיר ומנוע לקויות זה עניין לא הכי זול לכשלעצמו, תוסיף את שאר הליקויים, וזה כבר עסק יקר.

שים לב שהרכב עם 90,000 קילומטר, תקנו אותי מומחי הטויוטה אבל לא בטיפול הזה צריך להחליף טימינג ושאר ירקות? בררת עם המוכר מתי בוצע או מתי צריך?

חשוב לבדוק את זה, זה גם טיפול יקר. עד מתי הטסט של הרכב?

כל אלו זה עניינים חשובים שצריך לבדוק ומוסיפים לעלות הרכישה הכללית שתהיה לך. אולי תיגש אפילו לקבל הצעה מסודרת במוסך שלך אם אתה ממש חם על הרכב ובעל הרכב יאפשר.

התכוונתי באמת לבארשבאי הגאה, ואני מניח מהכרות על גבי הפורום שאם נרשם אז קיים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

התקשרתי למכון הבדיקה ואמרו לי שזה רק הגומיות שהתייבשו בתושבות.

האם זה עדין עסק יקר?

יש לו טסט לשנה בינואר היה לו טסט. ואיך אני יודע באמת שאין נזילה מהגיר?

• תוכן חדש...