Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבר בורג של גלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אביאו 2007

תוך כדי פירוק גלגל קדמי עקב תקר נשברו 2 ברגים!!!

האם התקלה שכיחה??? זה לא פגם בייצור?? הרכב אף פעם לא היה התאונת דרכים.

פורסם

על הטאסה המקורית של אבאו יש אומים שנפתחים

ונראים מאד דומים לאומי הגלגל

אתה בטוח שלא שברת אותם?

פורסם

הברגים תפסו חלודה, האחרון שחיזק סגר יופי יופי עם פטיש אויר או תפס את ההברגה עקום. זה גם יכול להיות הפנצ'רמעכאר.

פורסם

פולו,גולף- אני מבטיח לך שכל בורג לא משנה כמה הוא איכותי וממה הוא עשוי יש גבול להתעללות שהוא מסוגל לספוג.

Dan-idin- כי מדובר בבורג בן 3 שנים שאני מקווה שבגלל שמדובר בבורג של גלגל הוא יוצר והותאם בסטנדרט גבוה. קשה לי להאמין שאביזר בטיחותי יותאם בצורה כזאת שאחרי 3 שנים הוא יחליד עד כדי שבירה. אני נוטה יותר לכיוון של חיזוק יתר אשר התחיל לגזור את הבורג וכאשר ניסו לפתוח אותו הוא לא עמד במאמץ ונשבר.

פורסם

ושוב פעם זה תלוי באופן השימוש, אם הבורג תוכנן לסגירה של 20 קג"מ (לדוגמא) ולקחו מקדם ביטחון של X3 (אם אני זוכר נכון זה הכי נפוץ) וקיבלנו עמידות מומלצת של עד 60 קג"מ ואז הגיע המכונאי רכב עם תעודת מהנדס שבר וסגר עם פטיש אויר (שדרך אגב מאוד מומלץ להמנע משימוש בו במיוחד משום שהוא עובד בדפיקות שמחלישות את הבורג) במומנט של 70 קג"מ, אז גם פה הבורג אמור לשרוד?

פורסם

יש מקרים שחלודה מתפתחת על התבריג, אז בזמן שחרור או סגירה מתחיל הרס של התבריג - זה עלול לגרום לשבר של בורג או גוג'ון לאחר החיזוק. לרוב זה יותר קורה ברכבי שטח שנמצאים במצבי רטיבות ובוץ.

בדר"כ התופעה נגרמת מחיזוק יתר או הברגת בורג לא נכונה.

יש רכבים שהברגים יותר רגישים ונוטים להשבר לאחר שניים או שלושה פעמים של סגירה שחרור.

פורסם

לדעתי בעבר סגרו את האומים ישר עם פטיש אוויר והאום נסגר עקום ונתפס.

יש כאלה שלא סוגרים אותם קודם עם היד ואז מחזקים עם הפטיש, אלא ישר שמים את האום לתוך הבוקסה בפטיש ואז מברגים, וזה דופק את ההברגה.

אפשרות שניה היא שחיזקו את האום כאשר היה בו חול וזה גרם לתפיסת האום.

• תוכן חדש...