Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז זאת הפעם הראשונה שלי שאני נכנס לתחום המדיה

ישלי רכב מסוג יונדאי אקסנט 03 ומערכת הכי בסיסית שיש שבאה מהיצרן

כמובן שלילד בן 17 זה לא מפסיק וכבר קרעתי 2 מתוך ה4 רמקולים שיש ברכב (2 מאחורה ו2 בדלתות הקדמיות)

אז אני רוצה להתחיל לבנות מערכת , עשיתי קצת שיעורי בית והגעתי למסקנה שהכי מומלץ בתקציב שיש לי זה Clarion DB286USB וקיבלתי כבר הצעה עליו ב670 כולל התקנה

האם זאת המערכת שמתאימה לי ? ואיך המחיר?

אמרו לי לא לגעת בפיונר אם אני רוצה איכות ..

הדרישות שלי ממש ממוצעות , לא להעיף את השכונה אבל לא לשמוע חלש ובאיכות גרועה

התקציב שלי כרגע הוא 700 שקל גג לרדיו דיסק

וב10 לחודש אפריל יהיה לי עוד 1.5K , שאשקיע לרמקולים

חשבתי לכיוון הרמקולים קדמיים בלבד , משהו איכותי

יש לציין שאני לא מעוניין במגבר וסאב כי אני לא רוצה בומים יותר מידי , הלא לשמוע באיכות טובה ומידי פעם לשמוע חזק בלי שהרמקולים יקרעו

לא מעוניין ביד שניה , ואפשר לוותר על התקנה אם זה ממש רלוונטי .

תודה לעוזרים ואשמח להצעות לרמקולים / רדיו דיסק .

ואם תוכלו להפנות אותי בפרטי למקומות באזור ראשל"צ והסביבה אני יותר מאשמח ( אני יודע שזה מנוגד לחוקים אבל בפרטי זה בסדר לא ? אם לא תמחקו את הבקשה האחרונה שלי )

פורסם

ראשית תודה על התגובה המהירה

אני לא הכי מבין , אבל רציתי לדעת מה טוב יותר ברדיו דיסק שהצעת , מאשר הרדיו דיסק שהצעתי ?

אשמח להסבר

ואגב אהבתי את הרמקולים

פורסם

ברדיודיסק הנ"ל יש לך כניסת USB \AUX מובנת

הוא מאוד נוח לתפעול ,ההגברה הפנימית שלו חזקה ,יש לו קליטת רדיו מצויינת

יש לו אנטי שוק מעולה הדיסק לא קופץ בשום מצב ,ה-CD שלו איכותי

והוא מצוייד בממיר 24 ביט עם X8 אובר סמפלינג ועם יחס אות לרעש של 105DB

• תוכן חדש...