Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FREE FLOW

Ilans
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FREE FLOW זה קודם כל מניפולד רק אח"כ דודים

כך שאם אתה עושה חצי עבודה - רק תקלקל

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

לא רק קוסמטיקה - יש גם שינוי בכמות וסוג הרעש. הצליל יהיה באסי יותר וחזק יותר, תלוי בסוג הדוד. כדאי שתברר מראש עד כמה הדוד הספציפי אמור להרעיש כי אתה לא רוצה יותר מדי רעש - סה"כ אתה זה שצריך לחיות עם האוטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אישית הרגשתי ירידה בצריכת הדלק אני יודע שזה נשמע תמוה אבל עובדה .

חשוב לציין...

שינוי ממש קטן. :lol:

אבל שינוי.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
אני אישית הרגשתי ירידה בצריכת הדלק אני יודע שזה נשמע תמוה אבל עובדה .

חשוב לציין...

שינוי ממש קטן. :lol:

אבל שינוי.

בטח מזה שהאוטו נשמע יותר חזק אז אתה חושב שאתה לוחץ חזק למרות שאתה לוחץ פחות מפעם והשינוי הקטן ברגישות דוושה מפצה על ההרשה של פחות כח שהיית אמור להרגיש... ככה בדיוק קרה לי בהתחלה... עכשיו אני כבר לא זוכר איך זה היה לפני... תענוג :)

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...