Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי היום עם תומר מתומקאר, אחרי התייעצויות רבות שקיבלתי פה בפורום, וקיבלתי ממנו שתי הצעות:

1)

MOREL TEMPO 6-קומפוננט

JBL CS60.4-מגבר

PIONEER 4050-רדיו דיסק

כל זה כולל התקנה ב2000 שקל...

2)

MOREL TEMPO 6-קומפוננט

JBL GT5A604 - מגבר

PIONEER 4050- רדיו דיסק

כל זה כולל התקנה ב2100 שקל...

ההבדל בין ההצעות הוא המגבר, ה60.4 עולה 665 ברגיל, ויש לו 320 וואט, וה5A604 עולה איזה 985, ויש לו 640 וואט.

שאלתי אותו על מה הוואט משפיע, אז הוא אמר שאם אני ארצה להוסיף סאב, הGT5A604 מעיף את את הסאב בגיין נמוך, וה60.4 בגיין מלא עושה סאונד טוב בסאב....

אז רציתי לשאול, האם כדאי לי ללכת על ההצעה הראשונה או על השנייה, או האם לבנות משו אחר לגמרי?

פורסם

יש לי את הGT5A604, נרכש מתומקאר. אני די מרוצה ממנו, חיברתי אליו מורל טמפו 6.5 וסאב של סוני והוא מסתדר דיי טוב, אז בין שתי ההצעות הייתי הולך על השניה.  

פורסם

תראה המחירים הם אחלה וסבירים לחלוטין .

קראתי פה כמה פעמים שתומקאר עושים אחלה התקנות וגם ראיתי אצל חבר טוב התקנה הוגנת מחיר טוב ויופי של סטנדרטים.

במקומך הייתי מוסיף את ה 100 ש"ח האלה ולוקח את המגבר השני - באמת שהוא יותר טוב והמחיר משתלם !

רק משהו אחד קטן

שמעת כבר את המורל האלו ? כי אולי אתה מעדיף סט אחר מבחינת האוזן ? איזה JBL או משהו בסגנון ?

ובגדול אם כן לדעתי - תתחדש =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

קודם כל תודה על התגובות, ואממ יעקב, שמעתי את המורל פולס, שהם מעין "הדגם הקודם" של הטמפו, והייתי ממש מרוצה מהם, הרבה מעבר למה שציפיתי (מבחינת זה שאמרו לי שאין כמעט באסים)...

עוד תגובות יתקבלו בשמחה D:

פורסם

בשביל עוד 100 ש"ח קח מגבר חזק יותר (אם אני לא טועה שניהם JBL) אז זה לא שאתה נופל לרמה נמוכה יותר או משהו.

את ההבדל תרגיש כשתרצה לשדרג :-P

מתחדשת*

פורסם

אני לא בטוח שהמגבר השני באמת חזק יותר.

סתם ממבט בסוניק אלקטרוניק -

הראשון הוא דגם ישן יותר, שאינו מיוצר יותר. הוא מוצהר 4x60 ובעל שני פיוזים של 25A.

השני הוא הדגם הנוכחי. אפשר לומר שהוא המחליף של ה-cs60.4. גם הוא מוצהר 4x60 ובעל שני פיוזים של 20A.

לפי הפיוזים אפשר להעריך שבפועל המגבר הראשון חזק יותר (אני מבסס את דברי על המאמר שמובא כאן).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני לא יודע מאיפה הם הוציאו את המידע על הפיוזים, כי הסתכלתי באתר של JBL ולא מצאתי שם כלום על זה...

וDTS, אשמח לשמוע מדוע אתה חושב שעדיף את הראשון..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקשר בין הפיוזים לטיב המגבר?

תכלס גם פיוז של 15 היה מחזיק את המגבר הזה, נכון שתיאורטית פיוז חזק יותר יכול להצביע על עוצמה גבוהה יותר אבל במקרה הנ"ל זה בולשיט-

מתוך המפרט של הראשון:

Total RMS Power Output280 watts

מתוך המפרט של השני:

Total RMS Power Output320 watts

יש שם עוד הבדלים קלים - ביחס אות לרעש (לטובת הראשון - בדיבי אחד, לא הבדל משמעותי), ובקרוסים.

למרות שגם המידע הזה נראה לי לא אמין במיוחד - רשום שלראשון יש כניסות speaker level input מה שאומר שהוא יכול לשמש גם כמנחת - אבל אני לא רואה כניסות כאלה על המגבר עצמו...

• תוכן חדש...