Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שזה קשור לשמאלני או ימני.

כל מה שנכנס פחות או יותר להגדרה של "מטרה מקדשת אמצעים" הוא בעייתי.

אני פעם הסכמתי לביטוי הזה, והיום שולל אותו לגמרי, בלי שהשתנה העמדה שלי ב"מפה הפוליטית".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מספיק להתווכח, אנחנו יודעים טוב מאוד שצה"ל לא ירה סתם כך במסתננים אלא אם כן יש חשד שהם מחבלים, אז התיאוריה לא שווה.

מה שכן זה שצריך להעיף אותם מיד איך שהם מגיעים, ישר על מטוס חזרה לחור באפריקה מצידי, ככה לאט לאט יבינו שלישראל אין להם מה להגיע כי הם יעופו מיד.

נקודה.

פורסם

כן אבל אתה לא מבין איציק.

כנראה שאנחנו גזענים מידי אם אנחנו מקבלים אותם בעין יפה, נותנים להם את הזכות לחיות קודם כל.

אבל כנראה שזה לא מספיק לחלק מהאנשים פה.

כנראה שהם רוצים לראות אותנו מוסרים להם את המפתחות לבית ולרכב.

יש כאן אנשים דוגמת יניב שחיים בבועה ובסרט הזוי לחלוטין וחושבים שאנחנו נאצים שיש לנו את המחשבות האלה על לשמור על המדינה שלנו מפני פולשים.

זה לא ריאלי. מתישהו מישהו יתעורר פה כמו שקרה עם הרומנים הטורקים והפיליפינים, ויעיפו אותם מפה. מצידי לנורבגיה.

שם לא אכפת להם מה מרכיב את האוכלוסיה העיקר להיות בסדר עם כולם.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
לעיתים הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.

אבל הדרך לגן עדן לעולם לא רצופה כוונות רעות. רצוי גם לציין שמקייאוולי הוא דוגמא לתפיסת עולם שהיום מגדירים אותה, במקרה הטוב, תועלתנית גרידא, ושמו לא מצוטט בד"כ באותה שורה עם הומניזם, מצפון מוסרי וזכויות אדם ואזרח.

אבל מקייאוולי בצד, אני לא מבין איך הויכוח הזה נגרר בכלל למחוזות פוליטים. השאלה היחידה ששאלתי כאן היא מי מוכן לירות במשפחה של פליטים שמנסה לחצות את הגבול בדם קר. בינתיים יש לנו רוצח פוטנציאלי אחד, מהזן שממלא פקודות.

עוד מתנדבים?

נ.ב. שאף אחד לא ייקרה לי "שמאלני," אני נעלב בקלות. אני בחיים לא הצבעתי לשמאל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש כאן אנשים דוגמת יניב שחיים בבועה ובסרט הזוי לחלוטין וחושבים שאנחנו נאצים שיש לנו את המחשבות האלה על לשמור על המדינה שלנו מפני פולשים.

חבל שלא טרחת לקרוא את השרשור במלואו!

אני כן נגד מניעת כניסה שלהם לארץ!

אני כן בעד גירוש שלהם מהארץ!

(חוץ מאולי מקרי סעד דחופים של פליטי מלחמה אמיתיים).

אני מאוד נגד עונש גזר דין מוות לכולם עם מדיניות SHOOT ON SIGHT שחלק מהמשתתפים בדיון רק מחכים שיאשרו אותה בשביל שיוכלו לנקז לשם את כל ההפרעות הנפשיות והתיסכולים היום יומיים שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צריך ליצור הרתעה בגבול ולא משנה אם זה פליטים או פעילי טרור או כתבי עיתון הארץ (לכולם אינטרס דומה וכולם אוייבי המדינה)

אני לא אומר לאסוף אותם ולירות לכולם כדור בראש, אלא ליצור מדיניות ברורה שמקובלת בכל גבול של מדינה מתוקנת.

כל מי שמסתנן מהגבול צריך לדעת שישלם על זה בחייו.

כשאמרתי שמאלנים, התכוונתי לגישה שמאלנית לחיים שמורכבת בעיקר מנאיביות ולא חסרים כאן אנשים כאלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חומת ברלין קטנה עליך, אייל.

במילים אחרות, put your money where your mouth is.

אולי תתחיל לירות כבר עכשיו במי שלא מוצא חן בעיניך, למה אתה מחכה?

מאוד נוח להיות עבריין מקלדת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אבל הדרך לגן עדן לעולם לא רצופה כוונות רעות. רצוי גם לציין שמקייאוולי הוא דוגמא לתפיסת עולם שהיום מגדירים אותה, במקרה הטוב, תועלתנית גרידא, ושמו לא מצוטט בד"כ באותה שורה עם הומניזם, מצפון מוסרי וזכויות אדם ואזרח.

האיש כתב על תורת השלטון וניהול מדינה, ככול הנראה שהרבה לא השתנה מאז.

הוא הוזכר בשל עניין "המידה הטובה", די ברור שבעיה שמטפלים בה באופן נחרץ כשהיא קטנה, לא תהפוך לבעיה גדולה בהמשך.

הצורה שבה מדינת ישראל מתמודדת עם בעיית הפליטים, הולכת להפוך אותם לבעיה גדולה בהמשך.

לי אין ארץ אחרת, אין דרכון זר, נולדתי כאן וככול הניראה גם אמות כאן, אינני רואה סיבה לכך שהמדינה היחידה שבה יהודי יכול לחיות בכבוד, תכבש בידי פליטים כאלה או אחרים.

עם כל ההבנה לטרגדיה האנושית שמתחוללת שם, בעייתם איננה בעייתינו ויש לפנות את האנשים האלה לאלתר מתחומי המדינה.

נ.ב. אין בפורום רוצחים, רוצח הוא כזה שפיזית לקח חיי אדם בנסיבות שהחוק איננו מקבל אותם, אם על כל הרהור אנשים היו הופכים לרוצחים, אז אני מניח שכולנו כאלה (כולל אותך), נסה רק לחשוב מה איחלת לנהג שאתמול (או שלשום) חתך אותך על הכביש...

פורסם

אני לא אומר לאסוף אותם ולירות לכולם כדור בראש, אלא ליצור מדיניות ברורה שמקובלת בכל גבול של מדינה מתוקנת.

כל מי שמסתנן מהגבול צריך לדעת שישלם על זה בחייו..

תן לי דוגמא של מדינה מתוקנת אחת שבה מי שמסתנן מהגבול יודע שישלם על כך בחייו.

מדינה אחת!

פורסם

מדיניות ארה"ב בגבול ארה"ב - מקסיקו.

צריך עוד דוגמאות?

כמו שדורקי אמר, יש לנו מספיק צרות משלנו, בשביל מה אנחנו צריכים עוד ?

בינתיים התקבלה החלטת ממשלה לבנות גדר גבול כמו שצריך , החלטה שהיתה צריכה להתקבל ממזמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדיוק ראיתי השבוע סרט תיעודי על הגבול הזה, ארה"ב מבזבזת שם מיליונים בסיורים רגליים, רכובים ומוטסים בליווי אמצעים טכנולוגיים בתוחכמים.

הם לא יורים שם באנשים!

פורסם

לכל מדינה מתוקנת או לא ישנה בעיה של הגירה מתחילת העידן הגלובליזציה בתחילת שנות ה90. כל המדינות סובלות מזה ובינתיים שום מדינה לא מצא פתרון לבעיה זו. בכל רחבי אירופה יש מיליונים של מהגרים ואין להם שמץ של מושג איך להתמודד עם זה, ישנם מיליונים גם בארה"ב ועוד מדינות... שום מדינה נכון להיום לא יודעת איך להתמודד עם ההגירה. כל החוכמולוגים שאומרים שצריך למצוא פתרון ולגרש אותם מהארץ בזמן שהם יושבים מול המחשב ומשחקים אותה "גיבורי ישראל" אני מציאה לכם לקום ולעשות דברים אם זה כל כך מפריעה לכם. תפסיקו להיות כאלו אכזריים ותבינו שהאנשים הללו לא מהגרים בגלל חיים טובים, ישנם אנשים שאין להם לאן לחזור, ישנם כאלו שאסור להם לחזור למקום שבאו ממנו וישנם עוד אלף ואחד סיבות להגירה.

שורה תחתונה: כל מי שגרם למצב כזה באפריקה ומדינות עניות אחרות זה אותם מדינות שכרגע סובלות מהגירה המונית. כל המדינות מצצו משאבים מאותם אזורים, בזזו וחילקו גבולות לפי מה שמתאים להם וזה התוצאות.

מה הפתרון? אין כרגע פתרון לשום גוף מדיני או פוליטי בשום מדינה בעולם.

נ.ב. אינני אומר שצריך לקבל את כל המהגרים פה בארץ, לתת להם בית חם ואזרחות אבל ישנו מינימום שחייבים לתת לאלו שכבר כאן. תפסיקו להתייחס לאלו שלא שייכים לדת שלכם כמו חיות למה זה מתחיל להריח לא טוב!!! תהיו בני אדם קודם כל.

Zoom-Zoom...

פורסם

טוב, אז בשביל לסכם את הדיון הזה מבחינתי החלטתי להציג לכם טי-שירט שראיתי אתמול שגרם לי להתגלגל מצחוק:

11305.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...