Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האיש כתב על תורת השלטון וניהול מדינה, ככול הנראה שהרבה לא השתנה מאז.

אז הגיע הזמן להסתכל ולראות מה קרה מבחינה היסטורית מאז. רק דוגמא קטנה, כיצד השתנה מהות השלטון מפיאודלי לשלטון העם.

הוא הוזכר בשל עניין "המידה הטובה", די ברור שבעיה שמטפלים בה באופן נחרץ כשהיא קטנה, לא תהפוך לבעיה גדולה בהמשך.

תפיסת העום המיקיאוולית דוחה לחלוטין שימוש בעקרונות מוסריים בקביעת מדיניות, ומסתכלת על כל בעיה מבחינת תועלת "הנסיך". זוהי תפיסה שאפשר ללמוד אותה ולשקלל אותה במכלול השיקולים, אבל להציג אותה כמנחה בעולם המודרני זה מצחיק.

לעניין, בוודאי שהפליטים זו בעיה שיש לפתור, אבל לא בירי.

נ.ב. אין בפורום רוצחים

לא, יש רוצחים בפוטנציה, בהודאה של עצמם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז הגיע הזמן להסתכל ולראות מה קרה מבחינה היסטורית מאז. רק דוגמא קטנה, כיצד השתנה מהות השלטון מפיאודלי לשלטון העם.

העולם השתנה, צורת המשטר השתנתה, טבע האדם לא השתנה ונותר כשהיה.

השיטות שעליהן הוא המליץ בהתאמה לאמצעים המקובלים בימינו אנו, עדיין אקטואליות.

תקרא את הספר בקונטקסט הזה ותראה שתוכל ללמוד ממנו רבות.

פורסם

טבע האדם לא השתנה, המוסר שונה לחלוטין, שיטות הממשל השתנו... העולם השתנה. למה שלא תמליץ על שיטות פוליטיות של אנשי המערות?

פורסם
רק דוגמא קטנה, כיצד השתנה מהות השלטון מפיאודלי לשלטון העם.

הוא לא בדיוק השתנה. זה אותם דברים שנקראים בשמות אחרים. עדיין, כשהאדון ירצה לדרוך עליך, הוא ידרוך עליך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
טבע האדם לא השתנה, המוסר שונה לחלוטין, שיטות הממשל השתנו... העולם השתנה. למה שלא תמליץ על שיטות פוליטיות של אנשי המערות?

ה'נסיך' הוא אחד החיבורים החכמים שנכתבו אי פעם בנושאים של:טבע האדם ותורת השלטון.

אם לדעתך הוא בר השוואה להגיגיו של ראש שבט אנשי מערות, זכותך לחשוב כך.

אני חושב אחרת.

פורסם
לשמחתי הרבה המדינה הזאת מתנהלת כמדינה מודרנית, שפויה ודמוקרטית.

א) במדינה מודרנית הדת מופרדת מהשלטון

ב) אין דבר כזה אדם שפוי, לכל אחד יש שריטה כלשהי. יש דבר כזה אדם שלא מהווה סכנה לסביבה או לעצמו. אנשים שטוענים שהם 100% שפויים, בהרבה מאוד מקרים מגיעים למצב שבו נועלים אותם מאחורי סורג ובריח במחלקה סגורה של בית חולים פסיכיאטרי כלשהו (לכן, אנחנו, האנשים השפויים, צריכים לשמור על פרופיל נמוך כדי שלא יאשפזו אותנו בכפיה, האח הגדול תמיד צופה בך).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ה'נסיך' הוא אחד החיבורים החכמים שנכתבו אי פעם בנושאים של:טבע האדם ותורת השלטון.

אם לדעתך הוא בר השוואה להגיגיו של ראש שבט אנשי מערות, זכותך לחשוב כך.

אני חושב אחרת.

אני מציע לך להתקדם כמה שנות אור ולקרוא על תורת המשחקים.

פורסם

אני כבר מזמן פרשתי, לא נראה לי שיש לי משהוא מושכל להגיד, אני קורא פטריק קים!

%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%A7%20%D7%A7%D7%99%D7%9D%20%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94%20%D7%9C%D7%A0%D7%A6%D7%97%200.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...