Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די עם הדמגוגיה העלובה!

מה הקשר בכלל בין "נשות ויצו" לבין פתיחה מכוונת באש על מנת להרוג על אזרחים תמימים חסרי נשק וחסרי כל כוונה אלימה?

כולה פליטים מדרפור, לא גדודי קומנדו סוריים ולא לוחמי חיזבאללה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי אמר שכל מי שנכנס משם אלה פליטים תמימים? במצב הנוכחי אין דרך לפקח על כך!

אין לך שליטה וכל דכפין ,גם כזה בעל נטיות טרור עלול לחדור למדינה ואז מה ?

אשליות...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כולה פליטים מדרפור, לא גדודי קומנדו סוריים ולא לוחמי חיזבאללה.

רבים מהם פליטי צבא, לרבים דם על הידיים.

בין היתר, ניתן להבדיל בינהם על ידי קעקועים על הידיים אשר מסמלים "גדוד" שבו שירתו.

אגב, לא ראית יחס מגעיל עד שלא ראית איך סודני מתיחס לאריתראי, גזענות לשמה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
די עם הדמגוגיה העלובה!

בגירה, הדמגוגיה העלובה באה ממקום אחר ולא ממני.

באף מקום בין אם בשרשור הזה ובין אם בשרשור אחר לא רמזתי אפילו שיש לפתוח באש.

אתה מוזמן לשלוף ציטוט שלי שמראה אחרת, עד אז תרגיע.

לא צריך לפתוח באש, כן צריך לסגור טוב יותר את הגבול, כן צריך לנהוג ביד קשה בהרבה כנגד הפליטים (מסתננים) האלה.

פורסם
במהלך עופרת יצוקה שצריך לחרוש את עזה חריש עמוק כי לא משנה אם יהרג אזרח תומך טרור אחד או מליון, ישראל תוצג כמדינה לא הומניטרית המבצעת פשעי מלחמה ואוייבינו ידעו להציג מצג שווא של הרג פי כמה וכמה.

זאת אומרת שהמדד של מה מותר/צודק/מוסרי לעשות הוא המדד של כמה ייצעקו עליך הגויים?

אין לך שום מצפן פנימי משל עצמך?

עצוב.

כן,

אם יחליטו שזו המדיניות אז בהחלט כן.

חשיבה נאצית פר-אקסלנס. מזל שבצה"ל לא חושבים כמוך, לא עקרונית ולא פרטנית.

אני ממליץ לך לקרוא בחום את הכתבה על הרע במוסף סוף השבוע של כלכליסט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בטח שיש לי מצפון פנימי, רק שהמצפון שלי הוא הגיוני.

מאוד מעיקה עליי העובדה שלא סיימנו את העבודה בעזה בגלל מה שאחרים אמרו, לאחר שהוזנו בלי סוף בדיסאינפורמציה במהלך המבצע.

עוד פעם נאצים? אין לך משהו יותר חכם לומר? אולי דרך יותר נורמלית להסביר את העמדה שלך?

הדמגוגיה הזולה כאן זה להשוות כל דבר לנאציזם ופאשיזם כשלמעשה בעולם גואה האנטישמיות.

אפרופו נאציזם, בגלל אנשים דומים לך,עם גישות נאיביות לחיים ולא מחוברות למציאות- העם היהודי נרדם בשמירה ערב השואה והתוצאה ידועה לכולם.

מה שעצוב כאן הוא הנאיביות של חלק מהאנשים כאן, שלמרות כל מה שהמדינה עוברת עדיין לא מבינים עם מי יש להם עסק ואיך מתנהלים דברים במזרח התיכון בפרט ובעולם בכלל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

משמח לראות שלמרות כל השמאלנים החיים בבועה עדיין יש כאן אנשים מחוברים למציאות.

אייל, לא הגבתי בשרשור הזה, כי כל מה שרציתי לכתוב כבר נכתב על ידך.

פורסם

משמח לראות שלמרות כל הפשיסטים החיים בבועה עדיין המדינה, הממשלה והצבא מונהגים ע"י אנשים מחוברים למציאות.

פורסם

השמאל ניזון מ"כביכול" פשעי מלחמה שאנחנו עושים נגד הפלסטינים בגדה וברצועה, מהגזענות במזרח ירושלים ובגזענות מול העובדים הזרים אבל הוא לא רואה את הפשע האמיתי מול העיניים שלו.

יניב, עם כל הכבוד לך, אתה בכלל גר בזכרון יעקב, אין לך בכלל זכות דיבור בנושא מכיוון שאתה לא רואה מול הפרצוף שלך את מה שהולך!

עם כל הכבוד לך, אני זה שיוצא לעבוד בעבודה שניה בתחנה מרכזית החדשה ורואה פעם אחר פעם איך השוטרים המסכנים דולקים אחרי סודני/אריתראי אחרי שהוא שדד ילדה בת 17/זקנה בת 70 בתחנה המרכזית!

אני זה שרואה מול הפנים שלי את הגזענות האמיתית! את זה שהם באים למדינה שמעניקה להם הזדמנות והם יורקים לה בפרצוף!

הם באו מהגהינום לגן עדן! ואם הם לא יודעים להתמודד עם זה אז שיחזרו חזרה!

להשוות את הדעות שלי (ושל רבים אחרים פה) לנאצים או לפשיסטים זה כמו להשוות בין תפוז למשקפי שמש.

אני מזמין אותך אישית לבוא איתי מוצ"ש לתחנה המרכזית בתל אביב.

שתראה בעצמך.

אני מבטיח לך שתחזור הביתה עם הרבה חומר למחשבה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

עוד פעם נאצים? אין לך משהו יותר חכם לומר? אולי דרך יותר נורמלית להסביר את העמדה שלך?

הדמגוגיה הזולה כאן זה להשוות כל דבר לנאציזם ופאשיזם כשלמעשה בעולם גואה האנטישמיות.

כמו שאתה מכיר אותי, אני שוקל מילים היטב ומאוד מדוייק. לבצע מדיניות בגלל שהמטרה מקדשת את האמצעים, בלי התייחסות למוסריות המדיניות, תוך התייחסות למדיניות רק מבחינת עלות-תועלת, זוהי גישה נאצית פר-אקסלנס. נותר רק לקוות שאתה באמת לא מסוגל לבצע את מה שאתה מקשקש באינטרנט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

להתלהם ולמלמל "השמאל, השמאל, השמאל" זה פתרון קל מאוד אבל תסבירו לי דבר אחד שאני לא מצליח להבין, איך הימין שולט במדינה אבל כל הפעולות שלו (גם מדיניות וגם חברתיות) הן פעולות "שמאלניות"?

למה באמת לא יורים בסודנים?

למה לא יורים בפלסטינים?

למה לא השמידו את עזה?

למה לא יורים במשפחות הפשע?

למה לא יורים בשמאלנים הזויים?

פורסם

קראת את מקיאבלי? אתה מכיר את המושג "המידה הטובה"?

יש שם דיון מוסרי מעניין מאוד, לשיטתו אם בא מישהו שיש לו את "המידה הטובה" והוא מחסל את כל האליטה השלטת אז הוא מוסרי, למה? כי הוא מונע מילחמה שיכולה לעלות בחיי הרבה יותר קורבנות.

לעיתים חסרה למדינה הזו "המידה הטובה", כשהתחילה האינתיפאדה השנייה, ברק העדיף להפגיז שדות ריקים במקום לירות ישר לתוך המטרה - לזעזע - ובכך לשים קץ לעניין.

ההומניות שלו עלתה באלפי קורבנות משני הצדדים.

אליק רון מאידך, הציל את המדינה מהתקוממות ומרד, זה עלה בחיי 13 הרוגים אבל חסך חיים רבים יותר.

לעיתים הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.

פורסם

דעותנו לא ניתנות לגישור ולכן אני אפסיק מצידי את הדיון.

לשמחתי הרבה המדינה הזאת מתנהלת כמדינה מודרנית,שפויה ודמוקרטית.

אוי ואבוי לכולנו כשהיא תתחיל להתנהל כמו שהייתם רוצים.

פורסם

בגירה, כשבא שמאלני ואומר 'ניסינו את הדרך שלנו וכשלנו', אז אין לי איתו כל וויכוח, כי אחרי אסלו כל אדם שפוי כבר היה אמור להבין עם מי יש לנו עסק ולהסיק מסקנות.

כשבא שמאלני ומספר לי שבא לו להקיא, שכולם נאצים ושרק הוא רואה את האור, אז באמת שאין לי שום בסיס לדיון ענייני איתו, כי שום טענה עניינית גם לא נטענה מצידו.

אכן טוב לסיים את הדיון הזה בנקודה הזו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...