Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בכל המחלות יחד.

למתקשים, הכוונה היא שרובם חולים בסוג כזה או אחר של מחלה אחת מהתפריט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בואו נציף את המדינה בעובדים לא חוקיים כי אדון איתן כ וכל מיני קבלנים בתעשיה מחפשים "עבדים", שיתחילו לשלם כמו שצריך לעוזרות ולעובדי עמל כפיים (בניה וכו') יהיה ביקוש.

כניראה הובנתי לא נכון. אני לא קבלן, אנחנו בסך הכל זוג שעובד קשה מאוד ורוצה לתת פרנסה לעוד מישהו ומוכן לשלם אפילו קצת יותר כדי שהיא/ הוא יהיו מרוצים.

אנחנו מעסיקים רק עוזרות חוקיות כי לא מתאים לנו להסתבך, אבל תהליך חיפוש עוזרת בת"א הוא נורא. קודם כל הם מראיינים אותך ולא להיפך והם כבר מודיעים לך שהם לא עושים תריסים/ מגהצים/ עושים כביסה.

אם היו ישראלים רעבים ללחם בת"א זה לא היה קורה (ואני לא פוסל על הסף שבדימונה/ ירוחם יש ישראלים רעבים ללחם - אבל לא במדינת ת"א).

כמובן שצריך להעניש בחומרה מעסיקים שמנצלים חולשה של עובדים.

בתי החולים/מוסדות הסיעוד מלאים עד אפס מקום בחלקם הגדול באזרחים מחבר העמים לא יהודים שעלו לארץ ללא משפחה ובחלק מהמקרים גם נוכלים והמדינה מצאה להם מקום על חשבונה (חשבוני) בבתי-אבות ואני לצערי נזקק לממן אותם וגם את הוריי בסכומי כסף לא מבוטלים. לכן מצידי שהמדינה תחזיר את כול המאגרים חזרה למקום הולדתם ולא משנה לי מה מצפה להם שם.

יותר חשובים לי ההורים שלי שיטפלו בהם רפואית וסיעודית מאשר סודני שברח בגלל שעלולים לפגוע בו.

מסכים - אבל אין קשר ליהודים או לא.

חוק השבות דפוק.

יקבלו יהודי, גם אם איך שהוא מגיע הוא יפול למעמסה על שירותי הסעד או סתם יהיה עבריין, אבל אם הוא נניח מנתח מוח נורבגי, אבל רחמנה ליצלן גוי - הוא לא יהיה רצוי כאן. אנחנו צריכים להתחיל להיות כמו ארה"ב בקטע הזה.

אני שמח שהנושא עלה.

מתוקף תפקידי איני יכול לפרט יותר מדי .... רובם באמת חולים בשחפת, איידס וצהבת.

אני כבר עובר לדום מתוח.

האם אתה פעיל בש"ס ומצטט את אלי ישי?

לא רוצה להכניס יותר מידי פוליטיקה, אבל הנזקים שאלי ישי גורם ועוד יגרום עולים בהרבה על על הנזקים של כל המהגרים הלא חוקיים ביחד.

פורסם

אל תזלזל, אולי אלי ישי מצטט אותי?

מה לעשות, העובדות לא הכי נחמדות כמו שהיינו רוצים לשמוע.

אגב, המדינה מספקת טיפול רפואי מאוד יקר לכל אותם חולים, טיפול שחלק מהאזרחים החוקיים אינם יכולים להרשות לעצמם.

כנ"ל נשים בהריון, לא חסר (ולא זול), מה שעצוב הוא שלחקן בהריון מחיילים מיצריים אשר אנסו אותן בדרך.

פורסם
רובם באמת חולים בשחפת, איידס וצהבת.הם באמת לא החבר'ה הכי נחמדים בשכונה, במיוחד לאחר כמה בירות (מוסלמים שפעם ראשונה שותים, תעשו את החשבון), רבים מהם פעם ראשונה רואים אסלה ומקלחת בארץ ולכן לעיתים מחרבנים ברחובות. פליטי החרב מקבלים סל קליטה, הבטחת הכנסה מינימלית והמון עזרה מגורמים סוציאליים (ועדיין התנאים שלהם לא משהו)..

אגב, המדינה מספקת טיפול רפואי מאוד יקר לכל אותם חולים, טיפול שחלק מהאזרחים החוקיים אינם יכולים להרשות לעצמם. כנ"ל נשים בהריון, לא חסר (ולא זול), מה שעצוב הוא שחלקן בהריון מחיילים מיצריים אשר אנסו אותן בדרך.

אלוהים אדירים,

מה קורה לעם הזה? קודם כל אחד מגיע לי עם פתרונות ישירות מגרמניה הנאצית ועכשיו מגיע אחד אחר עם פרופגנדה של גבלס(מפיצי מחלות,ברברים חסרי תרבות,נטל כלכלי למדינה)! :shock:

אתה ירדת מכל הפסים? מדובר לרוב באנשים נורמטיבים, בעלי השכלה בסיסית, מאוד שקטים, מאוד מנומסים שמחפשים להתפרנס בשקט.

מחרבנים ברחובות, לא ראו אסלה ומקלחת מימיהם, איזה קשקוש מוחלט!

יש בניהם מיעוט שיכור ועברייני? כן בהחלט!

צריך לגרש אותם? כן בהחלט!

צריך למנוע את כניסתם לארץ? כן, בהחלט!

אבל לירות בהם ולקשקש פרופגנדה מזעזעת? מה הלאה? סרטוני תעמולה באמצע "האח הגדול" שמראות מאות חולדות מוכות שחין מתרוצצות במחסני תבואה?

אמרתי כבר שבא לי להקיא?

ו2 הערות לסיכום,

1. קצת אירוני ההתנגשות הרעיונית בין השם שבחרת לבין הרעיונות שלך. לפי האידיאולוגיה שלך, הבריטים היו אמורים להטביע את האקסודוס בלב ים.

2. אני מכיר את הלך החשיבה של שב"כניקים על ערבים אז תחסוך ממני באמת מה התפקיד שלך, ברגע שאתה במערכת הזאת (שב"כ או משטרת ההגירה), המחשבות שלכם מקבלות כיוון אחר לגמרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא בכל המחלות יחד.

למתקשה, זה עדין אומר שרובם גוססים, לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני שאנחנו מחליטים שירדתי מהפסים, אני רוצה להבין, מאיפה אתה או שאר החברים שחושבים שהמצאתי מספרים ונתונים שואבים את הידע שלהם?

סיבוב בדרום ת"א?

עיתון?

כתבה בערוץ 22?

הכל בול-שיט, הן לשמאל והן לימין.

יש עובדות בשטח, מספרים שחור על גבי לבן, תתמודדו עם זה.

אחזור על זה שוב, כן לרובם יש מחלה כזו או אחרת הנפוצות הן מלריה ושחפת.

יש כמה מקרים מתועדים של מוות של פלטים\עובדים זרים יוצאי אפריקה בעקבות המלחות הנ"ל בתחומי ארצנו.

רבים (לא רובם) לא ראו אסלה או מים זורמים מקולר מגיל 0, הם חקלאים, צידיים או רועיי צאן אשר גרים בסביבה מדברית בבתים העשויים מבוץ, קש, וגלילי פרות. בדרך כלל אלו הם הפליטים, הם באמת חבר'ה נחמדים למרות הרגליי ההגינה מהעולם השלישי.

אגב, שלא יהיה טעויות, ישראל מקבלת קצבה לכל פליט חרב מהאו"ם, החזקתם בארץ לא יוצאת מהכיס שלי או שלכם.

השבח"ים מאפריקה הם סיפור אחר לחלוטין, המדינה לא מקבלת שקל מהאו"ם על אחזקתם ואם זאת מחוייבת להעניק להם טיפול מלא.

אני מתקשה להבין מה כל כך מזעזע או "מוריד מהפסים" בעובדה שיש נשים נשים בהריון שמסתננות לארץ ומקבלות טיפול?

או בזה שהפליטים מקבלים סל קליטה והכנסה (שוב, רוב הסכום מגיע מהאו"ם)?

בגירה (גיא?) תראה לי מקום אחד שבו רשמתי שהם מפיצים מחלות או נטל כלכלי על החברה?

רשמתי עובדות, אתה ההכנסת את החלק השני. כל אחד מוזמן להסיק מה שהוא רוצה מהמידע הזה.

פורסם
הנה עוד "גבר".

במקום לשגל את הדעת, אתה מוכן לירות באנשים, סליחה, בסודנים, שמנסים לחצות את הגבול?

דמיין את עצמך שוכב שם עם רובה ומשפחה בכוונת ותחזור לדווח לפורום. מעניין אותי לדעת כמה מוכנים לשים את התחת שלהם איפה שהמקלדת שלהם נמצאת.

סבבה, ושאלה לכל חובבי המיקוש.

בשירות מילואים, אתם מוכנים להיות אלו שילכו לפנות את הגופות. אתה יודע מה, אני אעשה לך את החיים קלים יותר, רק תהיה זה שצופה במשקפת וסופר פגיעות.

מוכן?!

בגדול , התשובה היא כן, גבול מדיני הוא דבר שצריך להגן עליו , ואחרי ששמת גידור ושילוט בהתאם , מי שמנסה לפגוע בריבונות של מדינתך הוא אויב.

אתה רוצה לקלוט פליטים? תעשה את זה כהחלטת ממשלה, דרך מעברי הגבול .

(הכותב משרת ברגעים אלו כחייל מילואים בהנדסה קרבית בגבול אחר של מדינת ישראל )

כל פעם אני נדהם מחדש מכמות וקיצוניות הפשיסטים בפורום.

יש לי רעיון מהפכני ומקורי עבורכם, תקבצו את כל הסודנים בשכונות סגורות, משם ברכבות למחנות עבודה ותפתחו קו חדש לסבון שחור אורגני.

בא לי להקיא מכמה מהתגובות כאן! :shock:

יש כאן אומנם מעט תגבות קיצוניות מידי , אבל יש הבדל בין הרצון לשמור על מאזן דמוגרפי במדינת מקלט לעם נרדף ובין נאציזם, לא הייתי שולח אותם ברכבות למפעלי סבון אבל גם לא קולט כל מי שגנב את הגבול, רק הוא מסכן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

1. קצת אירוני ההתנגשות הרעיונית בין השם שבחרת לבין הרעיונות שלך. לפי האידיאולוגיה שלך, הבריטים היו אמורים להטביע את האקסודוס בלב ים.

2. אני מכיר את הלך החשיבה של שב"כניקים על ערבים אז תחסוך ממני באמת מה התפקיד שלך, ברגע שאתה במערכת הזאת (שב"כ או משטרת ההגירה), המחשבות שלכם מקבלות כיוון אחר לגמרי.

בעקובת העריכה שלך.

איזו אידיאולוגיה!?

אני אמרתי לירות בהם!?

אני אמרתי לגרש אותם?!

אל תכניס לי אותיות למקלדת.

אתה בכלל לא בכיוון בכל אשר נוגע לדעתי בנושא, שאותה אשמור לעצמי.

גם סעיף 2 שלך מוטעה לחלוטין ורק מראה על איך ננעלת על דעה מסויימת מבלי באמת לקרוא את הכתוב.

בנושא המחלות.

לא, רובם לא גוססים, יש דבר כזה שנראה נשא של איידס, לא גוססים מזה.

יש גם נגיף מלריה רדום.

ותתפלא כמה אנשים מחלימים משחפת בארצנו או חיים עם צהבת.

פורסם
בגירה (גיא?) תראה לי מקום אחד שבו רשמתי שהם מפיצים מחלות או נטל כלכלי על החברה

אגב, המדינה מספקת טיפול רפואי מאוד יקר לכל אותם חולים, טיפול שחלק מהאזרחים החוקיים אינם יכולים להרשות לעצמם.

כנ"ל נשים בהריון

למה אתה מציין את עלות הטיפול אם לא לציין נטל כלכלי?

ד- חתך האוכלוסיה - רובם מוסלמים שברחו משירות בצבא בארצם. 99% מהם ללא השכלה והגיעו לפה כדי לחפש עבודה. רובם באמת חולים בשחפת, איידס וצהבת..

שחפת וצהבת הן מחלות מאוד מדבקות.

לא היית מציין את המחלות חוץ מאשר להלך איימים על הציבור שהם מדבקים במחלות מסוכנות.

פורסם

כי הטיפול באמת יקר.

אומר לך יותר מזה, המדינה מוציאה הרבה מאוד כסף כדי לספק לשבח"ים תנאים אונושיים (לפליטי החרב פחות, שוב או"ם).

זו עובדה קיימת, לא דעה. אתה החלטת בעקבות עובדה זו שהם נטל כלכלי, מישהו אחר יחליט שזו ה-סיבה לשלם מיסים שסוף סוף מופנים לטובת עזרה לאנושות.

אכן מחלות מדבקות.

ישנם כמה עובדים שיושבים כרגע בבית בגלל שלא היו זהירים ונדבקו.

שוב, עובדה קיימת.

כל שב"ח\ פליט שנתפס עובר בדיקה רפואית מקיפה בבית חולים בדרום הארץ, מספרים לא משקרים.

אם זאת חשוב לציין שבשנה האחרונה למרות כמות הרבה יותר גדולה של שבח"ים כמות החולים יורדת באופן דראסטי.

אל תנסה להדביק לדעותי תווית "מגרש" או "ימני קיצוני" ואז תוכל להתייחס לדברי אחרת.

נ.ב

להגיד על אדם שאתה לא מכיר שאתה יודע את הלך החשיבה שלו כי החלטת שבשב"כ או משטרת ההגירה חושבים באופן מסויים (כנראה לדעתך כולם שם חמורים) זה לא לעניין. למרות שאותו אדם כנראה לא שייך לגופים הנ"ל.

פורסם
על הכיפאק.

אתה, בתור מילואימניק, מוכן לשים משפחה סודנית על הכוונת ולירות?

אני אעשה את זה קל בשבילך, גבר בודד, ואפילו מכוער... מוכן?

כן,

אם יחליטו שזו המדיניות אז בהחלט כן.

תאמין לי שאחרי שנוריד כמה חבר'ה כאלה, הם יחשבו פעמיים אם שווה להם להסתנן.

אין לי בעיה לקבל פליטים בצורה מסודרת, אני לא חושב שאנחנו יכולים לעמוד מנגד ולהסכים לכך שכל מי שבא לו להכנס - ייכנס.

ואני חוזר על זה שוב - סודן היא מדינת אוייב שמשתפת פעולה באופן הדוק עם ציר הרשע. משלוחי נשק לחלאות בעזה ואף לחיזבאללה עוברים דרכם.

תצאו קצת מהראש השמאלני של להשוות כל דבר לשואה ( גם המשפחה שלי פליטי שואה) ותחשבו קצת בצורה הגיונית.

הגישה הזו משחקת לידיים של אוייבינו.

אגב, אני גם בעד אש חיה נגד כל האספסוף במזרח ירושלים, הם מבינים רק שפה אחת וזו אלימות. רוצה לדבר גם על זה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כן,

אם יחליטו שזו המדיניות אז בהחלט כן.

תאמין לי שאחרי שנוריד כמה חבר'ה כאלה, הם יחשבו פעמיים אם שווה להם להסתנן.

לפחות בבית המשפט הבין לאומי תוכל להיות לא מקורי ולהגיד ש"רק מילאת פקודות"!

פורסם

בית המשפט הבין לאומי זה גוף בזיוני שלא שווה להרחיב עליו את הדיבור, בערך כמו האו"ם.

אלו גופים אשר נשלטים ע"י שונאי ישראל ולא משנה מה יקרה, יוציאו אותנו רע , לכן טענתי בשרשור שהתנהל פה במהלך עופרת יצוקה שצריך לחרוש את עזה חריש עמוק כי לא משנה אם יהרג אזרח תומך טרור אחד או מליון, ישראל תוצג כמדינה לא הומניטרית המבצעת פשעי מלחמה ואוייבינו ידעו להציג מצג שווא של הרג פי כמה וכמה.

אגב, בית המשפט הבינלאומי הוא בדיוק הגוף שהוקם אחרי מלחמת העולם כדי לטפל במקרים של רצח עם , כמו מה שקורה לסודנים/דרפורים. לא מול מדינה ריבונית שמגנה על עצמה ומסכנת חיי חייליה כדי שחס וחלילה לא יהרגו מספר זעום של "אזרחים" "תמימים".

כל מיני אנשי שמאל / כאלה שלא מחוברים למציאות הם היחידים שחושבים שהוא באמת רלוונטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגב, אני גם בעד אש חיה נגד כל האספסוף במזרח ירושלים, הם מבינים רק שפה אחת וזו אלימות. רוצה לדבר גם על זה?

אני בעד, אבל אני גם בעד אש חיה על מתנחלים שנוקטים באלימות.

פורסם
לפחות בבית המשפט הבין לאומי תוכל להיות לא מקורי ולהגיד ש"רק מילאת פקודות"!

אחלה.

נשלח לשרת בצבא ובשאר כוחות הביטחון את נשות ויצו, הן היחידות שלא יסתבכו עם בית הדין הבינ"ל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...