Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אחרי שנעקצתי ב6 נקודות (דווקא לא על מהירות) כל נקודה נוספת היא קריטית, כעת מכיוון שרגל ימין שלי כבדה משמעותית מרגל שמאל החלטתי להתמגן ע"י קניית ולנטיין ומשבש לייזר.

ולנטיין:

1) להבנתי הולנטין עלה סביב ה3K בארץ עם אחריות ו2K מאיביי ללא אחריות, האם כך הדבר?

2) אני נוסע באודי A3 שנת 2001 והבנתי שיש בעיה עם מיקום הגלאי ספציפית באודי?

3) מה בערך העלויות של גלאי יד שניה והאם החסכון לא מוצדק על פני קניית חדש?

4) הבנתי שבקרוב יכנסו מצלמות חדשות שהגלאי לא יוכל לזהות האם זה באמת ככה? כי אם כן אין בשביל מה לקנות אותו.

ועכשיו למשבש, מכיוון שהולנטין יזהיר אותי מדבורה ומולטונובה אני צריך משהו שיבלבל את הגמד הכחול בשול הכביש עם אקדח הלייזר:

1) מה הוא המשבש הטוב ביותר בשוק כיום אשר יבלום את פעולת אקדח הלייזר ב100% מהמקרים?

2) מה העלות שלו + התקנה?

ושאלה אחרונה, האם יש מקום שבו יש אפשרות לרכוש הכל ביחד + התקנה וכיול?

תודה!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לא ידועות לי בעיות מיקום של הגלאי, זה לא כמו אצל הצרפתיות עם החלונות שחוסמים RF.

עקרונית,"מערך למניעת הפרעות ועוגמות נפש "אמור לכלול את האלמנטים הבאים:

1. על מנת לאתר "מפגעים" על הכביש ובצדדיו עליך להצטייד בוולנטיין 1.

2. על מנת לחנות היטב בלי להתנגש בעמודים או אוקטביות, עליך להצטייד בגלאי חנייה מסוג בליינדר מהדור האחרון או לייזר פרו.

3. על מנת לאתר את מה ששני האמצעים הר"מ לא יודעים לאתר , עליך להצטייד בGPS עם נ"צ מסומנים או גלאי מסוג צ'יטה שעושה את אותה עבודה בדיוק.

רכישת סעיף 1 מאיביי כוללת אחריות אך מחייבת שליחתו לארה"ב לצורך מימושה.

לדעתי זה סיכון ששווה לקחת אותו עקב העובדה שהמחירים בארץ מגרדים את ה4K מלמטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה:

1) מה נחשב ליותר טוב מהחיישני רוורס הבליינדר או הלייזר פרו?

2) לגבי סעיף 3 מה שני האמצעים הללו אינם יודעים לאתר?, עד היום חשבתי ששני אלו יהוו את ההגנה האולטימטיבית.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

גם לבליינדר וגם ללייזר פרו יש גרסאות חדשות (של גלאי חנייה כמובן) ואני חושב שאם תחפש מספיק באינטרנט אולי תמצא איזה מבחן בין שתי הגרסאות החדשות.

אני אישית שמעתי עליהם רק דברים טובים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

והאם יש כבר מצלמות חדשות בשימוש פעיל שהולנטיין לא יכול לגלות?

פורסם

יש מצלמה אחת כזו על כביש 4 ליד קריית אריה.

האמצעים בסעיף 3 הם GPSים שמאתרים מצלמות עמוד / מיקומים נפוצים של ניידות שעודכנו בהם מבעוד מועד.

לבליינדר יש גרסא חדשה שקרוייה M27 ומיועדת להתמודד מול אתגרי חניה חדשים.

אחרי חריש עמוק של הנושא , לא ניתן לקבל דיעה נחרצת מי יותר עדיף מבין הלייזר פארק והבליינדר (שהוא אביזר חניה לעיוורים :)) , מכיוון שהבליינדר M20 הוכיח את עצמו מעל ומעבר וקנה לעצמו מוניטין של מוצר אמין שמבטיח ומקיים

אני אישית מתכוון להחנות את הרכב רק בעזרת ה M27.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן אייל אבל האם זה לא תפקיד הולנטיין לאתר את אותן מצלמות נייחות או ניידות מולוטנובה כ100-200 מטרים לפני שאני מגיע אלייהן ועל הM27 לשבש את הגמד בצד?

כמו כן גם אני הבנתי מקריאה מעמיקה שאני אלך על הM27 ע"מ לחנות בביטחון בשילוב עם הV1 להגנה של 99%.

הדבר האחרון שמפחיד אותי הוא לגבי הכניסה של אמצעי תפיסה חדשים, מישהו יודע מה, מתי, איך או כ דבר שקשור? מתי הם יכנסו לשימוש? יהיו גלויים לV1 כיום?

פורסם

זה הרעיון אבל המצלמות החדשות ככל הידוע לנו, הן לא בטכנולוגיה מבוססת אפקט דופלר בניגוד לקיים כיום,

אלא עובדות על בסיס פסי דריכה ששתולים בכביש ככה שאין תשדורת באוויר לכן אף מקלט לא יוכל לגלות אותן.

מצד שני הן מצלמות קבועות אז יהיה ניתן להכיר את המיקום ולהתנהג בהתאם.

לדעתי החשיבות הכי גדולה של ה V1 היא לכאלו שאלרגים לעקיצות דבורה. (בנוסף למולטנובות)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן טוב עם כל סבך הבירוקרטיה בארצנו אני מאמין שהמצלמה החדשה על כביש 4 תשאר בודדה לזמן ממושך.

פורסם

את כל המוצרים יש גם בארץ וגם באייבי .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...