Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר על ההצעה שלי, שכל אחד יתקין את הצופר של האזעקה שלו בחדר שינה שלו וכשיש אזעקה שיתקשר למשטרה או שירד למטה בריצה עם תחתונים וקרש/ אלת בייסבול/ סכין מטבח/ אקדח/ מיקלע גדודי/ טול"ר.

לא אכפת לי בכלל עם מה תרד למטה ומה תעשה לפורץ אבל שהאזעקה המחורבנת שלך תעיר אותך בלבד ולא אותי ביחד עם כל השכונה.

אני מבטיח לך שאחרי 2 הקפצות כאלה אתה מנתק את האזעקה כי זה פתאום יפריע לך, אבל כשזה מפריע לכל השכנים ולך לא, אז על ה ז' שלך.

לשמחתי הרבה, המחוקק מבין על מה אני מדבר ולא מתייחס לסוציומטים שכמוכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת, אני חושב שהתקנת הצופר של האזעקה בתוך הרכב יהיה די יעיל, הצליל שזה מפי בקרבה גדולה, גורם לצילצולים באוזניים (גם עם אוזניות).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מסכים לחלוטין, גם בתוך הרכב זה מצוין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי פריצו, זה עובד ככה:

באו פעם אחת, דפקו על האוטו, האזעקה פעלה, הבעלים התעורר, הפורצים ברחו, הבעלים לא ראה אותם.

באו פעם שניה, דפקו על האוטו, האזעקה פעלה, הבעלים התעורר, הפורצים ברחו, הבעלים לא ראה אותם.

באו פעם שלישית, דפקו על האוטו, האזעקה פעלה, הבעלים התעורר, הפורצים ברחו, הבעלים לא ראה אותם.

הבעלים חשב שהאזעקה נדפקה, וניטרל אותה.

באו פעם רביעית, דפקו על האוטו, האזעקה לא פעלה, הבעלים לא התעורר, פרצו לאוטו, גנבו את המערכת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הסיבה היא שכל האזעקות בארץ סיניות ועובדות כל הלילה ללא סיבה ומפריעות לאנשים לישון.

בעקבות כך קרה מקרה של זאב זאב ואף אחד לא שם קצוץ על צלילי האזעקה וזה נהיה מפגע סביבתי.

פורסם

"רפורמת הרעש":

- החל מיום 27.07.2011, אסור להתקין אזעקות ברכב.

- עד ליום 27.07.2017 מותר להשתמש באזעקה שהותקנה לפני 27.01.2011.

- מאוגוסט 2017 אסור להפעיל אזעקת רכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם הולכים למוסך\אביזרי רכב וכו ומבקשים להתקין אזעקה הם לא עושים זאת?

חברות הביטוח אינם דורשות להתקין אזעקה?

מה לגבי פיתרון חליפי?

פורסם

HEBO, יש אזעקות שקטות. הכוונה שבמקום הצופר הרועש פשוט נשלחת אליך הודעה לשלט/מכשיר יעודי/הודעת SMS/שיחה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
HEBO, יש אזעקות שקטות. הכוונה שבמקום הצופר הרועש פשוט נשלחת אליך הודעה לשלט/מכשיר יעודי/הודעת SMS/שיחה.

היעילות של אזעקה היא יצירת הרתעה ע"י תשומת לב (רעש) ואז זה אמור לגרום לגנב לברוח.

אני לא חושב שיש הרבה גיבורים שיתעמתו עם גנב רכב, כאן זה לא טקסס שכל אחד מחזיק תריסר רובי ציד בבית ויש לו גיבוי מהחוק לירות בפורץ.

לכן כל אזעקה זה מיותר והחוק מבורך.

פורסם

אני מכיר קיה פיקנטו 1.2 אוטומאט שנקנתה בסוף 2011, ומותקנת בה הזעקה מקורית.

רק אם פותחים את הדלת בלי ללחוץ על השלט (עם המפתח לדוגמא) האזעקה מופעלת.

כיצד זה אפשרי?

פורסם

Ooga - בדרך כלל ברכבים חדשים האזעקה עובדת באופן הבא:

אם נעלת את הרכב עם השלט שלו - תאלץ לפתוח אותו עם השלט אחרת האזעקה תופעל.

אם נעלת את הרכב עם המפתח - תוכל לפתוח רק עם המפתח.

באותה הדרך שנעלת כך צריך לפתוח ואם המחשב יזהה שנעלת עם שלט ופתחת עם מפתח או הפוך הוא מפעיל אזעקה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...