Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי, הציפצוף לא מפחיד? אז באמת זה במקום להוריד תאזעקה, רגע אם זה לא מפחיד אז למה להתאמץ? למה לנעול תרכב? גם ככה דלת נעולה, אזעקות, מנעולי הגה - כל זה לא מפחיד גנבים, אז בואו פשוט נשאיר תמפתח ברכב עם דלת פתוחה ונטפלל שלא לדגם של הרכב שלנו עשו הזמנה בשטחים.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד שהשכן יתקרש להתלונן על האוטו שמפריע לו לישון ועד שיענו לו ועד שישלחו פקח האוטו כבר מזמן איננו/הפסיק לצפצף.הסיכוי שפקח יעבור ליד הרכב שלך בדיוק באותו רגע שחתולה נכנסה למנוע והפעילה את האזעקה הוא אפסי.הסיכוי שפקח יעבור ליד הרכב שלך כשגנב בדיוק לוקח אותו הוא יותר נמוך אבל לפחות במקרה הזה יהיה למי לתת את הדו"ח (לגנב).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נתנאל בן כמה אתה...?

החוק כיום אומר שאזעקה אמורה לסיים לעבוד אחרי מספר דקות (לא זוכר כמה). כמובן שהאזעקות לא שמעו על החוק הנ"ל.

אם גנב החליט לגנוב רכב מסויים, אין הרבה דברים שיעצרו אותו - בטח שלא אזעקה.

עצם העובדה שכולם נתקלו באזעקות שעובדות שעות, מראה כמה הן שוות. אם הבעלים לא יודע שהאזעקה עובדת מה זה יועיל?

אזעקה צריכה להודיע לבעל הרכב על הפעלה ,או אז יהיה לו סיכוי למנוע השחתה של הדשבורד כשהנרקומן התורן ינסה לגנוב את המערכת.. מעבר לזה האזעקות עובדות לרוב על סרק .

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
כשהוא יסיים עם האזעקה (אחרי שהיא העירה אותי- כי אני עושה חיים קשים לגנבים שירצו אפילו להסתכל לי על הרכב) הוא יצטרך להתעסק עם האימבולייזר.

בנתיים הסדרן מהתחנת מוניות שאני מחנה לידו כבר יעמוד מאחוריו עם קרש.

עכשיו תגיד לי שאין צורך באזעקה רועשת.

כבר אמרתי את זה, לא מעניין אותי החוק המטופש הזה ובטח שלא השכנים כי גם ככה אין לי אזעקות שווא.

הרעיון העיקרי באזעקהה היא תתפלאו - להזעיק ולא רק אותי! אם היא לא תעשה את זה איזה מן אזעקה זאת?!

לא, אז לא ככה, בוא לא נדון עליך ועל הסדרן המוניות שלך. בוא נדבר על ישראלים ממצועים, לרוב הישראלים לא אכפת מרכוש של אחרים, לא אכפת להם לפתוח דלתות, לשרוט ולהרוס. לא נראה לי שישראלים כאלה אם יראו פורץ עובד על מכונית אז הם יקחו קרש ויתחילו לרדוף אחריו.

שנית - תסכים איתי שזה לא הגיוני שיש אנשים שסובלים מרכוש של בן אדם מסויים ובן האדם המסויים אפילו לא מודע לכך, למרות שהוא הראשון שצריך לדעת מזה.

הבנתי, הציפצוף לא מפחיד? אז באמת זה במקום להוריד תאזעקה, רגע אם זה לא מפחיד אז למה להתאמץ? למה לנעול תרכב? גם ככה דלת נעולה, אזעקות, מנעולי הגה - כל זה לא מפחיד גנבים, אז בואו פשוט נשאיר תמפתח ברכב עם דלת פתוחה ונטפלל שלא לדגם של הרכב שלנו עשו הזמנה בשטחים.

תנעל את הרכב, תשים אזעקה, שים מנעולי הגה ואל תשאיר מפתח. אבל ראבק אם החלטת שהאוטו צריך לצפצף מכל נשימה עליו - אז תסבול רק אתה מזה ולא כל העולם חוץ ממך!

פורסם
לא, אז לא ככה, בוא לא נדון עליך ועל הסדרן המוניות שלך. בוא נדבר על ישראלים ממצועים, לרוב הישראלים לא אכפת מרכוש של אחרים, לא אכפת להם לפתוח דלתות, לשרוט ולהרוס. לא נראה לי שישראלים כאלה אם יראו פורץ עובד על מכונית אז הם יקחו קרש ויתחילו לרדוף אחריו.

אתה יודע מה? זה אפילו לא חוקי לרדוף אחרי הגנב עם קרש, החוק מאפשר להפעיל כוח מידתי כנגד הנזק או הפגיעה שאתה מנסה למנוע.

אני לא רואה את עצמי מוכן להסתבך בפלילים ובתביעות נזיקין רק כדי להגן על רכוש (לעיתים מעפן) של מישהו אחר שאותו אפילו אינני מכיר.

פורסם

אותי ההזעקה "הצילה" כבר פעם אחת, וב99% מהפעמים אוטובוסים מפעילים את ההזעקה סתם.

שישקיטו את האוטובוסים ואת כל המשאיות ההזעקה שלי לא תצפצץ סתם!!!

ואני לא אוריד אותה.

פורסם

על ראש הגנב בוער הכובע...

מי שמתלהם כאן - בליינד יש לו רכב גג ב30 אלף שקל ושמצויד בצופר 300 דציבל וכוון רגישות לממקסימום.

מה איכפת לו, לו זה לא יזיק...

מי שבאמת רוצה להגן על הרכוש שלו משקיע בביפר דו צדדי ועיגונים מיוחדים לחלקי מערכת.

פורסם

מר Ahbarony היקר, מחירו של רכב כל שהוא לא משנה לדיון, גם אם הוא עולה שקל יחיד, הוא שייך למישהוא.

אני מוכן לעשות איתך עסקה, אני אנתרל את האזעקה ואם יגנבו לי את הרכב אתה תשלם לי את ערכו, הולך?, לא חשבתי שתסכים.

בתור אחד שגנבו לו שני קטנועים ממש ליד הבית, וגרמו לו נזק כשפרצו לרכב וגנבו את הרדיודיסק המסכן, והיו מאוד קרובים לארנק ולמצלמה (שהאזעקה הצילה אותם), לא אכפת לי מצליל הסירנה הצווחנית, (אני אפילו אוהב אותה).

אם המשטרה\עירייה\ממשלה יחזירו את ערכו של הרכב אם יגנב אני אהיה מוכן לנתרל את הסירנה, עד אז כמו שמישהוא אמר תצטיידו באטמי אוזניים. (ואני באלה).

או שהאופציה האחרת היא: מי שגנב לכרות לו כפות ידיים\לסכול למוות.

פורסם
אני מוכן לעשות איתך עסקה, אני אנתרל את האזעקה ואם יגנבו לי את הרכב אתה תשלם לי את ערכו, הולך?, לא חשבתי שתסכים.

הולך !

בתנאי אחד, שעל כל אזעקת שווא שתהיי בשעה לא מקובלת אתה תפצה אותי על אבדן שינה, קילקול השליפשטונדה שלי וכיוצ"ב - אתה מסכים?

פורסם

dorki,fanman.

פיספסתם פה משהו שניכם.

אזעקות שווא שנדלקות על כל פיפס קטן באזור של הרכב ראויות לקבל קנס, אבל אחרי התראה או שניים על הרכב.

מעבר לאזעקות שווא. החוק הנ"ל יצא בצורה כוללת כנגד כל בעל רכב עם אזעקה- לנטל את האפשרות להזעיק.

זה שבישראל לאנשים לא אכפת מרכוש של אנשים זה הכללה די גדולה, אני נתקלתי ביותר מכמה אנשים ביותר מכמה אזורים בנתניה (כן, תתפלאו) שכן יצאו ועזרו כאשר ראו רכב נפרץ.(שזה יותר ממה שהמשטרה עושה.)

fanman, נרקומן שפורץ רכב ושומע אזעקה, ב90% מהמקרים עוזב הכל ומביא את הספרינט של חייו כשהוא שומע אותה.

אם כבר- התכוונת למישהו טיפה יותר מקצועי שיודע מה הוא עושה ושיודע לנטרל אזעקה, אבל, בגלל שפה ושם יש מישהו שיודע לנטל אזעקה אני לא אפתח דלתות לכל נרקומן/הומלס/ילד מושפע/מישהו מדתות פחות סימפטיות לרכבים בישראל שיבצעו ברכב שלי את זממם.

אם אתה ו-dorki מעוניינים להיות עד כדי כך אזרחים שומרי חוק - לבריאות.

כאשר שתבינו שהמשטרה מצפצפת עליכם, שהחוק הזה נועד לעשיקת אזרחים והגדלת ריווחי חברות ביטוח ושהרכב שלכם מוגן בלי אזעקה הרבה פחות (עוד פעם, לא רק מאנשים "מקצועיים") אז אני בטוח שאני עוד אראה שירשור שלכם שבו אתם רוצים אזעקה עם צופר ערפל.

בנוסף.

הולך !

בתנאי אחד, שעל כל אזעקת שווא שתהיי בשעה לא מקובלת אתה תפצה אותי על אבדן שינה, קילקול השליפשטונדה שלי וכיוצ"ב - אתה מסכים?

בוא נעשה ההפך, אני אנטרל את האזעקה שלי ועל כל מכה מרכב אחר, פריצה, השחתה מכל סוג או חס וחלילה יגנבו לי את הרכב אתה תשלם לי על זה, אני אחנה מתחת לחלון שלך ושתהיה לך שינה נעימה.

ד"א

fanman, לא משנה בן כמה אני, מסתבר שאתה זה שסומך על המשטרה בישראל.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

יעברו לצופר פנימי. כזה שיעשה הרבה רעש, אבל יחריש רק את אוזניו של הגנב.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אז כל אחד יכול להכנס לרכב עם אטמי אזניים ולבצע את זממו.

חשבתי על משהו אחר, אם מישהו יפרוץ לרכב וישב במושב הנהג זה יפעיל חיישן שירסס גז מדמיע בתוך הרכב. :)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

dorki כתב:

הולך !

אמרתי שאני אנתק את הסירנה, אז מה יעשה רעש ויפריע לך לישון?

וברור שאני מסכים..

פורסם

בתור אחד שגנבו לו שני קטנועים ממש ליד הבית, וגרמו לו נזק כשפרצו לרכב וגנבו את הרדיודיסק המסכן, והיו מאוד קרובים לארנק ולמצלמה (שהאזעקה הצילה אותם), לא אכפת לי מצליל הסירנה הצווחנית, (אני אפילו אוהב אותה).

האמת כואבת, נכון? הפרופיל היה של אחד שחושב שזה מה שיציל אותו. כפי שאמרתי, מי שחושב קצת משקיע במיגון יעיל.

אדון Avivio היקר. במקום להתעסק בדמגוגיה זולה, אני ממליץ לך להשקיע במיגון המתאים ולא בסירנה שלא עושה כלום.

לרדיודיסק יש עיגונים מיוחדים שקשה לשלוף אותו ככה סתם. זה מרתיע. יש אזעקות ביפר שמתריעות על פריצה לבעלים ולא לכל השכונה. הן הרבה יותר יעילות.

בנוסף לכך אני ממליץ לך לחשוב ברגעי להט ולהמציא תימוכין יותר טוב מסיפורים שחוקים על מצלמה וארנק. מילא משקפי שמש. הייתי אולי מאמין. אבל ארנק. נו באמת...

• תוכן חדש...