Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביפר אצלי לא נמצא על שיא הרגישות אבל אם פקח יתן לי דו"ח בגלל שהאזעקה פעלה, על הפרנציפ אני אלך ואחבר את האזעקה לשני מגפונים וצופר אוויר!

ושייתנו לי את הקנס שהם רוצים.

לא נמאס להם מהתקנות המטומטמות האלה, מה הלאה? קנס למי שתצעק אונס חזק מידי?!

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נמאס להם מהתקנות המטומטמות האלה, מה הלאה? קנס למי שתצעק אונס חזק מידי?!
אם היא תצעק אונס סתם כי בא לה לבדוק את מיתרי הקול אז למה לא?

חבל שאין בארץ שירות כמו OnStar של ג'נרל מוטורס, שמאפשר לא רק לעקוב אחרי המכונית והגנב (כמו איתוראן), אלא גם לנטרל את הרכב (ולנתק כוח מנוע) בפקודת המשטרה.
זה באמת קיים? ראיתי את זה באיזה שהוא סרט, רק ששם במקום לכבות - התניעו. מה שכן, אני בטוח שלגנבים של ארה"ב יש כבר שיטות איך לנטרל את הכיבוי מרחוק.
פורסם

גאוני!

אני בעד!

זה יגרום לצמצום משמעותי בגניבת המכוניות.

איך ולמה?

המדינה צריכה להטיל קנס כבד על כל אזעקה סוררת שמצפצפת בלילה.

אם יהיה קנס כבד, יהיה למישהו אינטרס להגיע ולתת דו"ח (שוטר\עיריה).

אז אם על כל אזעקה סוררת יגיע שוטר או פקח כדי להעניש את האזרח, זה יבריח גם גנבים ויציל מכוניות שהאזעקה שלהן ציפצפה לא לחינם.

לזה אני קורא חשיבה מחוץ לקופסה!

כל הכבוד!

:|

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ההגיון הוא שבמקום שהאזעקה תצרח בקולי קולות באמצע הרחוב ותפריע לכל השכונה, בזמן שאתה בכלל בסרט/ במיטה 500 מטר מהאוטו, האזעקה תשלח SMS לנייד שלך או צפצוף למחזיק מפתחות וכבודו יתריח את עצמו, יצא מהסרט/ מהמיטה ויבדוק מה קורה עם האוטו בלי להטריד את מנוחת כל השכונה.

אני מבטיח לך שאחרי 2 אזעקות שוא שהרכב מעיר אותך ב 4 בבוקר אתה מתיצב אצל מתקין האזעקות ומבקש לשנות את הרגישות של האזעקה, אבל כשזה מעיר את השכנים ולא אותך, אז "על ה ז' נכוון את זה להכי רגיש! ".

נשמע לך הזוי? לי זה נשמע מאוד הגיוני.

בדיוק אותו כנ"ל לאזעקות של עסקים.

האזעקה עובדת בתל אביב, בעל העסק בכלל גר בפתח תקווה וכל השכונה לא ישנה כל הלילה.

שישכור חברת שמירה שתבוא לבדוק כל פעם שיש "אזעקה שקטה", יעלה לו כסף אבל זאת צורת ההתנהגות הנכונה בחברה תרבותית (טוב, אז אני חוזר בי, זה כנראה לא מתאים לישראל).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מודע לכך שהרבה אנשים בארץ אין תקציב לכל זה, אני יודע שיש אנשים שבגלל שאין להם כסף לביטוח הם נוהגים ברכב ללא הביטוח.

פורסם

אז בגלל שאין לו תקציב, כל העולם צריך להתעורר ב 4 בבוקר?

טוב שהוא לא הולך לשדוד קשישים בשביל לממן את הביטוח :roll:

חוץ מזה, את התהליך צריך לעשות מתי שהוא והנה הוא מתחיל עכשיו,

בכל הרכבים החדשים יתקינו איתוראן/ פוינטר.

וכל הרכבים המשומשים שמתקינים אזעקות חדשות יתקינו אזעקות שקטות (אזעקה שקטה של רב בריח עולה 640 ש"ח, כמה כבר עולה אזעקה טובה קונבנציונלית?)

נשארנו רק עם רכבים מיושנים עם אזעקות ישנות שכולי תקווה שתוך כ 5 שנים, מרבית הרכבים עם האזעקות המיושנות יעלמו.

איפה בדיוק הבעיה פה?

פורסם

משהוא כמו 40 ש"ח אבל ברכב חדש אין לך שום ברירה, חברות הביטווח מכריחות אותך.

אני קניתי רכב משומש עם איתורן, התלבטתי אם להמשיך את המינוי (כי בשנתון נמוך יותר, הן כבר לא מחייבות איתורן) ובסוף החלתתי להמשיך את המינוי.

חלק מהשיקול היה בהחלט העניין שהאזעקה שקטה (אני גר בישוב כפרי פסטורלי אבל שלא תחשוב, גם פה יש חוראנים עם אזעקות שצורחות עד לב השמיים ב 4 בבוקר).

פורסם
בכל הקשור למפוחי העלים - סוף כל סוף! אחת המכונות הדביליות ביותר שאני מכיר. לקחת לכלוך ולפזר אותו ברדיוס של שני מטרים, ובתוך כך להפריח לאוויר אבק.

.

+1

לא רק שהמפוחים האלה עושים רעש גם כול האבק שעולה לאוויר גורם לאנשים בעלי מחלות נשימה בעיות לא קטנות וגם מלכלך לי את הרכב.

דרך אגב עובדי עיריית ר"ג לא משתמשים במפוח אלא הקבלנים הפרטים שעובדים עם העירייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הם פטורים מהתקנת איתורן אבל חייבים אימובילייזר!

פורסם

האמת אם היה אמובילייזר לכלב היתי מתקין לו רק כדי לכבות אותו מידי פעם.

אבל מבחינת רעש מה החוק אומר?

כיום ב-90 אחוז מהביתים אצלי ברחוב יש כלבים (לפעמים יותר מאחד), נבחות זה דבר שבשגרה פה ברחוב ואין תלונות, השאלה אם פתאום הפקחים יתחילו לבלות פה שעות נוספות.

אחד השכנים גם מגדל עיזים ותוכים (על הריח של העיזים אני לא ארחיב פה).

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...