Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לקבל חוות דעת לגבי סיטרואן סקסו, שנים 99-01, האם הרכב זול לתחזוקה? האם יש בו המון קילקולים (בכל זאת צרפתי אני קצת חושש ממנו) האם ישנם חלקים רגישים יותר ברכב כגון מנוע או גיר?

אשמח לחוות דעת מקצועית וגם מאנשים שחוו את הרכב הזה.

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

האוטו לא רע בכלל.

מנוע 1400 ידני (יש גם 1100 אם אתה נוסע בעיקר בעיר) לא יעשה צרות אם טופל כהלכה.

רכב מאד מהנה לנהיגה, שנותן הרבה תמורה למעט כסף.

אם תמצא אחד עם היסטוריית טיפולים מתועדת, ובעלים שלא חסך 80 ש"ח ומילא מים מהברז במקום נוזל קירור, אתה עושה עסקה טובה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
איך אומר אלירז מהאח הגדול - תתקדם 8)

אלירז גם אומר "אז תהייה אתה הפאקינג סולן" אבל זה לא בדיוק קשור.

אתה מדבר בתור אחד שהיה בעל רכב כזה או בתור אחד שמכיר את סיטרואן ונמצא בדעה עליה כמו שאני נמצא?

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

בתור בעל רכב כזה לשעבר, במשך שנתיים (מנוע 1100) רכב מעולה, אשתי נסעה איתו יום יום 80 ק"מ אפילו פעם אחת לא נתקע ולא התחמם (מלבד פעם אחת שנשרף הפיוז של הוונטה) הרבה יותר מהפונטו, סוחב סביר +.

בקיצר אחלה אוטו.

• תוכן חדש...