Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברים הפורום,

יש לי פיאסטה 89,דור שני, לפני חצי שנה היתה לי בעיה ,עם המנגנון כיוון קלץ,

קניתי מנגנון מקורי של פורד ב230 שקל ,וגם כבל קלץ חדש,חבר הרכיב לי את זה בצורה טובה, ומקצועית,

ולפני שבוע הבעיה חזרה שוב, ההילוכים נכנסים יפה מאוד, אבל לפעמים שאני לוחץ על הקלץ,

אני שומע רעשים כמו טק חזק כזה כאילו זה עוד רגע נשבר,לפעמים הדוושה קצת גבוה ולפעמים נמוכה כזאת,

עכשיו שהרכב מכובה או במצב עמידה מותנע, ואני לוחץ על הקלץ זה עובד מעולה ולא עושה בעיות,מה יכולה להיות הבעיה שמן גיר? (הבעיה הזאת מציקה לי מאוד ,לא נוח לי לנסוע ככה אני ישמח לתשובות)

תודה מראש רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם

מישהו יכול אולי להמליץ לי על בעל מקצוע ,שמוכן ליתעסק עם זה?

או לבדוק מה הבעיה?

או אולי עם ,יש פה איזה מכנואי שקורא את הנושא ,ומוכן לבדוק מה הבעיה?

תודה רועי.(אני מאזור המרכז ראשון)

FORD FIESTA MK2 CVH

פורסם

מאיר תודה,אני יודע על מה מדובר,גם קניתי לפני חצי שנה מנגנון כזה ,מקורי של פורד,

ועכשיו אחרי חצי שנה ,הוא עושה לי עוד פעם רעשים ,כאילו הקפיץ לא חוזר לפעמים,

פעם הוא חוזר ופעם לא,פעם הדוושה של המצמד בלי חופש ופעם כן ,

וזה ככה כמעט בכל לחיצה,וזה נורא מציק לנהוג ככה ,כבר השתגעתי מיזה,

יש לך מושג מה יכולה להיות הבעיה?

חשוב לציין ,שאני לא במצב של נסיעה ,ואני עומד עם האוטו מותנע או כבוי אין שום בעיה ואין רעשים,

תודה מראש לעוזרים

רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

• תוכן חדש...