Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מגיע בעוד 3 שבועות לארץ,לכבוד המאורע ובהתאם לנוהל הקבוע חברים שלי+2 אחיי הגדולים+אנוכי הולכים לבלות לילה על גדת הירדן.

מעבר לתכנית האומנותית הרגילה שתכלול כמובן הרבה אלכוהול,הרבה בשרים,מדורה,פוייקה וכמובן הרבה נהר הירדן, הפעם החלטנו לגוון ולהביא פלייסטיישן לטובת פרו אבולושן כמובן.

אז פלייסטיישן עם פרו אבולושן+4 שלטים- יש.

מקרן-יש.

גנרטור- אמור להרכש השבוע.

השאלה היא,איך גורמים לזה לעבוד כמו שצריך בלי להרוג את הפלייסטיישן\מקרן ?

בעיקרון אין לי בעייה שהפלייסטיישן ימות (זה פלייסטיישן 2,אני יכול להביא אחד משומש ב-100 שקל),אין לי בעייה שגם המקרן יימות (יש לו עוד 68 שעות מנורה, החלפתי אותו תמורת פלאפון ישן שלא היה בשימוש :lol:).

אבל בכל זאת,יהיה די מבאס אם אחד מאלה יימות דווקא במהלך משחק סוער...

ולכן נשאלת השאלה:

בהנחה וידוע שלגנרטור יש מדי פעם נפילות מתח,וידוע שנפילות מתח עלולות לרצוח מקרנים בטרם עת, איך בכל זאת נגרום למתח להיות יציב ?

כן,אני יודע שהתשובע היא מייצב מתח, השאלה היא איזה ? ואיך אני מחבר את זה וכו',וכמובן,כמה זה אמור לעלות ?

רוב תודות!

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כתבתי שאני יודע בגדול מה התשובה, השאלה שלי היא איזה סוג של מייצב מתח יתאים ?

מעבר לזה, אם מביאים מייצב מתח,חובה גם UPS ?

פורסם

לכל המכשירים שציינת יש ספק ממותג, ז"א שהיכולת שלהם להתמודד עם נפילות מתח היא טובה למדי.

לדעתי UPS זה OVER KILL מיותר.

אם הגנרטור שלכם תקין לא אמורה להיות בעיה. יש לי מאות שעות עבודה עם גנרטור וציוד "רגיש" למתחים ומעולם לא נתקלתי בבעיות.

נ.ב

אפשר להצטרף? אני מביא בחורות....

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לכל המכשירים שציינת יש ספק ממותג, ז"א שהיכולת שלהם להתמודד עם נפילות מתח היא טובה למדי.

לדעתי UPS זה OVER KILL מיותר.

אם הגנרטור שלכם תקין לא אמורה להיות בעיה. יש לי מאות שעות עבודה עם גנרטור וציוד "רגיש" למתחים ומעולם לא נתקלתי בבעיות.

נ.ב

אפשר להצטרף? אני מביא בחורות....

הגנרטור אמור להיות תקין (אנחנו קונים גנרטור חדש).

על הפלייסטיישן אני פחות חושש, הוא אמור להיות עמיד וגם אם יהיו נפילות מתח אני מאמין שזה לא יהרוג אותו.

הדבר היותר בעייתי זה המקרן, הבנתי שלמקרנים יש רגישות לנפילות מתח,וגנרטורים עד כמה שאני יודע מספקים כאלה בשפע.

השאלה אם נפילות מתח לא יישרפו מיד את הנורה שלו (שגם ככה כאמור על סף מוות,עוד 68 שעות למנאייק).

תודה

עידן

אגב,לעניין הבחורות, אם הן בראש טוב,תפאדל!

:wink:

פורסם

מה שעידן מתכוון זה שתשלח את הבחורות והוא יספר לך איך היה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הן זורמות.... תן שעה ונ.צ :lol:

לגבי נורת המקרן...באמת לא יודע...אז UPS

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מתעלק על השרשור של עצמי עם שאלה נוספת:

האם הקרנה על בד לבן אטום תספק איכות סבירה או שאין מנוס משימוש במסך מיוחד ?

אין לנו שאיפות לראות סרטים וכדומה (למרות שעכשיו שאני חושב על זה,יש כמה סרטים שאלכוהול הופך למאוד מצחיקים..), רק לשחק כדורגל באיכות סבירה,האם הבד יספיק ?

יש המלצות לבד זול שיוכל לשמש אותנו למטרה זו או שבגדול כל בד יכול לספק את הסחורה ?

לגבי מפגש פורום בירדן,אין מצב, יש פורום ידוע וקבוע מראש, הוא מונה 5 חברים וזה חוק בל יעבור.

אפילו לבחורות הכניסה אסורה,תכל'ס,לא משנה כמה כוסיות וזורמות הן יהיו,זה מסוג המפגשים שבחורות פשוט יהרסו,תרצה לשחק כדורגל יגידו לך "טוב די כבר עם הכדורגל,כמה אפשר?",תרצה לשתות יגידו לך "מאמי,לא שתית כבר יותר מדי?",תרצה להכנס לירדן ב-2:00 בלילה יגידו לך "אתה לא נכנס! אתה תקבל דלקת ריאות!!!".

עזבו אותנו באמא'שכן,תנו לשחק כדורגל,תנו לשתות,תנו לקבל דלקת ריאות!

בפעם האחרונה שעשינו מפגש כזה עם בחורות זורמות זה הסתיים ב-5 גברים במצב סחי מתקדם+ 5 בחורות במצב קיפאון מתקדם על כסאות מתקפלים וטחינת מוח שנלך כבר הביתה כי קר (וזה היה עוד לפני חצות כשבתכנון היתה לינת לילה בשטח).

מאז,קמפינג ? לגברים.

נשים גם רוצות ? צימר.

WIN WIN.

:lol:

פורסם

אתה רציני?

להפעיל מקרן על גנרטור של 650W + פלייסטישן.

זה מתכון בטוח לבעיות.

תחפש מחבר גנרטור בינוני של 1500W ומעלה. גם לא מיוצב! ולא יהיו לך בעיות!

אחרת הצעצוע שאתה רוצה לקנות יהיה עמוס. ויהיה כל היום בלחץ מעומס של הפלייסטיישן + המקרן ביחד!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...