Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצריכה של הפלייסטיישן אפסית, המקרן שהוא מתכוון להפעיל שם נשמע יותר פשוט ממוטורלה עלית של פעם.

650 וואט מיוצב נשמע די והותר.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לא יהיה שום מעמס, המקרן (שלא כל כך פשוט אגב, מדובר במקרן של BENQ מדגם PB8120) צורך 350W, הפלייסטיישן צורך 45W,גם אם נחבר עוד איזו מנורה או שתיים לא נגיע ל-650W של הגנרטור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי,

חזרתי מהצפון,היה פשוט מטורף!!!

הגנרטור הקטן הזה שקנינו (כמה קטן ? בגודל של מגהץ קיטור פחות או יותר) החזיק את המקרן+פלייסטיישן 2+רמקולים של מחשב+2 מנורות חסכוניות בלי למצמץ אפילו!

לא היו נפילות מתח מכל סוג שהוא,הגנרטור חסכוני מאוד,מיכל של 4 ליטר מספיק לכ-3-4 שעות עבודה, הרעש שלא חלש מאוד יחסית (חיברנו לו כבל מאריך באורך 10 מ' כדי להרחיק אותו קצת וזה היה מצויין,בקושי הרגישו אותו).

בקיצור,תארו את התמונה:

על גדות הירדן, מדורה דולקת,מנגל דולק עם בשרים ו-4 חבר'ה מפרקים משחקים בפרו אבולושן תחת השפעת אלכוהול...

הקטע המצחיק שכשהתקפלנו משם כבר המתינו חבורה של איזה 8 צעירים לתפוס את המקום שלנו וסיפרו לנו כמה מדוגמים הם באו עם שולחן לטקסס הולדם ומחשב נייד כדי לשמוע בו שירים.

אחרי שסיפרנו להם שבלילה הקודם רץ פה טורניר כדורגל בפלייסטיישן,באמצע עשינו הפסקה לראות את המשחק של מכבי דרך האינטרנט על המקרן ובין לבין הרצנו קטעים של סרטים כחולים בשביל הצחוקים,הם דיי התייבשו...

:lol:

נ.ב

שוב המון תודה לשביט שהציע את המסך שלו,בסוף אח שלי אירגן יריעת בד שהוא תיאר כמו סוג של ברזנט,בפועל כשראיתי אותו הבנתי שזה בדיוק אותו בד של מסכי הגלילה של מקרנים,2 מקלות מטאטא מתחו את היריעה מצויין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי גם בכינרת. כמו כל עם ישראל.

בלילה האחרון.

מתחנו ברזנט לבן (שהוכן מראש. )מידות של 4-4 מטר

ל2 עצים. והקרנו סרט עליו בגודל של 4 על 2 וחצי בערך.

2 רמקולים מוגברים.

הגנרטור היה במרחק של כ 40 מטר. (למה יש כבלים מאריכים)

וראינו סרט ביחד עם חצי מהחוף. שהגיע לראות גם.

היה ממש כיף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה היה מפגש משפחתי של עידן.

לא קשור לפורום.

ולפותח השרשור, אני מקווה שהייתה לך טיסה נעימה הביתה להונג קונג הרחוקה.

בצום גדליה שוב?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...