Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת כבל REMOTE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

האם מישהו יודע מבין הכבלים האלה , איזה שולט על הרימוט של המערכת ?

הרכב הינו פיג'ו 106 ראלי דור ראשון .

nlntzoggqxtl.jpg

תודה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה (:

אני מנסה לחבר את המגבר שלי ישירות לרימוט (HU יירכש בעוד כחודש +-)

במקום יציאת RCA לHU ייצא כבל AUX לנגן המוזיקה.

אפשרי העניין ?

פורסם

אתה צריך לחבר את היציאת AUX של הרדיו דיסק לנגן לא את אחת היציאות למגבר....

בנוגע לריימוט: אם לא היה מותקן ברכב מגבר בעבר אז לא תראה בתמונה את הקבל שאתה מחפש אם היה מותקן והשאירו את החיווט של ההתקנה אז יכול להיות שזה הקבל הכחול בתמונה.

ריימוט זה קבל שצריך להעביר כאשר רוצים להתקין מגבר ומחברים אותו לרדיו דיסק בדר"כ הוא כחול לכן אני חושב שאם לא היה בעבר מגבר ברכב אז שהקבל הכחול בתמונה הוא לא ריימוט....

תבדוק עם יש לך בבגאז' איפה שהוא את הקצה השני של הקבל הכוחל בתמונה אם לא אתה תצטרך להעביר אותו לבד.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

ברכב היה חיווט ישן וקרוע שלא מחובר לכלום . העפתי הכל .

מצ"ב תמונה של העניין עם הAUX , נבדק ועובד מצויין .

בנוגע לכבל , מה הסיכויים שזה באמת החוט הכחול ? לא בא לי לשרוף משהו :\

IMG_0001.jpg

פורסם

זה החיווט המקורי של הרכב. החוט הכחול שאתה רואה שם הוא מתח קבוע. אין שם שום רימוט. בדרך כלל מעבירים כבל בצבע כחול אבל זה לא משהו גורף ויכול להיות גם צבע אחר.

פורסם
זה החיווט המקורי של הרכב. החוט הכחול שאתה רואה שם הוא מתח קבוע. אין שם שום רימוט. בדרך כלל מעבירים כבל בצבע כחול אבל זה לא משהו גורף ויכול להיות גם צבע אחר.

מה שאתה בעצם אומר , שאני חייב HU ?

פורסם

משום מה אני לא יכול לערוך את ההודעה , בכל מקרה , מצאתי את החוט שאחראי לרימוט בסוויצ' , אצלי זה בצבע טורכיז.

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור :)

• תוכן חדש...