Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סוויפט ו-SX4 בהונגריה.

זה נכון אבל בארץ מוכרים גרסאות תוצרת יפן בתצורה משונה. SX4 הונגרית מיוצרת גם לפיאט והיא רק 4X4

SX4 למשל כל התקלות שיש בטויוטה עכשיו לא קיימות בדגמים המיוצרים ביפן

ועוד איך טויוטות יפניות נכנסו לריקול.

פורסם

גם אני ממליץ על SX4 האצ'בק.

מכונית מרווחת, למרות מימדים חיצוניים לא גדולים, מנוע 120 כ"ס (מרגיש יותר נמרץ מפיאסטה), תנוחת הישיבה גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בראבו לא כ"כ אופציה בגלל המחיר

לפונטו יש מנוע חלש (77 כ"ס).

בכל אופן תודה לכולכם על העזרה, כרגע ההתלבטות הסופית היא בין פאביה, פיאסטה, מאזדה 2, ויונדאי I20.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
בראבו לא כ"כ אופציה בגלל המחיר

לפונטו יש מנוע חלש (77 כ"ס).

בכל אופן תודה לכולכם על העזרה, כרגע ההתלבטות הסופית היא בין פאביה, פיאסטה, מאזדה 2, ויונדאי I20.

מהאופציות שאתה סגור עליה אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן על I20 ופיאסטה קודם כל. פאביה גם יכולה להיות בחירה לא רעה אבל הייתי הולך על שתיים האחרות..

ומאזדה 2 לדעתי מעט יקרה יותר מהמתחרות אבל תכלס לא מציע משהו מיוחד..

• תוכן חדש...