Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי צריך לקנות רכב בערך בתקציב הזה.

הצרכים שלו זה נסיעה רגילה בכביש ומדי פעם טיולים בשטח.

יש להם בבית טוארק,2 פאסאט ויסוזזו DMAX והם צריכים להחליף את ה DMAX.

צריך שיהיה לו פוזה.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

כן. חדש.

ההשכרה של ה DMAX נגמרה. והוא צריך להחליף אותו.

אה וצריך שהרכב יראה טוב בשחור כי כל הרכבים הם בשחור. אם זה מעניין אתכם.

ועוד משהו, ראיתי מפרט של כמה ג'יפים וה כוחות סוס שלהם יחסית נמוכים, בערך 150 כ"ס. זה לא "עגלה" לג'יפ?

תודה.

פורסם

שווה לבדוק את היונדאי סנטה-פה מתוחת הפנים. הרכב מאובזר, מרשים (גם בשחור..), 7 מושבים ומנוע דיזל שיתלוש אותך מהמקום! וכל היופי הזה בכ-250K ש"חים.

פורסם

אם הוא לא הולך להיכנס לשטח רציני והלתחיל לעלות איתו סלעים, אז מצטרף להמלצה על הסנטה-פה החדש רכב מעולה, מאובזר ולדעתי גם יפה מאוד, מספק את הפוזה שאמרת ומנוע דיזל חזק.

פורסם

יש לך את הגרנד צ'רוקי 2010 ב-229 אלף אחרי הורדה של -90K אחלה גיפ ,גם הסנטה פה החדש ואחיו הסוראנטו החדשים הם קניה טובה.

פורסם

רנגלר קצת פחות מפנק בכביש, אבל בשטח הוא ממש חזק, העיה נוספת שלו שהוא שותה דלק ברמות מטורפות.

לדעתי הוא רכב ממש יפה ובעל "פוזה".

אם לא אכפת להם מהביזבוז דלק, אז זה יכול להיות רכב אדיר, למי שהרכב נח לו על הכביש...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

הרנגלר לא הולך. הוא מזכיר יותר מידי ג'יפ.

ה צ'ירוקי נראה טוב.

אתם ממליצים הכי הרבה עליו?

אני אדבר איתם מחר.

תודה.

פורסם

תקרא לי קטנוני, אבל אתה מחפש ג'יפ (כתוב בכותרת), ועוד מעיז לטעון שהרנגלר לא רלוונטי כי הוא מזכיר יותר מדי ג'יפ? צריך להזכיר לך איך נקראת החברה שמייצרת אותו?

במילים אחרות אתה מחפש רכב פנאי/פוזה, אל תעליב את המסורת המפוארת של ג'יפ.

ואם קצת ברצינות - הצ'ירוקי (גם כן ג'יפ) והסנטה פה הן שתי האופציות הכי טובות שאני יכול לחשוב עליהן.

אני מניח שהצ'ירוקי ירגיש יותר אוטו ובהחלט בעל פוזה מרשימה הרבה יותר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

נראה לי שהוא לא נכנס באמת לשטח , אני יכול להמליץ על ה פורד א'דג שחורה עם ג'אנטים קרום מקורי מהחברה אין יותר פוזה מזה. (כל עוד האסקלייד לא מתקרבת לתקציב הזה D: )

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

תן לי 250K ש"ח, ואני מבטיח כל יום להתקשר ולהגיד לדוד שלך כמה הוא מקסים ומרשים, ואיזה גדול ה---טוארג שלו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...