Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נפתח מקום חדש בחוף הקשתות באשדוד , o'brien"" המקום בסגנון של פאב אירי מבחינת השתייה וכן הלאה.

מקום חדש,נפתח ביום חמישי האחרון...

ממש נחמד,אני אישית נהניתי.

פורסם

גם חוף הקשתות, גם פאב אירי עם חביות, יש גם חומרי נפץ?

צריך לוודא שיש שם דלתות מילוט ומספיק מטפים למקרה חירום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מאיזה גיל הכניסה? יש ערסים\גרוזינים?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
כמה מטפים אתה נותן לו בסולם דריש?

דריש יש רק אחד, ומאז הסיפור עם הדבלין, הוא לא הולך יותר לפאבים. :nono:

בלי קשר, במהלך שיטוטיי בפורום נתקלתי בשרשור ישן על מועדון הלכת.

אפשר לסכם בקצרה שמדובר בדיון על מקום בילוי שנקט בסלקציה חריפה, ועל ההיבטים המוסריים של שיטת העבודה הזאת.

מעניין לראות מה כתבו שם חלק מחברי הפורום... לאחר קריאת הדיון הזה דעתי על כמה מהם השתנתה דרסטית, לחיוב וגם לשלילה.

לא חשבתי שב-2007 עדיין יש בעיות כאלה במדינת היהודים. הייתי רוצה לחשוב שב-2010 כבר אין. מישהו יודע אם המקום עדיין קיים?

סתם רגע של נוסטלגיה...

פורסם

הסלקציה היום החריפה בכמה רמות במהלך ה4 שנים האחרונות.

לא פעם ולא פעמים יוצא לי לראות כמות עצומה של אנשים טובים שלא עוברים סלקציה של הסלקטורית כי יש לה טעם מאד דק וברור.

בואו נאמר את זה ככה לצאת היום עם החברה זה יפה וכייף,אבל להיות בטוחים שכולם יעבור סלקציה זה חלק ממש לא ברור.

אבל אנחנו לפחות מצאנו את הדברים הקטנים שעוזרים לעבור סלקציה חלקה לכל השבט שהגיע איתך אי שם ממקום מגוריך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אמנם לא יצא לי להיתקל בבעיית הסלקציה מעולם, אך אילולא הייתי עובר סלקציה - הייתי מוחק את המקום כליל.

המקום אמור לשרת אותך ואתה לא אמור לשבור את הראש ע"מ להיכנס ולהתחנן לסלקטורית.

חוץ מזה, חסרים פאבים/מועדונים? לא עברת סלקציה - לך לפאב ליד.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא יצא לך להתקל מעולם ?

סימן שאתה אשכנזי..8)

אני מסכים איתך בכל מילה ,ובהחלט מה שלא חסר פה בארץ חוץ מאלימות בשפע זה גם מקומות בילוי בשפע.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...