Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור

?אתה באמת חושב שאני מרגיש אחרת מימך? נראה לך שאני שבע רצון? זה באיזה מקום משתקף במה שאני כותב?

אנחנו לצערי לא הצלחנו ,שלא באשמתינו (או אולי כן) קצת

המימסד המטופש התגלה במערומיו ואנחנו שילמנו את המחיר

רק מה ,יש כמה חכמים שהכבוד האישי שלהם היה לפני הרצון להצליח ביחד.

ולוואקום הזה שנוצר נכנסו כמה פטפטנים פומפוזים

לגבי ביטוחים

מעולם לא היו ביטוחים,כל מי שהתאמן ידע זאת

לגבי אותם בתי ספר ,ההבדל הוא שאת הידיעה שאין ביטוח לא העבירו לאותם תלמידים וזו הטעייה לשמה.

.

מירוצי מכוניות

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן היו ימים.

9 מתחרים בקטגוריה עד 2000 סמ"ק. מקום ראשון עם זמנים ש"נתנו בראש" גם לכמה מהקטגוריה שמעל (מקום 6 בדירוג הכללי מתוך 16 מתחרים). מי היה מאמין שפעם ה - 2X4 היו הרוב באירועים.

הנווט ברכב, נדב קוניאצ'ני (כשהראש שלו עוד היה במקום - תקוע ב"נוטס" - :lol: ) והנהג, עבדכם הנאמן (כשעוד היה צעיר וללא פחד). התמונות באדיבות זאב, מראשוני הצלמים שליוו אותנו בעת ההיא.

שווה כמה תמונות לנוסטלגיה.

זאב ברשותך.

:wink:

אלון

נ.ב.

מי היה מאמין שמאז חלפו חמש שנים. יובל מלמד, דני לוי, אהוד לביא, מישל גדז', קובי כהן (עוד ב 205 ראלי הישנה והטובה), ניצן לוי, ישראל הלפרין, ניר בורנשטיין, הפוביצרים, עידן זהבי, גם עבדכם הנאמן ועוד רבים וטובים - כולם על אותו מסלול. ואפילו גבי סרוגו שלא התחרה באותו יום עוזר לי עם עצה קטנה להתגבר על תקלה טכנית ו"לטוס" למקום הראשון.

אז עוד היה תקציב גם לגביעים לנווטים (אני בטוח שהגביע שמור אצלך, אחר כבוד, נדב...)

אכן.היו זמנים.

אלון

טל שחר - דריפטינג עם 2 על 4.jpg

טל שחר - לוח זמנים.jpg

מקום ראשון טל שחר - גביעים.jpg

פורסם

כשדני לוי היה קצת יותר צעיר והרבה יותר יפה. :twisted:

כשמישל גדז' חייך מאוזן לאוזן :lol:

כשניר ואהוד לביא עוד לא חלמו שינסו "לאכול" אותם בספורט הזה. :roll:

כשיובל מלמד עוד היה עם חדוות הניצחון. 8)

מה אומר ומה אוסיף. ניתן לתמונות לדבר.

אלון

דני לוי.jpg

מישל גדז.jpg

אהוד וניר לביא.jpg

יובל מלמד.jpg

פורסם

חברים יקרים שלום רב !

מאוד קשה ולא אנושי לא להתייחס למה שאתם כותבים ולכן תגובתי בעניין.

צר לי לשמוע מכם על התייחסותכם לכתבה:

הכתבה היתה מגמתית ואינה מייצגת את אשר נאמר בא.

להלן תגובתי בעניין: אנו פועלים בשליחות מבורכת שעיקרה לקדם חזון משותף העומד לנגד ענינו, שיפור מיומנויות הנהיגה בישראל והפחתה בתאונות הדרכים. לשם כך אנו מקדישים את כל זמנינו וכישורינו ליצירת דרך לתרבות נהיגה חכמה המאפשרת לנהגים צעירים כוותיקים להטמיע הרגלי נהיגה נכונה ובטוחה.

אנו עורכים פעילויות נהיגה במגוון שבילי עפר בטוחים וסטריליים לחידוד פוטנציאל הסכנה הקיים במגוון סיטואציות שכיחות בנהיגה ובין היתר המחשת המגבלות של הנהג והרכב במצבי נהיגה שונים, מאידך. השילוב בין השניים יוצר הרגלי נהיגה מתונים יותר והפחתה ברמת הסיכון שנוטה הנהג לקחת בכביש.

צוות ההדרכה בחברת טופ דרייב הינם מאמני נהיגה מקצוענים בעלי ניסיון רב שאת הכשרתם רכשו בבתי ספר לנהיגה מתקדמת מהטובים בעולם, אני כמנהל החברה עוסק בתחום אימון הנהיגה כ- 10 שנים בארץ ובחו"ל.

בוגר קורסי נהיגה מתקדמת באירופה ואף לוקח חלק נכבד בייצוג מדינת ישראל באליפות פינלנד בנהיגת ראלי 2009.

רכבי הפעילות הינם רכבי שטח בטיחותיים העומדים בתקנים המחמירים ביותר של פדרצייתהמרוצים העולמית FIA, המשמשים אותנו בעיקר ללימוד בטוח בתנאי דרך מגוונים ואין בהם שימוש תחרותי.

הרכבים נבנו בסדנת המרוצים מהטובה ביותר בישראל של יובל מלמד !

כמוכן, חברת טופ דרייב אינה מייצגת את הספורט המוטורי בישראל ואינה לוקחת חלק במרוצים "אימונים" בישראל.

אנו משקעים רבות בבטיחות הרכבים ובמשטח הפעילות למען בטחון לקוחותינו.

כל הנאמר בכתבה הינו מניפולצייה אחת גדולה להכפיש את שם החברה ואת המדריכים.

אני באופן אישי מעוניין להודות "לנהג המקצועי ולמאמן והמוסמך שלקח חלק בכתבה" ולערוץ 2 ולצוות הצלמים על יוזמת הכתבה למען מינוף חברת טופ דרייב והשמתה על המפה

שיהיה לכולם ערב טוב ומעניין

בברכה

מנכ"ל חברת טופ דרייב

בוסקילה יניב

נ.ב. תודה למוקי אדיב ולעודד לפיד ולכל החברה המקסימים

RSCMOTORSPORT.TK

RALLY SCHOOL

00357-96-850-776

פורסם

יניב יקירי

עם כל הכבוד למה שאתה כותב אין זה משנה במאומה את הכתבה נשוא נושא הביטוח

כל הפעילות המבורכת שלך היא למטרה כלכלית וכל הסופרלטיבים שאתה מייחס לך ולאנשי צוותך המומחים, " מוטות ברזל" אני מזכיר לך ,לא משנות את העובדה שאתה מפעיל עסק ללא ביטוח,מעולם לא היה לך ביטוח ואני מאד מקווה שבאמת ובתמים חשבת שיש לך ביטוח.

היה רצוי שתצא בכתבה קצת יותר צנועה בפורום.

אני בהחלט לא נגדך ולא נגד אף מדריך או בית ספר שבא ללמד יסודות בנהיגה מתקדמת

חשוב רק, לא להטעות ,אפילו בתום לב את אלה ששילמו ממיטב כספם עבור ימי כיף ואינם יודעים שהם אינם מבוטחים ,פשוט ולעניין.

אני מייחל ומאחל לך ולחבריך הצלחה בהמשך הפעם עם ביטוח בתוקף (רצוי שתתאגדו ותיפנו יחד לחברת ביטוח לביטוח קולקטיבי)

לגבי התחרויות ,האימונים שאנחנו מבצעים (גם עדיין ללא ביטוח) ,מצא את ההבדלים!!!

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

פעילות "מבורכת" מדברת על הפעלת עסק למטרות רווח ולכן מכיוון שזו לא פעולה וולונטרית (ירדן ), עליך כבעל עסק לדאוג שיתכוסה אתה בפני תביעות ביטוח ולדאוג שתלמידיך יהיו מבוטחים ,שלא נדבר על ביטוח אחריות מקצועית.

בלי קשר לדעתי צריך לקדם ולעודד בל פעילות מקצועית שתקדם את נושאי הנהיגה בארץ,אם בתחום הספורט ואם בהכשרת נהגים בנהיגה מתקדמת.

מירוצי מכוניות

פורסם

אשמח לדעת איך דאגתם לסטריליות של המסלול...

כמה אנשים, מאבטחים, מרשלים היו פזורים ברגע נתון על המסלול? היו מכשירי קשר? דגלים לסימון? עזרה ראשונה?

אין מה לעשות, הבטיחות פה לוקה בחסר ולגבי הביטוח אני לא יודע אבל יש לי נטייה להאמין לדני שמבין בזה הרבה יותר ממני.

גם לי יצא לעשות סיבוב פה ושם עם נהג כזה או אחר אבל ידעתי טוב מאוד לאן אני נכנס ומה הסכנות ולקחתי במודע את האחריות על חיי בידיי, אני לא בטוח שהלקוחות שלכם ידעו כמוני.

הכתבה לא היתה טובה לנו, בטח לא לכם, אולי "נשמה טובה" ש"דואג" דאג להזמין את הכתבה, אבל בשורה התחתונה הם צודקים

ומאוד מבאס שעדיין אי אפשר לבצע את ההדרכות האלה עם ביטוח ובחוקיות מוחלטת.

הלוואי שתוכלו להמשיך בעסק שלכם ויום אחד לעשות את המליון הראשון

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
הכתבה לא היתה טובה לנו, בטח לא לכם, אולי "נשמה טובה" ש"דואג" דאג להזמין את הכתבה,

1. לסלי ידידי אף אחד לא מחפש כתבות כאלו.
  2. יניב, אתה עושה טעות, אף אחד מאלו שבכתבה לא מחפש את יניב או טופ-דרייב, רובנו עצרנו את הפעילות בעקבות החוק ותקנותיו בתחום ההדרכות, הדברים שאתה כותב הם נכונים אבל לא בזה עסקה הכתבה, הכתבה עסקה בביטוח, ברישוי, ברישיונות, אתה נפלת כתינוק ביום היוולדו, קח עצה! לשלב זה, אם אתה רוצה בכול זאת לעשות קורסים, אם פונה אליך מישהו ואומר אני רוצה יום כייף/חד יומי תומר לו שאין ביטוח, אם הוא מתקשר שוב ושוב ותוך כדי שואל כול מיני קושיות תתחיל לחשוד, אם הוא מסכים ישירות, שוחח איתו קבל פרטים, שאל מה הוא עושה בחייו, לעולם אל תעשה קורס מעכשו לעכשו, ולעולם אל תעשה קורס לצד שלישי, תמיד למי שמתקשר אליך, אתה זוכר אין ביטוח! ועליך חלה האחריות השילוחית.

בהצלחה

ברוך

פורסם

לאחר שראיתי את הכתבה עוד ועוד, שמתי לב שהבחורה שמדברת בשם איגוד הביטוח או איך שלא קוראים לזה, אומרת שבמקרה של תביעה הם לא יכולים לעזור בתהליך, היא לא אמרה שהביטוח לא תופס או שאין ביטוח!

למיטב ידיעתי יניב שילם לא מעט כסף בלשון המעטה על פוליסת הביטוח וזו לא איזו פוליסה פיקטיבית.

להבנתי זה אומר שיש ביטוח, אך חלילה אם קורה משהו והלקוח מגיש תביעה, כל ההתנהלות נעשית מול החברה בחו"ל.

תקנו אותי אם אני טועה..

עודד.

נ.ב

עירא מגיב?!?

לפחות משהו טוב יצא מהכתבה הזאת :)

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עודד שלום

לי צור שמופיעה בכתבה היא ממשרד האוצר וסגנית הממונה על הביטוח

במדינת ישראל כל ביטוח מוטורי חייב לעבור דרך מסגרת כיסוי של חברת ביטוח ישראלית זה לשון החוק.

אבל מה זה רלוונטי? אין ביטוח ולא היה ומהבחינה הזו העניין סגור

אם בוסקילה שילם לחברה הזו, הוא שם את כספו על קרן הצבי.

תחשוב כלקוח ולא כחבר של בוסקילה.

את מי בדיוק תתבע? מישהו בחו"ל? אתה רציני? בחייך

אמור מעתה אין ביטוח ומפה תמשיך אם אתה מסתכן

מירוצי מכוניות

פורסם

כל אבן באגם השומם של הספורט המוטורי הישראלי עושה גלים.

כל חשיפה, תוביל למשהו, הרי את הדברים הרעים והטובים שוכחים פה אחרי דקות ספורות אז לפחות נשארים עם הידיעה שהתחום קיים.

אנו לא יכולים לצפות שאולפן שישי ברייטינג הגבוה שלו יצור כתבות מלטפות וחיוביות על כל נושא - זה נוגד את האופי של מה זה חדשות. הכל צהוב, הכל תוכחה, הכל בעיות, פחדים, הרתעה על זה הכל מבוסס. אז לפחות ראו את זה מאות אלפי אנשים.

הגלגל ימשיך לנוע וכל אבן עושה גלים - העיקר שנהיה בתנועה ולא נקפא על השמרים.

שבוע טוב

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תוכן חדש...