Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"קליפת תפוז" היא תופעה מוכרת של צביעת רכב ולאו דווקא מעידה על בעיה כלשהי. אם תבדוק טוב תראה שעל כל רכב אפשר למצוא במידה כזו או אחרת את המראה הזה, שבסך הכול מעיד על שכבת לכה מספקת ותקינה על הפיגמנט, לרוב בגוונים כהים זה משתקף יותר ברור.

כמובן שגם יצרני הרכב אינם חפים מטעויות בצביעה ויתכן שהתופעה תהיה מוגברת במיוחד במשטחים צידים.

ניתן בהחלט לשפר מראה של של "קליפת תפוז" חריגה ע"י ליטוש ייחודי שיוריד את עובי שכבת הלכה.

פורסם

התופעה קיימת בכל הגוונים ויש לה סיבות אחדות.

מנסיוני בצביעת מטוסים בצבעי פוליאוריטן, אין מנוס משפשוף הצבע וצביעה חוזרת.

פוליש עדין לא מספיק וההבדל בין השטח המטופל לסביבתו מאד בולט.

"Orange Peel" למתעניינים:

http://www.sherwin-automotive.com/reference/troubleshooting_guide/orange_peel/index.cfm

פורסם

השאלה אם יש אחריות על החברה או משהו, בכל זאת רכב חדש ולא זול :roll:

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

היי חברים

כאשר קניתי את הרכב קיבלתי אותו ביום חמישי והשטיפה במוסך המרכזי בבני ברק לא עבדה, לכן קיבלתי אותו עם שכבה קלה של אבק שלא איפשרה לי לבחון את הצבע. לפני כמה ימים שהוצעתי את הרכב מהוקס במוסך צמפיון מוטורס בנצרת אמר לי סוכן השירות שאכן יש בעית תפוזיות בצבע.

אני רוצה לגשת למוסך המרכזי בבני ברק בימים הקרובים על מנת לתקן את הבעיה.

האם יש אפשרות שהמוסך לא יכיר בבעיה כפגם יצור? מה אני אמור לומר לסוכן שרות כדי שהוא לא יוכל לנפנף אותי?

עניין נוסף הוא מה יקרה אם אני ישאיר את הצבע ככה? האם תהייה ירידה בערך כאשר אני ירצה להחליף את הרכב בטרייד??

פורסם
אם המראה יותר חריג מרכבים דומים אחרים, אז כן, יש אחריות.

זה לא שיש לי צי של אודי A3 ליד הבית :)

יש תפוזיות בצבע - השאלה אם היבואן יכול להתנער מאחריות

-איוניק 5 עלית

פורסם

רוב הסיכויים שהוא יתנער מאחריות ויגיד שזה נורמלי.

אחרי קצת רעש, המקסימום שהוא יציע זה פוליש ווקס על חשבונו מה שאולי ישפר את המצב רק במקצת.

אין סיכוי שיעשו לך עובדת דיטיילינג מלאהעל הרכב, מה שבנוסף לרוב העובדים שם אין את הידע.

כל עוד הצבע מקורי, לא נראה לי שיש חשש לירידת ערך, בטח שלא בטריידאין.

מה שאני אומר מתבסס על נסיון שלי...

אם התוצאות יהיו שונות, אני מאוד יופתע.

פורסם
זה לא שיש לי צי של אודי A3 ליד הבית :)

יש תפוזיות בצבע - השאלה אם היבואן יכול להתנער מאחריות

ליד הבית לא, אבל ליד המוסך כן. גז למרכזי ובדוק עוד רכבים אם זה המצב. אם אצלך יותר גרוע תצטייד במצלמה דיגיטלית ותוכיח זאת למוסך.

פורסם

מה שאני אומר מתבסס על נסיון שלי...

אם התוצאות יהיו שונות, אני מאוד אופתע.

אני מאוד מקווה שנצליח להפתיע אותך. אני רק מנסה להבין אם היבואן אחראי על תקינות הצבע

אם יש קייס לדיטיילינג מלא זה מה שנדרוש.

-איוניק 5 עלית

פורסם

חברים

כרגע חזרתי מהמוסך המרכזי של צמפיון בבני ברק

הגעתי בבוקר אל נציג השירות בהמשך לבעית התפוזיות שהפנה אותי למומחה צבע ופחחות בשם דרור

הוא ניגש אל הרכב ובהתחלה טען שצע הרכב כלל אינו מטאלי אלא שחור ברק. לאחר שהוצאתי את חוזה קנית הרכב שבו מפורט הצבע בדיוק ומספרו הוא הסתכל שוב התנצל וטען כי האוטו היה מלוכלך והדבר הקשה עליו על זיהוי הצבע.

לאחר כל תהליך זיהוי הצבע הוא אמר: הוקס שעשית הוא חרא ( עשיתי לפני כמה ימים וקס במוסך צמפיון נצרת).

אין מה לעשות עם הצבע ככה הוא מגיע מהחברה. לא הסתפקתי בזה והוא קרא למנהל הצבעיה שהוא גם אחראי על פולקסואגן שאמר שרובוט בכלל הוא שצובע ולכל רכב יש גוון אחר, אין אחידות ושאי שום פגם בצבע למרות התפוזיות ( שככה מגיעים כל הרכבים ) הצביע על כל הרכבים החדשים והראה לי תופעת תפוזיות. לאחר מכן הוסיף שוב כי עבודת הוקס ממש גרועה אך זה מה יש וזה הצבע אין מה לעשות.

התקשרתי אל מוקד השרות של אודי כדי לספר להם את השתלשלות הענינים. והם שלחו את מנהל השרות של אודי לבדוק

והוא טען כי : עבודת הוקס היא טובה מאוד ואין כל בעיה בה למרות ששני מומחים אחרים טענו לגמרי אחרת ובנוסף שיש לעשות פוליש וקס לאוטו על מנת לפתור את הבעיה ואין החברה אחראית על העניין אלא זה יחויב בתשלום כיוון שאין לדעת איפה היה הרכב במהלך 7 החודשים שבהם הם אצלי.

אשמח לקבל תגובת ממבין בדבר להמשך טיפול תודה

פורסם
הוא ניגש אל הרכב ובהתחלה טען שצע הרכב כלל אינו מטאלי אלא שחור ברק. לאחר שהוצאתי את חוזה קנית הרכב שבו מפורט הצבע בדיוק ומספרו הוא הסתכל שוב התנצל וטען כי האוטו היה מלוכלך והדבר הקשה עליו על זיהוי הצבע.

מקצועיות מחלקת הצבע של צ'מפיון בתפארתה.

צבעי שלא יודע להבחין בין צבע מטאלי לצבע לא מטאלי, לא במקצוע הנכון.

העובדה שעברו 7 חודשים פועלת לרעתך כאן. אם היית צועק בשבוע הראשון שהרכב היה אצלך, אולי היה לך קייס.

אחרי 7 חודשים, שהיה לך מספיק זמן לעשות אינספור טיפולי צבע לרכב, יכולת לגרום לבעיות בצבע בעצמך ולכן קל להם להתנער מאחריות.

בשורה התחתונה הם לא יודעים מה זה ווקס טוב, או לא טוב ואין להם את היכולת לבצע עבודת דיטיילינג אמתית לרכב, כך שהם לא באמת יכולים לעזור לך. אני שוב אומר שלדעתי הכי הרבה שתצליח להוציא מהם זה פוליש ווקס. כמובן שאם תבוא לצבעי אחר שבוע לאחר מכן, הוא יגיד לך שעשו לך פוליש ווקס גרוע.

אם זה באמת מפריע לך ואתה מוכן להשקיע בזה כסף - אל תלך כמובן לצ'מפיון.

לך למקומות שזה הייעוד שלהם. מקומות שאתה לא צריך להסביר להם מה זה תפוזיות או צבע מטאלי.

פורסם

האחראי על אודי בבני ברק אמר שהם רוצים להתחיל מקטן וטען שפוליש עדין ווקס ופתרו את הבעיה.

במקרה שלא הם ישלחו את האוטו לצביעה כוללת!!!

עדיין מחכה לתשובת השרות לקוחות לגבי המשך טיפול הם עוד בודקים ( התחלת טיפול כלומר הגעה למוסך היתה ב 9:30 בבוקר)

פורסם

תופעת קליפת התפוז, כפי שהסברתי קודם, מקורה בתהליך הצביעה אצל היצרן ואינה יכולה להיגרם מטיפול בצבע הרכב.

האם באמת רכבים אחרים שבדקת הצבע נראה בדיוק כמו רכבך?

פורסם

כל הרכבים שהיו שם לפני מסירה כלומר בסביבות ה 15 רכבים גם של אודי וגם של פולקסוואגן היו עם אותה הבעיה ( שלטענתם זו לא בעיה) לכן אני רגוע עכשיו בנוסף הם עשו לי פוליש עדין ווקס מחדש על חשבונם.

התפוזיות לא נפתרה אך האוטו נראה כמו חדש וכנראה שצריך לקבל את העניין שזהו הצבע השחור של הקונצרן

• תוכן חדש...