Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כל פסול בעניין מכירה ברווח,

אך המחיר צריך להיות ריאלי, מי קובע מהו מחיר ריאלי?!

כל אחד והמחיר שעבורו ניראה לו שהוא יוותר על המוצר.

אני לא מוכן למכור מגבר מונו בפחות מ 500 ש"ח, יתכן ואף אחד לא ירצה לתת לי?! אז עדיף לי לתת אותו במתנה לקרוב ולא למכור במחיר זנות..

כמו הסאב של אדי, אדי מוכן להשאיר את הסאב אצלו (כאילו קנה אותו עבור קרוב...)

כך שאני חושב שאם אתה מעריך את ה 3Sixty ב1000 ש"ח ז"א שאתה היית מוכן לקנות אותו במחיר זה ושאם לא אתה מוכן שישאר אצלך ...

אז בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שכמו שניר אמר הבעיה היא גם אצל המוכר וגם אצל הקונה. אי אפשר לבוא ולהגיד ישראלים הם ככה וככה, מי שרושם את זה עד כמה שאני יודע גם ישראלי ואני גם יכול להגיד שהוא מנסה לעקוץ.

זה נוגע לכל דבר שקונים ברגע שאתה לוקח את המוצר מהחנות אתה אוטומטית מפסיד עליו 10% ובנאדם שקונה משהו לא יכול לצפות למכור אותו אחרי שנה שנתיים ב80-90 אחוז מהמחיר המקורי והוא גם צריך לקחת את זה בחשבון לפני הקנייה. אחר כך אנשים נתקעים עם ציוד שהם לא מצליחים למכור (וזה לא תמיד בגלל הקונים).

דוגמה למשל קניתי לפני שבוע רדיו דיסק של אקליפס 7000CD ב-1000 שקלים, למרות שהמחיר זול לא התמקחתי על המחיר, וגם כשקניתי לקחתי את זה בחשבון שיכול להיות שהרדיו דיסק הזה יתקלקל עוד X זמן ואז אני אקנה את הדבר הבא אחריו, כלומר מה שאני מנסה להסביר זה ששני הצדדים צריכים להתאים ציפיות - המוכר מוכר מוצר לא חדש, שלמרות שהוא חושב שהוא במצב טוב ולא צריך אחריות, אם הוא יתקלקל עוד שבוע הדבר היחיד שהקונה יוכל לעשות איתו זה לזרוק אותו לזבל, וגם הקונה צריך להבין שזה שהוא קונה משהו יד שנייה לא אומר שזה משהו שעומד להתפרק ולבוא בקטע של יאללה אני אקנה את זה במחיר זנות אולי ניפול על מציאה וזה ישתלם לי.

פורסם

זה שמעליי צודק,לא משנה כמה המוצר חדש ושמור,הוא יכול להתקלקל בלי להודיע על כך מראש וכל עוד אין עליו אחריות הוא פשוט הולך לפח והקונה מפסיד!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
צביקה?

מה שקורה בת'רד הזה עונה לך כבר על השאלה?

מה הציפיות והדרישות שלכם ברכישת ציוד משומש...

התשובה ברורה - שנמכור כל ציוד שיש לנו ב50 אחוז מהמחיר שלו ברגע שהוא עבר גיל של שנה עד שלוש שנים...

זה מגוחך - מגברים יכולים להחזיק עשור עד שני עשורים במקרים רבים, מגבר של סאן דאון מגיע עם אחריות יצרן לתקופה הרבה יותר ארוכה משנה כולל התחייבות לממן מגבר חליפי לאחר שנהרס קליל (וציטטי פעם את החוברת שלהם...) אז אין שום סיבה לרדת ל50 עד 60 אחוז מהמחיר של המגבר.

סאב וופר בן חמש שנים שעדיין אי אפשר כמעט למצוא לו אלטרנטיבה טובה יותר בעד X שקלים לא צריך להמכר בX-Y אבל כמובן, אנחנו עם סגולה, חייבים לחיות אחרת.

ובסופו של דבר גם הת'רד הזה יורד ברמה שלו לתמיון כמו כמעט כל ת'רד אחר בפורום הזה בזמן האחרון.

התכוונת אולי לעם סגלגולה?

שמע - ציוד שעבר עליו שלוש שנים צריך להמכר בערך ב50% אלה אם הוא באמת משהו נדיר שאין עוד כדוגמתו, אבל שוב נדירים המקרים האלו, אתה מסכים שב 1200 ש"ח שאתה מוכר את הסאב שלך אני יכול להוסיף עוד סביב ה600 ש"ח ולהביא סאב IDMAX חדש שהסאב שלך לא עומד איתו בשום אספקט כי הID יותר טוב ממנו.

עם כל הכבוד לדוגמא שנתת למגברי סאנדאון - הם עדיין לא מספיק זמן בשטח בשביל לדעת כמה זמן הם מחזיקים בעשרות שנים, יכול מאוד להיות שתוך 4-5 שנים נגלה שהרכיבים שהם עשויים מהם מתבלים והמגברים נהרסים או שלהפך שהם עשוים מרכיבים טובים שלא נהרסים, אבל עד אז יש עוד זמן.

אישית להגיד לך, יש לי ברכב שני מגברי ZAPCO שקניתי משומשים מחבר פורום שמנסה עכשיו למכור עוד מגבר שלו, המגבר נמצא מתחת ל50% מהערך שלו ועדיין אין קונה בנמצא, יכול להיות שהמצב הכלכלי בימינו הוא גם משפיע שלא לקחו בחשבון ולא רק הישראלי המכוער? עובדה איך שקניתי את שני המגברים החבר קנה מחבר פורום אחר מגבר TRU 4 ערוצים שמחירו הוא 2800 ש"ח ככה שיש שוק כאשר יש לאנשים כסף ורצון לקנות, אבל שוב פעם, התחביב הזה שלנו הוא תחביב יקר ובמצב הכלכלי של היום הוא לא כזה משתלם.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
התכוונת אולי לעם סגלגולה?

שמע - ציוד שעבר עליו שלוש שנים צריך להמכר בערך ב50% אלה אם הוא באמת משהו נדיר שאין עוד כדוגמתו, אבל שוב נדירים המקרים האלו, אתה מסכים שב 1200 ש"ח שאתה מוכר את הסאב שלך אני יכול להוסיף עוד סביב ה600 ש"ח ולהביא סאב IDMAX חדש שהסאב שלך לא עומד איתו בשום אספקט כי הID יותר טוב ממנו.

יש בעיה קטנה. שהסאב של אדי החזיק 5 שנים( ועדיין עובד) וidmax נקרע אחרי שנה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התכוונת היו נקרעים, הבעיה סודרה על ידי החברה בחו"ל והדגמים החדשים שהגיעו נטולים..

פורסם

תראה - אני בסוף הגעתי למסקנה שאני צריך למכור את הסאב ב800 ש"ח

הסיבה היתה שלמרות גילו של הסאב שהוא כבר בן 5, הוא שמור במצב פרפקטי וב800 ש"ח אפילו שזה יד שניה - אתה עדיין לא תמצא משהו יותר טוב במחיר הזה ולכן ה800 ש"ח היו מוצדקים.

הסאב נמכר בסופו של דבר במחיר קצת יותר נמוך - לא בהרבה אבל זה היות והקונה נסע חצי מהארץ הזו באופן מילולי בכדי לרכוש אותו ואני ראיתי לנכון סיבה טובה מאוד ללכת לקראתו צעד נוסף במחיר שבא אפרופו, מכווני והוא לא ביקש זאת אפילו.

מצב כלכלי זה דבר אינדיבידואלי למרות העובדה שמשק שלם סובל מהרעה כללית - לא משנה לי מה המצב במשק, אני מוכר סחורה ואני דורש עליה מחיר ראוי - אם יש לך אתה תקנה, אין לך, אני אמתין לרוכש הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שאין בכלל מה לדון יותר מידי בנושא

זה סופר סובייקטיבי,

גם לרכבים שלכאורה יש מחירון, יש כאלו שדורשים 15 מעל ויש כאלו ש10 מתחת.

תמיד שאתה מוכר אין קונים, ותמיד שאתה קונה אין מוכרים ככה זה בחיים.

כמה אני אדרוש על מוצר שלי זה עינייני ועיניין הקונה, ואם לקונה יש בעיה הריי שהוא לא קונה :).

כולנו ילדים גדולים שעושים את השיקול של עצמם, הג'נסיס שלי תקופה סופר ארוכה לא נמכר, והצבתי לעצמי מחיר מינימום שלא ארד ממנו בשום אופן, לדעתי המחיר הוגן, לדעת אחרים שהציעו לי 600 שקל (?!?) המחיר היה גבוה,

אז אין עסקה.

פורסם

שמע הכל תלוי ואין ספק שזה סובייקטיבי, רק יש דברים שיש לקחת אותם בחשבון, כמו כדאיות העסקה לשני הצדדים, מצב החלק, כמה הוא עולה חדש ועוד דברים, יש חלקים לדוגמא שלא משנה כמה תנסה למכור כל עוד אין להם שם הם לא יימכרו.

הג'נסיס שלך באמת היה במחיר טוב למצב שלו, אין ספק שסביב ה1200-1100 ש"ח הוא מחיר שהיה משתלם לשני הצדדים.

פורסם

אבל שוב, כדאיות העסקה ל-2 הצדדים זה משהו שרק 2 הצדדים שמבצעים את העסקה יכולים לקבוע

לדוגמא יכול להיות שאני רוצה למכור מגבר של 2000 שקל ב-1800 שקל,

כי הוא היה בשימוש קצר, ויש לו אחריות, ובלה בלה בלה.

אז קונה אחד יגיד וואלה סבבה לי 200 שקל בארנק

קונה אחר יגיד בשביל 200 שקל אני אקנה ישירות מהיבואן, ואבנה לי ערוץ דיבור ישיר במקרה של תקלה.

אין מה להגיד המחיר X הוא לא הוגן, כי אם הוא באמת לא הוגן ולא מייצג את השוק הריי שהמוכר יתקע עם המוצר לנצח,

וזה כשלעצמו עונשו שלו, בלי שום צורך בשרשורים או הרבצת מוסר.

מנגד אם הוא מוכר אותו, אז כנראה זה הוגן מבחינת הקונה, וזה גם בסדר גמור ומקובל בהחלט

• תוכן חדש...