Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שהשרשור הזה לא יעודד אף ישראלי להפסיק באופי הזה,אין מה לעשות,לאף אחד לא תידלק נורה אדומה שמדובר בכסף שיוצא לו מהכיס.ואני חי את התופעה הזאת ואנשים רוצים שאני ישלם להם בסופו של דבר כדי לקחת מה שאני מוכר!לכן החלטתי שאין לי כח להיתעסק ביד שנייה,אני קונה מערכת לפעם אחת ולתמיד מיד ראשונה ויושן טוב בלילה ולא ניכנס לסרטים של איך ללכת לסוף המדינה לבדוק את המכשיר ולהתחיל לשחק בו בכל המצבים לבדוק כדי שהוא תקין!

אני יפתור לכם את הבעיה בצורה הכי טובה-כשאתם מחליטים למכור מוצר כלשהו,תקבעו מחיר הוגן ופשוט אל תרדו ממנו שקל לא משנה כמה הקונה לוחץ עליכם.אם אתם רואים שתוך תקופה מסויימת המוצר לא נמכר,יש לכך סיבה,תתפשרו מעט ותרדו במחיר ואולי יגיעו יותר טלפונים.אפשר גם לרשום בנוגע להתגמשות,אז תקבעו מחיר שתצאו ממנו מרוצים לא פחות מהקליינט שלכם!

זה לא סוד שהרבה כאן הם בעלי קשרים ומביאים ציוד במחירים זולים בהרבה ממחירי השוק-יש להתחשב גם בזה,אל תנסו להרוויח על המוצר,זה לא פחות ממכוער,השתמשתם בו-קחו בחשבון שתפסידו!

אני לא מסכים איתך,

רוב חברי הפורום הינם משדרגים כפייתים..

אני לא חושב שמוצר שאני קונה בזול, אחרי 3-6 חודשים שווה חצי ממחיר השוק.

הרי שאתה רוכש רכב הוא לא מאבד מערכו 50% בשנה?!!

ואם קניתי משהו בזול, למה שאני אמכור לך אותו בהפסד שכן הוא כבר מחיר זול ממחיר השוק?

אך אם החיר שמוצע עבור מוצר כמעט חדש הוא מחיר 75% ממחיר השוק לדעתי זהו מחיר הוגן.

מוצר יותר ישן יכול להגיע ל 50% ממחיר השוק.

אני לא חושב שאם אני קונה משהו במחיר שאתה לא יכול לקנות זה אומר שאני חייב להפסיד עליו כסף!

מחיר הוגן זהו שם המשחק, ואם אתה חושב שהמוצר לא שווה אל תקנה.

אני מכרתי יותר מציוד אחד משומש, במחירים הוגנים ביותר, ולקוחות היו מרוצים עד הגג.

ואני קניתי מחצית מהרכיבים שלי משומשים ואני מרוצה מהם עד הגג, ולא ניראה לי שאמכור אותם בקרוב.

כך שאני לא חושב שיש פה בעיה להרוויח על ציוד, כל עוד הוא תקין וקרוב לחדש.

אם הוא משומש ישן (מעל שנה) מחירו צריך להיות בערך 50-60% ממחיר השוק.

זו דעתי בכל אופן.

בהצלחה במסחר.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1 לאיתמר

אבל כאחד שקנה את רוב הציוד שלו משומש , נתקלתי גם במחירים מופקעים בפורום משומשים על ציוד לא זול בכלל שהתעניינתי בו. במקרים כאלה הכרחי להתמקח אם רוצים להתקדם. כשאני אומר מופקעים, אני משווה כמובן למחיר הקנייה למוצר חדש שלא מסובך למצוא.

ומצד שני, שאני בא למכור RCA איכותי שכמעט ואין שום דבר בו שיכול להתקלקל ועלה לי יותר מ 300 שקלים ובאים להוריד לי 50 שקל כשאני מבקש 200...גועל נפש

פורסם

+1 לקיפוד

זה תלוי המון בחומר האנושי, ובאבולוציה שעובר הפורום,

היום הפורום גדוש חבר'ה יותר חדשים בפורום שהתחביב הוא לא באמת משהו שמושרש בהם,

אלא יותר משהו שיהיה סבבה ברכב בשביל הפוזה,

ולכן רמת ההשקעה בתחביב ירדה,

זה לא דבר בהכרח רע כי התחביב נחשף לקהל רחב הרבה יותר,

אפשר לראות את זה אגב בתנועה של המערכות, עד לפני חצי שנה\שנה ראינו שאחד אחרי השני כמו פטריות כל היום עברו פה ל-3WAY אקטיבי, ובתקופה האחרונה נפתחים המון שרשורים על הבדלים בין MAC AUDIO, ל-JBL,

או בין פולס ל-הרץ דיצ'י

פורסם

לא מסכים לגבי זה שלצעירים התחביב לא מושרש:roll:

לדעתי ציוד משומש צריך להיות 50-70% ממחיר השוק, לא ממחיר שאפשר להשיג אותו אלא מהמחיר הרישמי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לדעתי, כמוכר וכקונה, ברגע שלמוצר נגמר תוקף האחריות מחירו צריך לרדת ב50% אוטומטית, זה בתנאי שמצבו מעולה,

לדעתי זה נכון לגבי כל מוצר (מדובר במאקרו ולא מוצרי אספנות\נדירים וכו')

אגב מישהו העלה פה טיעון לגבי רכב חדש... לרכב חדש יש אחריות של 3-5 שנים בערך, מה המחיר בסיום תקופת האחריות? כמדומני כ50-60% ממחירו כחדש.

יהיו כאלה שלא יסכימו איתי כמובן אבל היתרון הגדול ביותר עבורי הוא האחריות, ברגע שזה הולך.... אתה קונה מוצר בהימור שיכול להתקלקל בתיאוריה כל יום ואכלת אותה, לכן המחיר צריך להיות נמוך משמעותית.

בברכה,

שחר.

פורסם

לפנות למישהו שמוכר ציוד יד שניה, שאתה לא באמת מתעניין וצריך אותו, ורק מחפש לקנות בחיר מציאה/שחיטה, זה גועל נפש.

כל הפריטים המשומשים שרכשתי דרך לוח היד שניה של הפורום סגרתי את ה"עסקה" באופן הכי זריז, עם מעט משא ומתן, אבל עדיין על גבול הטעם הטוב.

כל הנושא של מסחר בארץ בפריטים מיד שניה על כל סוגיהם הוא תת תרבות. תנסו למכור רכב שהוא טיפה מעל הסטנדרט בשוק- ותראו את התגובות. אנשים מנסים להוריד אותך ב50K עוד בטלפון, לפני שבכלל שאלו על מצב הרכב/תוספות/קילומטראז'

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לרכב חדש יש אחריות לשנתיים

יש יבואנים שנותנים 3 שנים ומגבילים בקילומטראז'

ויש כאלו שנותנים שנתיים אמיתיות ועוד שנתיים של אחיזת עיניים

רכב שיצא ב200 אלף שקל, אחרי שנתיים יהיה שווה נגיד 150\140 אלף שקל ?

זה 25 אחוז בערך,

עם זאת, לדעתי זה לא נכון לדון בכמה מוצר צריך להיות שווה\מתומחר, גם ככה מי שאמור לשלם לא מעניין אותו מה נכתוב

וגם ככה זה לא בדיוק יעזור למכור :)

פורסם

תיתפלא,אני לא יודע כמה נסיון יש לך עם רכב חדש,אבא שלי קנה סובארו אימפרזה שנת 2006 בשנת 2007 כלומר היא הייתה מהשכרה והייתה בדיוק שנה אחת על הכביש(השכרה עד 12 חודשים).המחירון אז היה 92 אלף (וזה עוד מחיר נמוך יחסית בגלל ההשכרה)ושילמנו עלייה 92 אלף שקל,כמובן המחירון היה מעט יותר אבל התמקחנו מעט כי שילמנו במזומן.

מה אתה יודע,שנתיים בול לאחר הקנייה מכרנו אותה ב52 אלף שזה 2000 מתחת למחירון (נמכרה לפני חצי שנה בערך).

אז בשנתיים הפסדנו על הרכב 40 אלף שקל,מה לעשות?נבכה?

רק תחשוב כמה היו מפסידים אם הינו מביאים אותה חדשה מהניילונים ומחזיקים אותה במשך שלוש שנים-אני אומר לך בלי לעמיד אף אף שהיו מפסידים בשקט 65 אלף שקל!

פורסם

נו וו?? הטויוטה שלי קניתי ב2005 ב124000 שח. היום הוא שווה 68000 לפני שקלול(יד 1 עם קמ נמוך). זה שהיה לך אוטו מעפן והוא לא שומר על הערך שלו, לא לכולם זה ככה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה לא חייב להיות אגרסיבי,שמור את הדעות שלך לעצמך אם הם לא במקום ,קצת כבוד,זה מה שניקרא מכוער, לא העלבתי פה אף אחד אז אל תתחיל אפילו עם עקיצות.מה לעשות שאתה תרבותי ואני לא:-D

והאוטו לא היה שלי-הוא היה שייך לאבא שלי,לי יש את האיביזה שלי שמספיקה לי 8)

עכשיו בנוגע לערך-שלא תחשוב שהטויוטה שלך כזאת מציאה,גם היא מעבדת ערך כמו כל יפנית טובה,אבל בשלוש שנים הראשונות הרכב חוטף את המכות הכי קשות והנפילה מאוד גבוהה,אחרי זה,זה נירגע ובמשך השנים הוא נופל לפי אחוזים וזה יוצא הרבה פחות.

הסובארו הזאת למשל במשך שנה שלמה שמרה על הערך שלה ולא נפלה בשקל,אבל שלוש שנים קודם לכן זה השתולל לגמריי,ואם אתה טועה למה אבא שלי מכר אותה-לא זה לא בגלל שהוא פחד שהמחיר ינשק כבר את ה-0, זה בגלל שהוא נוסע 2000 ק"מ בחודש והוא עבר לדיזל.

פורסם

לדעתי הבעיה היא בכך שהרבה מוכרים לא ישרים לגבי גיל ומצב הציוד וכשמגיע רגע האמת, האמת מתגלה.

ביום שישי כמעט ביצעתי עסקת יד שניה על HU ומגבר שבתמונות נראות חדשים ובמציאות נראו זוועה,

כשביקשתי להוריד עוד סכום סמלי בגלל המצב הויזואלי שלא השתמע מהתמונות וגם לא בטלפון, נתקלתי בפרצוף כועס ולכן ביטלתי את כל העסק.

לכן אנשים מתייחסים לקניית ציוד יד שניה כאל סוג של הימור, וכשמהמרים - רוצים לסכן כמה שפחות.

סתם דוגמא : למה אני למשל לא מצליח למכור את הפיוניר דולפינים סדרה 7 שלי? כי הצהרתי שהמכשיר בשימוש כ5 שנים.

אתם בחיים לא תמצאו כאן אנשים שיצהירו על מוצר שהוא בן יותר משנה-שנתיים. (אני מתייחס לציוד ברמה ממוצעת שברור לכולם שכבר לא נמכר כחדש מזה מספר שנים)

אני מעדיף לא למכור אותו מאשר לצאת שקרן.

עתיד, אל תזלזל באלה ששואלים מה ההבדלים בין MAC ל JBL, זה אומר שהם טיפסו מקטגוריית הזבל הסיני למוצר בעל שם ובשלב הבא כבר ידלגו לכיוון הפרוססורים ו 3 way אקטיבי לצורך העניין. וגם אם לא - זה מראה על סוג של התקדמות צרכנית של אנשים ולא רכישה לפי ניסוי וטעייה. (הדגש על טעייה)

אני בעד טופס אחיד למכירת ציוד יד שניה כפי שהוצע כאן, כולל סעיף לפגמים ויזואלים או היסטוריית תקלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין שום הצדקה לפחות לא בציוד כגון מגברים , פרוססורים , HU מחברות טובות ומהליין ביניים ומעלה שאחרי תום תקופת האחריות מחירם ירד ב50 % . לפידעתי מחירם צריך להישאר באזור ה80-70 % (כמובן בתנאי שמצבם טוב גם מבחינה החיצונית וגם שלא עברו תיקונים וכ"ו ). לאומת זאת רמקולים בני 2+ מחירם צריך להיו באזור ה60-50 % .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

יכול להיות שאני מתמחר את הסאב שלי גבוה מידי - יש משהו במה שאלכס אמר.

אבל בין זה לבין רכב קשה מאוד לעשות השוואה כי הפרקטיקה שונה, המשמעות שונה והמורכבות שונה.

לקנות רכב חדש זה הדבר הכי לא כלכלי בעולם כשמדברים על ירידת ערך - אבל זה עניין אישי של החלטה שנובעת משיקולים והעדפות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 לאייל,אני אישית בודק קודם את המחיר לפניי שאני בכלל מעיף מבט לכיוון של יד שנייה,אם אני לא רואה 70% ממחיר של חדש אני לא מתקרב ולא מעניין אותי כמה שמור אותו רכיב,כי לפעמים התענוג של לקרוע את הניילון שווה את ההוספה הזאת להיות בראש שקט ולא ליסוע לסוף העולם ולהרכיב מכשיר שעה באוטו שלך וללחוץ עליו ולכוון אותו ולבדוק שהוא תקין,לפעמים התענוג שווה השקעה של עוד סכום מזערי יחסית,אם ההבדל כן משמעותי יש על מה לדבר.ובתור אחד שמתווכח לא מעט על מחירים ויש בפורום שיעידו על כך,אני יכול להגיד לכם שאם תחפשו טוב טוב טוב את מה שאתם רוצים לקנות, תתפלאו למצוא אותו באותו מחיר כמו ביד שנייה,זה עניין של מציאות דרך אנשים זולים (במידה והם אמינים מספיק לדעתכם)

• תוכן חדש...