Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד בר מינן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקלאץ' הוחלף 06 ל2004, כאשר הקילומטרז' היה 223 אלף, היום הקילומטרז' עומד על 273 אלף והקלאץ' מפריד ממש ממש גבוה כמעט ס"מ מסוף הדוושה, זה אומר שהוא הולך למות?

כמה יעלה לי להחליף לקלאץ' חדש, או שיש אפשרות להשים משומש\משופץ?

פורסם

קלאץ' אמור להחזיק הרבה יותר מ 50 אלף ק"מ.

אבל אם הנהג ממש חסר רחמים/ניסיון, אפשר לגמור קלאץ גם ב 20 אלף ק"מ.

בכל מקרה, כל עוד לא מורגשת החלקה של הקלאץ', ו/או הדוושה לא קשה באופן מוגזם, לא נוגעים בו, ממשיכים לנסוע.

לא שמים קלאץ'ים משומשים או מפירוק. רק חדש.

החלפת קלאץ' לאוטו שלך (חלקים + עבודה) - באיזור 1200-1400 ש"ח.

פורסם

מה הכוונה מחליק?

והיום הרגשתי שהדוושת גז ממש קשה והוא לא ממש הגיב לגז חזק, למרות שאחרי לחיצה הגונה על הגז בהילוך נמוך הוא פתאום התחיל להגיב ונסע כאילו כלום לא קרה והדוושה נהיתה כמו תמיד.

כמה בערך אמור להחזיק קלאץ'?

פורסם

העובדה שהקלאץ מפריד מאוד גבוה יכולה להעיד על קלאץ' גמור, על אף שהדוושה לא קשה?

או שזה עניין של כיון? כמה קלאץ' אמור להחזיק?

פורסם

קלאץ' מקורי של הרכב שנסעו בו חלק ולא יותר מדי זריקות יכול להחזיק גם 150 אלף קילומטר לדעתי.

זה גם עניין של איפה אתה נוסע,כמה שיותר נסיעות בעיר בפקקים אתה גומר אותו יותר מהר מאשר אם תיסע בכביש פתוח כל הדרך בהילוך חמישי בלי לגעת בו בכלל...

פורסם

לפי קריאת התגובות שלך אתה פשוט חסר נסיון, אם העברת להילוך גבוה מידי דוושת הגז לא נהיית קשה, היא פשוט פחות מגיבה כי לוקח לאוטו יותר זמן להגיע לסלד המתאים.

נשמע שהקלאצ' של מעביר, אתה לא מספר על החלקות או קושי בהפרדה. דרך צלחה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מונייט זה בידיוק מה שקרה לי שלקח לו יותר זמן להגיע לסל"ד המתאים להילוך, זה חד פעמי.

אני נוהג ברכב משהו כמו 3-4 חודשים ותאמין לי שאני כבר רגיל לקלאץ', פקקים אני לא רואה בכלל רוב הזמן הוא בחמישי.

השאלה היא עם אורך חייו של הקלאץ' קשורים איכשהו לנקודה הגבוהה שבה הוא מפריד?

פורסם

לשאלתך- אין קשר ישיר. כשל במנגנון המתיחה או כבל שהשתחרר, נפרם וכו' עשוי לשנות את מיקום הדוושה. ע"פ הנתונים שסיפקת לא נראה שיש לך בעיה בקלאץ'. מומלץ שתיגש למוסך לבדוק את כיוון הדוושה.

פורסם

האם כיוון הדוושה הוא קריטי? כמה יעלה פלוס מינוס?

כי כבר התרגלתי לגובה הקלאץ' זה משנה עם יישאר ככה או שמסוכן\גורם בלאי?

פורסם

אם אין החלקה של הקלאץ' בהילוכים הגבוהים או בעיות בשילוב הילוכים (חריקות וכו') אין צורך לעשות כלום.

בכל מקרה כיוון דוושה (אם ניתן לכוון) זה משהו שאמור לעלות מעט מאוד. סביר להניח שמוסך שמכיר אותך יעשה לך את זה אפילו חינם אם אתה לקוח קבוע.

• תוכן חדש...