Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה תמליצו לי על רכב ראשון עד 15 אלף.שצריכת הדלק שלו תהיה נמוכה,לא רואה הרבה מוסך,ובטיחותית.

אני חשבתי על סיאט איביזה (95-2002)אבל לא מצאתי עם ABS,וחשבתי גם אל סוזוקי בלנו אבל אני לא יודע אם הן בטיחותיות,וגם על פונטו חשבתי אבל הבנתי שהן רואות הרבה מוסךאם זה נכון זה נכון גם לגבי הפונטו ספייס?.

פורסם

לא מאמין שתמצא בתקציב הזה רכב עם ABS שגם יהיה בעל צריכת דלק נמוכה.. סוזוקי בלנו הוא אכן רכב אמין אבל הצריכת דלק שלו נורא גבוהה כי הוא רכב משפחתי, מה הצרכים שלך מהרכב? נסיעות בעיר/מחוץ לה? נסיעות קצרות/ארוכות?

מאמין שאתה בחור צעיר ולא נשוי+2 אז ממליץ לך על רכב קטן בסגנון פורד פיאסטה, סוזוקי יורו סויפט או דייהטסו שרייד, לשיקולך אם אוטומט או ידני.. ידני עדיף בהחלט מבחינת התצרוכת דלק, כי כמעט כל הרכבים לפני שנת 2000-2002 האוטומטים הם עם גיר בעל 3 הילוכים, ולא 4 באוטומט של היום.. מה שיגרום למנוע שלך לצעוק מעל 80 על כל כביש מהיר, אז על נוחות משלמים-בדלק

לעומת זאת אם רוב הנסיעות שלך הם עירוניות אז זה לא יפריע לך שהרכב אלכוהוליסט בכביש מהיר- אז לשיקולך

תזהר מרכבי ליסינג והשכרה למיניהם ואל תקנה רכב שעבר בהם יד מבלי שתעשה בדיקה במכון גם אם המוכר נראה לך אמין, מה שנראה זול ומריח טוב בדרך כלל עולה אחרי זה ביוקר! בהצלחה..

פורסם
לא מאמין שתמצא בתקציב הזה רכב עם ABS שגם יהיה בעל צריכת דלק נמוכה.. סוזוקי בלנו הוא אכן רכב אמין אבל הצריכת דלק שלו נורא גבוהה כי הוא רכב משפחתי, מה הצרכים שלך מהרכב? נסיעות בעיר/מחוץ לה? נסיעות קצרות/ארוכות?

מאמין שאתה בחור צעיר ולא נשוי+2 אז ממליץ לך על רכב קטן בסגנון פורד פיאסטה, סוזוקי יורו סויפט או דייהטסו שרייד, לשיקולך אם אוטומט או ידני.. ידני עדיף בהחלט מבחינת התצרוכת דלק, כי כמעט כל הרכבים לפני שנת 2000-2002 האוטומטים הם עם גיר בעל 3 הילוכים, ולא 4 באוטומט של היום.. מה שיגרום למנוע שלך לצעוק מעל 80 על כל כביש מהיר, אז על נוחות משלמים-בדלק

לעומת זאת אם רוב הנסיעות שלך הם עירוניות אז זה לא יפריע לך שהרכב אלכוהוליסט בכביש מהיר- אז לשיקולך

תזהר מרכבי ליסינג והשכרה למיניהם ואל תקנה רכב שעבר בהם יד מבלי שתעשה בדיקה במכון גם אם המוכר נראה לך אמין, מה שנראה זול ומריח טוב בדרך כלל עולה אחרי זה ביוקר! בהצלחה..

לא שאני איזו אוטוריטה אבל לא כל רכב אוטומטי ישן חייב להיות "אלכוהוליסט" בכביש מהיר.

ספציפית יש לי פיאסטה דינאמיק 16V אוטומטית שנת 98 שמאוד אוהבת את הכביש הפתוח ודווקא שם במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש (כביש 6 בעיקר) צריכת הדלק היא 1:15 בערך ובנסיעה עירונית אני מקבל משהו שיותר קרוב ל 1:11.

ייתכן שזה נכון רק לגבי הרכב שלי (לא בדקתי אוטומטים ישנים אחרים) אבל עדיין.

ולפותח השרשור - זה אפילו רכב סביר בטיחותית (כריות אויר בטוח, לא בטוח לגבי ABS).

מה שבטוח - ידנית תהיה עוד יותר חסכונית אבל זה די ברור מאליו, לא?

פורסם

אם אתה מוכן לנהוג על ידנית, אז פונטו ספייס בסיסית תיכנס בתקציב שלך.

הן אמינות יחסית, יותר בטוחות מהבלנו, וצורכות מעט דלק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

פולו בשנתונים 95-98 עם שני כריות אויר וABS רכב נוח אמין חסכוני מאוד בדלק (ידני)זול לתחזוקה .ספציפית יש לי(לאישתי) וגם לאחי פולו שנת 97 דגם OPEN AIR רכב מדהים וזול.

אם אתה רציני אני כנראה נוכר את הרכב של אישתי עם המון תוספות-פנה אלי בפרטי.

אגב מנסיוני פונטו לא רואה מוסך יותר מהנורמה.

בהצלחה בכל זאת

פורסם

אני מקווה שאתה מבין שההילוך השלישי בגיר אוטומטי הוא לא כמו הילוך שלישי בגיר ידני. העברת הכוח היא שונה לחלוטין ולכן רכבים אלה ממש לא צועקים במהירות מעל 80 קמ"ש, לרוב גם לא ב110 קמ"ש.

לפותח השרשור, תנסה להתעלם משמועות ולהקשיב יותר לבעלי ניסיון, פונטו ספייס זה רכב אמין וחסכוני לא פחות מהיפניות המקבילות לו, אם לא יותר.

רכבים מומלצים: סוויפט / יורוסוויפט, פיאסטה, פונטו ספייס, שרייד, פולו.

בהצלחה!

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

ספייס (מעולה בשבילך) \ פולו (חלפים לא תמיד זולים)\ 306 ידנית .

בסכומים האלה יותר חשוב האוביקט הספציפי - חפש אחד שמור שמור ומטופל באהבה ע"י מישהוא שלא חסך.

• תוכן חדש...