Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב טרנספורטר שנת 92, מנוע AAC ידני. בנזין.

נסעתי במהלך הלילה וחזרתי בערך ב7 וחצי, ברבע ל8 חזרתי לרכב על מנת לנסוע לחנות שלנו והרכב אינו מניע.

ניסתי לעשות את הקוד אבל הקודן אינו מגיב ללחיצות ואינו משמיע צלילים/אורות.

אני חושד המצבר גמור ולכן בדקתי אם יש אורות והוכחתי שאין אורות.

האם זה אומר שהמצבר אכן גמור? או שישנה הצעה אחרת?

ניסיתי להתניע עם כבלים ולא הצלחתי, אבל שמתי לב שקורוזיה על הקוטב של המינוס,(אני כבר הולך לנקות את הקטבים).

הלכתי עכשיו על מנת לבדוק איזה מצבר יש לי על מנת לבדוק איזה לקנות במידה ואכן הבעיה היא במצבר. וכשנכנסתי לאוטו ראיתי שהאור של הקודן פועל, אבל הקודן משמיע ביפים מוזרים. ניסתי ללחוץ על הקוד והקודן לא הגיב, לאחר מספר ניסיונות הוא קיבל את הקוד אבל כשסיבבתי את הסוויץ הוא שוב שתק ואין תגובה מהרכב/קודן.

מה דעתכם? זה המצבר או הקודן שעושה בעיות?

המצבר הנוכחי הוא של שנפ, וזה מה שכתוב עליו:

שנפ super strong 55a.h 12v

350a 55532AT

מצבר ללא טיפול.

במידה וזה המצבר איזה מומלץ לקנות? עשיתי חיפוש בפורום והגעתי לקישור הבא לאתר איש שטח, למישהו יש ניסיון איתם? איך המצברים האלו של ורטה?

http://www.e-shetach.co.il/pl_products~31~0~1044.htm

איזה מהמצברים אני צריך?

קובי

פורסם

המצברים של ורטה טובים מאוד.

יתכן מאוד שהבעייה הנה רק ממגע נעל כבל מצבר שאינו טוב.

נקה את הקורוזיה והסר את נעלי הכבל מקוטבי המצבר ונקה אותם גם פנימית (ע"י גרודם עם בד שמיר/נייר זכוכית)

וכן גם את קוטבי המצבר עצמו והרכב בחזרה ובדוק.

כמו כן בדוק אם לא חסרים מיים מזוקקים בתאי המצבר (6).

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי תודה רבה.

שירות דרך של ממסי הגיע, שיחק עם הקטבים והרכב נדלק, לאחר מכן הסתכלתי וראיתי שאחד מהסופיות נשבר ולכן הרכב לא הניע, הלכתי לקנות סופיות, פתחתי את הקטבים ניקיתי וחיברתי הכל ועכשיו הכל תקין.

תודה רבה על העזרה, כמו תמיד!

יש למישהו ניסיון עם איש שטח? רציתי לדעת האם המחירים המוצעים באתר הם מחירים טובים או שמא אלו מחירים מופרזים?

והאם מישהו קנה מצבר מאיש שטח ויכול להסיר את החששות שלי לגביי המצבר?(אני מפחד שאם הם מוכרים בזול המצבר פגום).

קובי

• תוכן חדש...