Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אבא שלי הועבר לעבוד בבית חולים קרוב לבית, וכל הדרישה לרכב השתנתה.

כרגע המחשבה על לקנות רכב קטן וחסכוני כי באמת 75% מהנסיעות יהיו עירוניות.

כרגע הוא נוהג על ניסו אלמרה פרפקט משנת 2001, אבל הנסיעות הקצרות יחסית עכשיו דורשות רכב חסכוני ועירוני יותר.

משתמשי הרכב הם אבא שלי שהוא הנהג היחידי, אמא שלי ואחי הקטן(בן 4, עדיין בכסא בטיחות).

רוב הנסיעות כמו שכבר אמרתי הם קצרות, כ38 קילומטר ביום, כאשר בימי שבת בדרך כלל הם מטיילים אז צריך גם רכב שיוכל לשנע ילד עם כסא בטיחות ובנוחות מירבית.

התקציב לדעתי לא אמור לעבור את ה100 אלף, בכל מקרה אני אשמח לכל המלצה

אגב היום הוא ראה את הספלאש של סוזוקי, איך היא בתור רכב מהסוג הזה? היא יחסית מרווחת

תודה

פורסם

אני יכול להעיד מניסיון על פיאט פנדה שתתאים למשימה - תכנון פנים חכם וישיבה גבוהה מאפשרים לשבת ברווחה וגם גישה נוחה לילד מאחור למרות האריזה הקומפקטית. נוחה לחנייה ותמרונים עירוניים, מספיק נוחה לנסיעות בין עירוניות (הגם שכוחה בעיקר בתוך העיר), עוברת באמפרים בקלות, חסכונית בדלק ובטיפולים, בקיצור - איטלקיה עירונית קלאסית. מנגד - איכות החומרים אינה הגבוהה ביותר, ולפחות בדגמים המוקדמים היתה גם נטיה לתקלות במנגנון ההגה (שאני מקווה שהשתפר בדור הנוכחי).

אני גם להעיד מכלי שני על 2 עובדים מהמשרד שלי שקיבלו I20 החודש, והתאכזבו מהתחושה הנוקשה וחסרת העידון של סביבת הנהג והרכב בכלל, ואפילו (הגם שאינם חובבי נהיגה במיוחד) ציינו שההגה מרגיש כמו חמאה.

יש עוד אפשרויות מן הסתם... אני עדיין חושב שהפנדה היא אופציה ראויה, אבל יצאו באחרונה עוד מתחרים בסגמנט שאני פחות מכיר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בתקציב כזה הייתי הולך על טויוטה יאריס או סוזוקי סוויפט 1500 שתיהן מאד אמינות נוחות וחסכוניות

קח בחשבון שהיאריס קצת יותר יקרה

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם

אתה צריך טיפ טיפה לתת יותר כיוון, חדשה או יד שניה?

3 דלתות או 5?

גם לתת משהו בערך שאתם שוקלים, לדעתי יש עכשיו מבצע על האיביזה 1.6 היא אוטומטית, אז היא מתאימה לעיר, והיא גם 5 דלתות, והוא גם דיי חסכוני בדלק ממה שהבנתי מחבר שלי שיש לאבא שלו אחד כזה.

כמובן שיש לך גם מפיאט את הגרנדה פונטו- לדעתי רכב מדהים, ואת ה500- עיצוב מדהים. שניהם רכבים מאד חסכוניים, בגרנדה פונטו יש הרבה יותר מקום מה500, עם ה500 אני לא יודע כמה הוא יסתדר עם המקום...

בקיצור צריך כיוון ואז להתחדש...

בהצלחה...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תוכן חדש...