Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך נשבר - N95

AlonBar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לחברה שלי נשבר המסך בN95. הכוונה למסך עצמו, יש מין סימן גדול שנשאר גם כשמדליקים וגם כשמכבים את הפלאפון.

ברור שיש צורך להחליף את המסך.

רציתי לדעת, בגלל שהפלאפון לא מבוטח בחברה כלשהי, כמה אמור לעלות בממוצע במעבדה פרטית מסך כזה כולל עבודה, וכמה עשוי לעלות באורנג' למשל, מחיר מלא.

מדובר על N95 לא 8GB.

תודה רבה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תיקון בעצמי נשמע לי כמו דבר לא כדאי, אין לי ידיים לזה ובטוח שגם לה לא, עדיף לתקן מאשר להוסיף נזק.

אין לי אפשרות להגיע לרחובות או תל אביב בשביל זה, אני גר בנצרת עילית.

יש עוד מידע על העניין ?

ומדוע לא כדאי לגשת לאורנג' ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הוא רשם לך שהמחיר כולל הרכבה, כלומר מרכיבים לך את זה.

אתה לא צריך לעשות זאת בעצמך.

זה מחיר זול מאד.

כן אבל שוב, אין לי אפשרות לשלוח את הפלאפון אליהם, ואין לי אפשרות להגיע לסוכנויות שלהם שנמצאות רק במרכז. :|

לכן השאלה היא כמה אמור לעלות במעבדה מקומית לפי ממוצע נגיד, או כמה בד"כ זה עולה באחת מהחברות הגדולות.

פורסם

אני ממליץ לך לחפש או לשאול בפורום הבא (פשוט לי אין זמן לחפש שם עכשיו):

http://www.mobilityfreak.co.il/

מנסיון יש שם הרבה חברה עדיבים ומקצועיים, אני בטוח שיוכלו להמליץ לך על מעבדה מקצועית הקרובה לביתך.

אורנג' לדעתי יקחו הרבה כסף, אתה יכול להרים אליהם טל' ולשאול.

פורסם

אכן, קפצתי למעבדה פרטית קרובה, העלות 150 ש"ח כולל הרכבה.

ובנוסף, ניצלתי את ההזדמנות לשאול כמה יעלה לי להחליף את השכבה החיצונית של המסך מגע בנוקיה 5800 שלי, הוא אמר 200 ש"ח. בתוספת 50 ש"ח אוכל להחליף את כל הפאנל החיצוני, כולל צידי הפלאפון. כלומר 250 ש"ח להחלפת כל הפלאפון מבחוץ. יש לציין שכולו שרוט מבחוץ לכן אני מעוניין להחליף. האם המחיר טוב ?

תודה.

פורסם
אגב מסכים, כמה יעלה לתקן מסך של אייפון 2G?

ממליץ להביא מאיביי + ערכת החלפה (מגיע עם סרטון שמראה בצורה מאוד טובה איך לפרק)

גם תהנה, וגם תחסוך, פחות מ 150 ש"ח הכל ביחד.

פורסם
מחיר מעולה!

אלא אם כן זה CASE סיני תחליפי סוג ז' שיתן מגע ומראה זול למכשיר ולא יחזיק לאורך זמן.

אפשר להזמין הכל מחו"ל בזול.

בשבוע שעבר החלפתי מסך טאץ' קומפלט במחשב כף יד של אבא שלי בעלות של 20 דולר כולל משלוח (MIO).

אני כמובן מדבר על מסך טאץ' מקורי מתוצרת HITACHI, אם הייתי לוקח תחליפי , היה עולה עוד יותר זול.

בארץ המחיר היה כ500 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ממליץ להביא מאיביי + ערכת החלפה (מגיע עם סרטון שמראה בצורה מאוד טובה איך לפרק)

גם תהנה, וגם תחסוך, פחות מ 150 ש"ח הכל ביחד.

ראיתי שמסכים באיביי הולכים באיזור ה 80 דולר, ויש כאלה גם ב 20, מה ההבדל בניהם?

אם זה 150 ש"ח זה די שווה האמת.

• תוכן חדש...