Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דעה ב10 אגורות שלא שווה את הKB שהיא תופסת על עמוס השרת.

אבל למה לרדת ככה על משהו שאתה לא מכיר?

מי אתה בכלל?

כפיר הג'ינג'י

פורסם
ראיתי בהרבה מקומות שאסטרה היא מלכת המכרות, איפה הקאץ'?

אין קאץ' באופל, פשוט שיווק מזוויע שגרר שם רע בגלל שום סיבה ממשית, יצרן גרמני, טיפה יקר מדי לשוק הישראלי. UMI כבר ממזמן ויתרו על אופל, כמו שנאמר, הם מעדיפים להתרכז בלמכור דייהו (אהמ סליחה, שברולט).

אופל רחוקה מלהיות יצרנית ברמה הגבוהה ביותר, והמצב הנוכחי לא מראה שום סיכוי לנסיקה. היא פשוט תמשיך להישען על מכירת אינסיניה ,אסטרה וקורסה. אלא אם כן יקרה משהו יוצא דופן שGM יחליטו למכור את אופל.

פורסם
תרשמו תרשמו... סוזוקי אלטו תהיה בין 10 המכוניות הנמכרות באירופה (וגם אולי בארץ) לשנת 2010. בדוק.

אמצע שבוע נעים לכולם!!!

ב2009 נמכרו בישראל 291 אלטו בחצי שנה שהמכונית היתה משווקת, כלומר בחישוב שנתי כ- 600 מכוניות. הרכב שנמצא במקום העשירי, מיצובישי לנסר, מכר 3569 עותקים. בקיצור ממש לא בכיוון.

פורסם
ב2009 נמכרו בישראל 291 אלטו בחצי שנה שהמכונית היתה משווקת, כלומר בחישוב שנתי כ- 600 מכוניות. הרכב שנמצא במקום העשירי, מיצובישי לנסר, מכר 3569 עותקים. בקיצור ממש לא בכיוון.

עם המחיר הזול שלה היא עושה שמות באוסטרליה...

וסתם קח עוד נתון... פיאט מכרה רק 50 פנדה ידניות בכל שנת 2009 ובחודש דצמבר 09 וינואר 10 סוזוקי מכרו כ 500-600 אלטו ידניות!!! מדהים לכל הדיעות.

אני מאמין שהיא תתברג יפה בין 10-15 הנמכרות בארץ.

ואגב... אם הייתה פה תרבות נהיגה של מכוניות ידניות אז מה שאמרתי היה קורה אפילו ללא ספק...

כפיר הג'ינג'י

פורסם
ואני מתחיל להאמין שאתה סוכן של סוזוקי.

ממש לא... אבל אני מודה שקניתי את הרכב והוא מגיע ביוני....

כל השאר נתוני אמת.

ולא אכפת לי כל כך אם היה תהיה בין ה 10-15 נמכרות או לא.. זאת רק דעתי...

לא שמתי על זה כסף בבורסה

כפיר הג'ינג'י

פורסם
אבל למה לרדת ככה על משהו שאתה לא מכיר?

מי אתה בכלל?

בנאדם, תרגע... לא התכוונתי להתרברב או משהו... זוהי פשוט דעתי... מכאן ועד לקחת ברצינות ולהעלב... שתהיה לי בריא

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בנאדם, תרגע... לא התכוונתי להתרברב או משהו... זוהי פשוט דעתי... מכאן ועד לקחת ברצינות ולהעלב... שתהיה לי בריא

חחח... אתה בסדר אתה...

כפיר הג'ינג'י

פורסם

טוב, חסל סדר שיחות הצאט וכל סימני הניקוד המוזרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...