Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קומפוננט של מורל דוטץ אוביישן 6

מונובלוק kenwood kac-6104d

מגבר של 75X4 profile 4-ch

מחפש עכשיו רדיו דיסק עד 1000 וסאב להתאים אותו למונובלוק משהו שיעוף איתו טוב

אם אפשר תציעו לי כמה אפשריות לסאב תביאו אפשרויות נראה איך נעמוד בתקציב

פורסם

המגבר הזה מספק 200 RMS ב- 4 אוהם ו- 300 RMS ב- 2 אוהם.

התקציב שלך נמוך יחסית, אבל עם חרידה לא גדולה אפשר להכניס מוצרים שיעשו את העבודה- רדיו דיסק טוב וסאב שינוצל עד הסוף ע"י המגבר:

רדיו דיסק- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

סאב- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=507638

תיבה תעלה עוד כ- 200 ש"ח.

סה"כ יעלה לך כ- 1300 ש"ח.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תגידו הkiker c12 יבוא אולי יותר טוב ויעוף יותר אם המגבר שלי או שהjbl יעוף יותר טוב בכלל תנו הצעות לסאבים טובים לא משנה כמה הם עולים שהמגבר שלי ינצל אותם עד הסוף

פורסם

המגבר שלך יעיף את הקיקר בלי בעיה- הוא מסוגל לספוג עד 150 RMS.

המגבר של JBL בערך פי 2 מההספק הזה.

את תרכוש את ה- JBL אז עדיף להביא כבר סאב חזק יותר מה- C12, כמו ה- JBL שהצעתי לך.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

ממליץ לך לחשוב על סאבים יותר איכותיים ,בתקציב עד 1000 שח כולל תיבה

הייתי ממליץ על :

סרווין ווגה HED12.4

הרץ ES300D

JL אודיו W1V2-4

ב-700 שח שנישאר תביא פיוניר 5950.

אחד מהסאבים האלו +הרדיודיסק הנ"ל יתנו לך תמורה טובה לכסף.

פורסם

מה אתה צריני? תוסיף עוד 200 שקל +- לתקציב של הרדיו דיסק ותקנה מיד 2 אלפיין 9855.. אני מאמין ש 99% מהפורום הזה ימליצו על זה בתקציב של 1200 שקל בערך לרדיו דיסק הזה..

לגבי הסאב אני לא בידיוק מבין מה הולך מה התקציב..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

יש פיניקס גולד קסנון ביד שניה, אם הוא מתאים לך למונובלוק מבחינת התנגדויות והספקים, אין מה לחשוב בכלל.

ר"ד- אלפיין 9887, פיוניר 880PRS, קלריון 775/785, כולם בסביבות ה- 800-1200 ש"ח מיד שניה, ותתחדש !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

וואלה שפיץ אחד אחד פה תגידו לי רק הסרווין וגה הזה יותר חזק מהjbl בעוצמה? כי הוא גם יושב לי טוב במגבר

מבחינת הרדיו דיסק אני לא יודע אם כדאי לקנות יד שניה אבל נבדוק את זה אם תוכלו להשיג לי מחירים של יד שניה של אחד הרדיו דיסקים האלה אני ישמח וואלה חיפשתי ואני לא מוצא ואם אני רוצה לבנות תיבה לסאב אז לפי מה לעשות כי יש לדוד שלי נגריה הוא יוכל לבנות לי מה שאני ירצה רק שאני ידע איזה חומרים פנימיים לעשות איזה עץ ליטרים וכו..

• תוכן חדש...