Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, במסגרת החלפת רדיאטור חימום (המון תודה ל- aviparts שהביא לי את הרדיאטור עד לבית :lol: ) ושיפור המיזוג, קל לראות כי הספוג/בידוד שהיה על תריסי המזגן, הבוררים את מקור האויר , נעלמו.

שאלתי היא, האם הבידוד/ספוג הזה אמור להיות אטום לגמרי, או שמא ספוג שחדיר במעט לאויר?

למה בכלל קיימים החורים הללו בתריסים?

עם מה ניתן לחדש את הספוג הנ"ל?

כמובן שעשיתי חיפוש, אך לא מצאתי תשובה.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ברור שחייב להיות ספוג על הכל, אחרת אויר חם וקר יתערבב והאויר יצא מכל הפתחים.

אני השתמשתי בספוג של פרקט עם דבק מגע.

אולי אפשר יש דברים יותר טובים.

פורסם

ספוג של פרקט?

הציעו לי להדביק לבד , מה דעתך? אני לא יודע לגבי דבק מגע, אני חושב שאשתמש בסרטי דבק דו-צדדי שיש לי, אחד עבה ספוגי ואחד דק ניילוני, אך שניהם מאוד חזקים.

חשבתי להדביק פיסות של לבד או בד כלשהו (כמו הסמרטוט הזה של סנו), ועל זה להדביק ספוק דק, כדי שתהיה סגירה טובה בקצוות, אבל אני עדיין תוהה מה יהיה חומר טוב לג'וב הזה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה חבר'ה.

אין לי מושג מהיכן להשיג "ספוג של פרקט" :-( , אז בסוף זרמתי עם דבק דו צדדי דק מאוד חזק שיש ברשותי, ועליו הדבקתי חתיכות ספוג חדשות.

התוצאה בתמונות, נקווה שיחזיק מעמד טוב.

11.jpg

12.jpg

• תוכן חדש...