Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 50000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חבר חדש צריך עזרה...

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי עד 55000 שח, אוטומטי, משנת 2006 ואילך, ועד 80000 ק"מ.

ראיתי יונדאי אקסנט ויונדאי אלנטרה, שתיהן רכבי ליסינג לשעבר.

יש עיצה בעניין??

פורסם

שנת 2006 ואילך עם 80000 ק"מ זה המון.

לא הייתי מתקרב לרכב שעבר 25000 לשנה וגם זה רק אם אני יודע שאני אסע מעט ואאזן את זה עם הזמן

אם אין לך בעיה עם ליסינג הייתי ממליץ על רננו מגאן, הן יותר מרווחות ויותר בטוחות יחסית. 2006 ואילך מליסינג אמור גם לענות לך על עניין התקציב

בהצלחה

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

האלנטרה מפנקת יותר, חזקה יותר, מרווחת מאד, ואם אני לא טועה גם בד"כ מגיעה עם סאן רוף. האקסנט קטנה יותר

אגב היונדאי האלה, יחסית לקטגוריה שלהן, לא הכי חסכוניות בדלק.

המחיר הזה הייתי הולך על אימפרזה 2006 ואפילו 2005- היא גם קצת יותר בטוחה

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם
שנת 2006 ואילך עם 80000 ק"מ זה המון.

לא הייתי מתקרב לרכב שעבר 25000 לשנה וגם זה רק אם אני יודע שאני אסע מעט ואאזן את זה עם הזמן

אם אין לך בעיה עם ליסינג הייתי ממליץ על רננו מגאן, הן יותר מרווחות ויותר בטוחות יחסית. 2006 ואילך מליסינג אמור גם לענות לך על עניין התקציב

בהצלחה

רכב משנת 2006 זה אומר כ-20000 עד 25000 ק"מ לשנה. נדמה לי שהאחזקה של המגאן קצת יקרה. אימפרזה - רעיון מעניין, אני אחשוב על זה...

פורסם
רכב משנת 2006 זה אומר כ-20000 עד 25000 ק"מ לשנה. נדמה לי שהאחזקה של המגאן קצת יקרה. אימפרזה - רעיון מעניין, אני אחשוב על זה...

בהנחה שמדובר ברכב שתחילת 2006 עלה על הכביש, סביר שעד היום עשה יותר מ25 לשנה ואם הוא עלה מאמצע 2006 זה עוד יותר

איך המגאן יקרות יותר לאחזקה....? גם אם אתה צודק זה בהפרש זניח

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

אם אתה אחד ששומר

לא מחליף כל שנתיים

אוהב

מפנק

ואוהב להתפנק

אז לך על C5 - אחלה רכב

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם
אם אתה אחד ששומר

לא מחליף כל שנתיים

אוהב

מפנק

ואוהב להתפנק

אז לך על C5 - אחלה רכב

איזה שנתון אני אוכל להשיג עד 50K?

פורסם
2005-6

תראה יש לפעמים מציאות ב-YAD2.CO.IL לדוגמא

Gavriel PAK, תן לי בבקשה קצת נתונים על ה-C5:

כמה דלק אוכלת? איך האמינות שלה? אם כבר מתקלקלת, כמה עולים הטיפולים והחלפים?

תודה

• תוכן חדש...