Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות - שלילת רשיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אתמול בלילה נסעתי במהירות גבוהה על כביש 1 (147 קמ"ש, 142 לאחר הפחתה).

שללו לי את הרשיון עד ליום ראשון, כאשר אני אמור להגיע בראשון לקצין שיבחן אם להחזיר לי אותו עד למשפט או לא.

אין לי היסטוריה של עבירות תנועה (למעט עבירה קטנה עם קטנוע לפני כמה חודשים). לפי הנסיון וההבנה שלכם, מה הסיכוי שאני אקבל את הרשיון בחזרה.

מה צפוי להיות העונש שלי?

אשמח לדעות כנות ולהמלצות.

פורסם

תלוי.

כמה זמן אתה נוהג? האם אתה נהג צעיר? מתי הייתה העבירה האחרונה שלך? האם שנתיים אחורה יש לך עבירות חמורות? (רמזור אדום, עצור, מהירות בעיר..וכו')

אם אתה נוהג מעל 5 שנים ואין לך עבירות משמעותיות שנתיים אחורה, רוב הסיכויים שיחזירו לך את הרשיון עד למשפט.

ביום המשפט, תגיע מוקדם , דבר עם התובעת ויש סיכוי שתקבל רק 30 יום וקנס מינימלי של 750 ש"ח.

אם הקצין ישלול לך, אז התובעת תסתפק במנהלתי ותקבל רק קנס.

אם אתה נהג צעיר או חדש, מצפה לך עונש חמור בהרבה.

בהצלחה!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני נוהג כבר 10 שנים, בלי עבירות חמורות בכלל.

עכשיו אני הרבה יותר אופטימי שהקצין יחזיר לי את הרשיון.

יש סיכוי שגם התובעת תסתפק בקנס + שלילה על תנאי, במקום שלילה בפועל?

פורסם

אין סיכוי שתקבל את הרשיון שלך אצל הקצין.

אם היית נתפס במהירות נמוכה יותר, ניחא.

אבל מעל 140 קמ"ש?, אני לא רואה קצין שמחזיר לך את הרשיון.

ואני במקומך היית דואג לי לעו"ד.

אם אתה רוצה יש לי עורכת דין מעולה שמתעסקת רק בנושאים הללו, במידה ואתה מעוניין בפרטים אוכל לשלוח לך אותם בה"פ.

under construction..

פורסם

אם תקבל פסילה מנהלתית קח מייד עו"ד טוב (זה לא יקר במיוחד. אני לקחתי את אחד הידועים ושילמתי 2K+מע"מ בלבד ע למהירות יותר גבוהה ובדרך עירונית). הוא יבטל לך את הפסילה המנהלתית ורוב הסיכויים שיוציא אותך עם קנס בלבד.

אם לא תקבל פסילה מנהלתית נסה לדבר עם התובע. אם יסכים לדבר איתך ותגיעו להסדר שיתאים לך מה טוב אבל אם לא קח עו"ד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אין סיכוי שתקבל את הרשיון שלך אצל הקצין.

אם היית נתפס במהירות נמוכה יותר, ניחא.

אבל מעל 140 קמ"ש?, אני לא רואה קצין שמחזיר לך את הרשיון.

never say never, אצלי על 154 (לפני הפחתה) לא שללו מנהלתית וגם השופט לא שלל את הרשיון במשפט, וכל זאת ללא עו"ד.. (גם אצלי כמו אצל פותח השרשור הגליון היה די נקי, אבל כלל עבירת מהירות אחת בת 10 שנים).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...