Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי לא מכיר את זה שהוא רואה חרטטנים שמספרים נפלאות על הרכב שלהם על כמה שהוא משופר ואיזה רכיבים הוא הוסיף לו.

כמובן שעל רוב האנשים זה עובד, חוץ ממי שבאמת מבין ברכבים.

הייתי רוצה שכל אחד ייתן סיפור על חרטטן שהוא פגש.

נתחיל בשלי:

המקום: תחנת דלק כלשהי בקריית גת, הזמן בלילה, באותו יום חבר שלי עבד שם במשמרת בחנות של התחנת דלק, כיוון שגם יש לו טלויזיה עם חיבור ליס, החלטתי עם חברים לבוא ולשבת איתו כדי "להעביר לו את המשמרת".

פתואם בחוץ אני שומע על מישהו שבא בהונדה סיוויק עם "אגזוז לחץ" ומתלהב מול כמה אנשים שהרכב שלו משופר והוא הוסיף לו שני מגדשי טורבו!!!

אני לא יכול להתאפק וניגש אליו ואומר לו שהוא חרטטן, גם לפי שהאוטו שלו נסע רואים שאין לו אפילו מגדש אחד.

אני בא אליו מראהלו את המפתחות לרכב של אמא שלי (גולף TSI חדשה) ואומר לו שאם יש לו אפילו מגדש אחד, אני נותן לו "מתנה" את האוטו של אמא שלי.

לפני זה הסתכלתי, אפילו קולר חזית לו היה לו.

הוא פותח את המכסה ומראה לו איזה שעון שהיה לו על המנוע, ואני לא מפסיק לצחוק, פותח את המכסה מנוע של האוטו שלי ומראה לאדיוט איך נראה באמת מגדש טורבו.

ההוא ממלמל כמה מילים, נכנס לאוטו ונוסע...לא לךפני שהוא מדגים איך האגזוז לחץ שלו מרעיש.

אם למישהו יש עוד סיפורים, נשמח לשמוע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קרית גת..... מה חדש? :roll:

לאלפא שלי כבר יצאו סיפורים מפה ועד לונדון (מגדשי טורבו, 300 כ"ס, סופר צארג'ר, ניטרו וכו'...)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

היה איזה חרטטן אצלנו בעבודה, אבל מהאלה שזה גובל בהפרעה נפשית. פעם אחת אחרי שאני וחבר מהעבודה סיימנו משמרת הוא הצטרף אלינו במונית - והתחיל לספר לנו על הדייהטסו שרייד שנת 88 שלו עם טורבו וסופרצ'ארג'ר ושהוא שיפר אותה מהת*ת.. YEAH RIGHT :lol:

אחר כך סיפר לנו שיש לו חוות שרתים בבית ושאבא שלו עוסק בתחום המטבחים לספינות ואוניות. התאפקתי לא להתפוצץ מצחוק מול הפנים שלו :lol::lol::lol:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

חירטוטים מוטוריים? כמו ש"הולך להיות מותר ספורט מוטורי בארץ"?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני אספר לכם סיפור שבו אני יצאתי טמבל ולא הבחור עם האוטו.

אז הסיפור הוא כזה שבאחת מהטיסות שלי מהעבודה טסתי אני ועוד כמה חבר'ה מהעבודה לסינגפור ושם פגשנו בחור בענייני עבודה שנהג על אימפרזה טורבו 2007,כמובן שכמו ישראליים אמיתיים כל החברה רצו להתלהב לו מהאוטו ומהאגזוז המפלצתי שלו ואני לא ממש התלהבתי כי בכל זאת הייתה זאת אימפרזה שאפשר לראות פה בארץ ולא ניגשתי איתם בהתחלה והמשכתי בעבודה.

באחת מההפסקות ניגשתי לאוטו כי הייתי בקרבתו ומאוד סיקרן אותי לראות מה יש לו שם שכולם מתלהבים לו מהאוטו,במבט ראשון ישר שמתי לב לאינטרקולר חזית ענק,לאחר מכן הצצתי מאחורה וראיתי בקקס אחורי שרמז שהאוטו 4X4 ורק לאחר מכן הצצתי לתוך האוטו ושם חיכתה לי הפתעה! בהתחלה הכל נראה סטנדרטי וכמו שאמור להיות באימרפזה טורבו(כסאות ספורט,אין סוף שעונים וכו') אבל ההפתעה הייתה שבמקום גיר רגיל היה לו אוטומט!!! פאקינג אוטומט עם טיפטרוניק!!! ואז אמרתי לעצמי שלא יכול להיות כי אני לא מכיר בארץ שקיים דגם כזה עם אוטומט ואמרתי לעצמי בטח המנייאק זייף את האוטו וזו סתם אימפרזה 2 ליטר 4X4 אוטומט ורק העביר לה את כל הקוסמטיקה של טורבו ומתלהב מהאוטו. ניגשתי לאחר מכן לחברה שלי וסיפרתי להם שהבחור סתם עבד עליהם וזו סתם אימפרזה "טורבו" מזוייפת עם אגזוז ענקי ואינטרקולר וסתם כל מני תוספות ליופי. כמובן שהחבר'ה ישר רצו לספר לו שאני אמרתי להם שהאוטו מזוייף ושאלו סתם תוספות! לאחר 2 דקות הבחור הגיע אלי ושאל אותי למה אני חושב ככך??? ולמה אני סתם משמיץ את האוטו שלו?

הסברתי לו יפה שלא ייתכן אימפרזה טורבו אוטומט ונקודה! הבחור לא דיבר הרבה ניגש לאוטו וביקש ממני שאני אצתרף אליו לנסיעה "קצרה",איך שנכנסתי לאוטו ישר שמתי לב לבוסט קונטרולר ואז כבר התחלתי להבין לאט לאט שנראה לי שטעיתי.

בתחילת הנסיעה הכל נשמע רגיל והרגיש רגיל אבל ברגע שהוא לחץ על דוושת הגז והטורבו הענקי שהיה לו נכנס לפעולה ירד לי הלב לתחתונים!!! האוטו פשוט היה מטורף! משופר בצורה קיצונית,הבחור פשוט פריק שיפורים אבל עקב מיגבלה פיזית שיש לו הוא לא יכול לנסוע ברגיל ולכן הוא עשה ייבוא מיפן! ומה מסתבר בסוף שאכן קיים דגם כזה אוטומט שיוצר לשוק ביפן!

כשחזרנו מהנסיעה יצאתי עם חיוך מטומטם ולא ידעתי מה לומר לחבר'ה,פשוט התנצלתי בפני הבחור והמשכתי לעבוד אבל עם חיוך מטומטם עד סוף יום העבודה.

אני אשתדל לעלות תמונות בזמן הקרוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הייתי עובד באיזה מקום, והיה בחור שלא משנה על איזה רכב אתה מדבר איתו הוא מכיר מכיר ויש לחבר/סבא\אבא\דוד שלו, אני מדבר על רכבים נדירים, ברור שלא האמנתי לו, אחרי זה הוא אמר לי שהוא יכול להשיג לי חלפים לכל רכב שאני רוצה, אחרי שביקשתי ממנו כמה פעמים לברר לכמה רכבים של חברים, הוא כל פעם המציא תירוץ למה לא הספיק או הצליח לברר באותו יום, עד שאמרתי לו ליד כמה אנשים שהם חובבי מוטוריקה עם הוא יכול להשיג לחבר שלי שיש לו פולקסווגן חיפושית הישנה והוא צריך רדיאטור לקירור מנוע, הוא התחיל להגיד שכן יש אחד שוכב אצל חבר שלו בבית והוא ימכור לי אותו, ואחרי שהוא הלך אנחנו פשוט התפקענו מצחוק איזה מפגר הוא יצא והוכחתי להם שהוא חרטטן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לפולקסוואגן חיפושית יש רדיאטור לקירור המנוע. אמנם קירור שמן, אבל רדיאטור:roll:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אוקי אני יגיד את זה במפורש כדי שרק שאתה תבין: ביקשתי ממנו להשיג לחבר שלי רדיאטור, לקירור נוזל קירור בצבע אדום, בשביל פולקסווגן חיפושית משנות ה-70.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בארה"ב קיימת אימפרזה טורבו אוטומטית כך שלא מדובר בהפתעה.

וואלה, אני מאמין שניתן להשתמש בגיר של פורסטר גם בארץ

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לאחר שברוב התלהבותי גיליתי על קיום מנוע הMI16 אשר מצוייד ב16 שסתומים דהיינו 16V, קדחתי קצת לחבר על טיב המנוע. מספר חודשים לאחר מכן הוא החליט לספר לי שלחבר שלו בצפון ישנה 405 מושתלת MI16 עם לא פחות מ16 בוכנות בתצורת V(מישהו אמר 16V?), כאשר הקשיתי הוא אמר שהוא ראה את ה16 בוכנות במו עיניו. נותרתי ללא מילים.:cry:

• תוכן חדש...