Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהיה קיומית. ווישר אחורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לעזאזל לסדאנים אין ווישר אחורי ולהאצ'בקים יש?

מישהו מוכן להסביר את ההפליה הזאת? אני כבר כמה חודשים נוסע על ניסאן אלמרה סדאן ומתחרפן כל יום מחדש בגלל העדרותו של הווישר האחורי שהיה בקסארה (שכידוע היא האצ'בק). עד כדי כך ההתחרפנות שלי מחרפנת, שאני מתחיל לשקול לעולם לא לקנות רכב סדאן רק בגלל הסיבה הזאת.

כמו שאמרתי אני כבר חודשים מתחרפן וחוקר את התופעה הזאת, לא מדובר על האצ'בקים יקרים לעומת סדאנים שולים, אלא פשוט תופעה גורפת. ל100% מההאצ'בקים יש ווישר אחורי (כולל ג'יפים, מיני ואנים, וכל רכב עם מספר אי זוגי של דלתות) ול100% מהסדאנים אין. גם לא לS קלאס או סידרה 7 וגם לא לסובארו DL.

למה?!

*עריכה, אתם מוזמנים להוסיף את דגם הרכב שלכם ולציין אם יש בו ווישר אחורי או לא. כדי לחזק או להפריך את התאוריה שלי

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

משהו לא כך קשור לנושא, זה שמעליי, זה איביזה או אונו?

ואם היית עושה חיפוש היית מגלה למה. היה שירשור בדיוק על זה לא מזמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...