Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני אגיד לעצמי ברוך הבא לפורום :) תודה..

אז ככה יש לי רנו מגאן 97 אוטומט. הרכב דיי שמור..עוד לא הגיע ל 60000. אבל כנראה מרוב שלא נסעו בו..הוא עושה בעיות.

לא מזמן נסעתי לכיוון ים המלח הרכב היה דיי עמוס התחממו הברקסים ונדלקה נורות החיווי..עצרתי בצד לאיזה חצי שעה והמשכתי בנסיעה. השאלה הראשונה זה איך אפשר לכבות את המנורה?.

שאלה שניה..ההילוכים לא תמיד עוברים בזמן..ליתר דיוק לא יורדים משלישי לשני ? האם יש דרך לטפל בנושא.?

בתודה מראש

פורסם

כנראה ששרפת את הבלמים בשחימוש רצוף ומוגזם בירידות והם נשחקו ואל תמתין, אלא מייד לגשת למוסך כדי לבדוק את הבלמים ב 4 הגלגלים.

את פעולת ההילוכים האוטומטיים רצוי לבדוק (ולתקן, אם צריך) במכון גירים אוטומטיים.

בברכה - רפי לין

פורסם

בבולמים טיפלתי. אבל המוסך אמר שאין לו אפשרות להתחבר למחשב רכב ולאפס את הנורית. יש דרך אחרת?

ולגבי הגיר..יש מוסך מומלץ בירושלים?

פורסם
קודם כל אני אגיד לעצמי ברוך הבא לפורום :) תודה..

אז ככה יש לי רנו מגאן 97 אוטומט. הרכב דיי שמור..עוד לא הגיע ל 60000. אבל כנראה מרוב שלא נסעו בו..הוא עושה בעיות.

לא מזמן נסעתי לכיוון ים המלח הרכב היה דיי עמוס התחממו הברקסים ונדלקה נורות החיווי..עצרתי בצד לאיזה חצי שעה והמשכתי בנסיעה. השאלה הראשונה זה איך אפשר לכבות את המנורה?.

שאלה שניה..ההילוכים לא תמיד עוברים בזמן..ליתר דיוק לא יורדים משלישי לשני ? האם יש דרך לטפל בנושא.?

בתודה מראש

לקרוא לרכב בן 12 שנה כ"נפילה" בגלל שהברקסים שלו מתחממים בירידה לים המלח, זה מעט מוגזם. לענין הגיר הרי שאם המדובר ב AL4 קח בחשבון שיש לו התנהגות מעט משונה יחסית לגיר אוטומטי "רגיל", לרבות סרבנות בהחלפת הילוך ( המבינים רואים בכך סימן לחוכמה יתרה של הגיר הזה ).

• ספונסר פורום
פורסם

אין כזאת נורה שנדלקת עם התחממות הבלמים , אם למשל נדלקה לך נורת

התראה לרפידות בלמים שחוקות אז עצם ההחלפה שלהם היתה מכבה

את הנורה .

אם זה לא קרה אז כנראה שהנורה שדלקה לך לא קשורה למצב הבלמים ,

אולי תנסה לצרף תמונה של הנורה המדוברת ?

בהודעה השניה שלך כתבת שהחלפת בולמים ,האם הכוונה שלך היתה בולמים או בלמים (ברקסים ) .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אין כזאת נורה שנדלקת עם התחממות הבלמים , אם למשל נדלקה לך נורת

התראה לרפידות בלמים שחוקות אז עצם ההחלפה שלהם היתה מכבה

את הנורה .

אם זה לא קרה אז כנראה שהנורה שדלקה לך לא קשורה למצב הבלמים ,

אולי תנסה לצרף תמונה של הנורה המדוברת ?

בהודעה השניה שלך כתבת שהחלפת בולמים ,האם הכוונה שלך היתה בולמים או בלמים (ברקסים ) .

הוספתי תמונה של הנורה..

והתכוונתי שהחליפו ברקסים..ובטיפול הוא טוען שהחליף רפידות ודיסקים ועשה חריטה בחלק מהם

attachment.php?attachmentid=184444&stc=1&d=1262587449

IMG_0006.jpg

פורסם

יש מצב שהמוסך שם לך רפידות תחליפיות שלא כוללות חיבור לרכב

ולכן המנורה נשארה דלוקה

במצב כזה יש להחליף לרפידות עם חיבור מתאים, (אפשר גם לקצר אבל אז לא יהיה חיווי וחבל)

פורסם

בטח שאלת את עצמך מה זה החיבור לרכב. החיבור נועד בכדי לאפשר לחיישן התריע על שחיקת יתר. דרך הפעולה היא: הגעה עד לX עובי של הרפידה, בו ישנו מעגל חשמלי פתוח, וברגע שהא נחשף הוא נסגר, ומדליק לך את הנורה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש מצב שהמוסך שם לך רפידות תחליפיות שלא כוללות חיבור לרכב

ולכן המנורה נשארה דלוקה

במצב כזה יש להחליף לרפידות עם חיבור מתאים, (אפשר גם לקצר אבל אז לא יהיה חיווי וחבל)

לא נכון, המעגל לנורית הבקרה, בנוי בצורה כזו שרק אם החיווט קיים ומה שנשאר מהרפידות משפשף את הדיסק, אז ורק אז הנורית הזו תידלק.

הכיבוי של הנורה הוא רק ע"י ניתוק נקודת המגע אם ע"י החלפת רפידות או אם ע"י "מיקום החיישן" בצורה נכונה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בקיצור, הוא טוען שהחליף ? לא ראית אותו מחליף ?

או שלא החליפו לך או ש...יש סיכוי שהמחשב ישמור בזכרון כאילו תקלה ?

לא נראה לי...במקרה כזה פירוק כבל מינוס מהמצבר לכמה שניות יעזור...

יש מקרים גם שאחרי מספר מסוים של הנעות המחשב רואה שהתקלה לא חוזרת ומאפס את הנורה לבד

כמו שהיה לי עם קליאו B שהוחלף בה סליל הצתה ואחרי שבוע בערך כבתה המנורה.

פורסם
בטח שאלת את עצמך מה זה החיבור לרכב. החיבור נועד בכדי לאפשר לחיישן התריע על שחיקת יתר. דרך הפעולה היא: הגעה עד לX עובי של הרפידה, בו ישנו מעגל חשמלי פתוח, וברגע שהא נחשף הוא נסגר, ומדליק לך את הנורה.

אופן הפעולה של מנגנון התרעה על רפידות שחוקות משתנה מרכב לרכב. בעיקרון ברוב הרכבים המנגנון עובד בצורה הפוכה ממה שכתבת.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולם על התגובות..

באמת הניתוק של כבל המינוס מהמצבר למספר דקות פתר את התקלה של הנורית.

רק חבל שהמוסך לא עושה כאלה דברים..

• תוכן חדש...