Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה נראה מדהים פשוט,עבודה טובה,חלקים מעולים,אני מאמין שהתוצאה תיהיה בהתאם...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן - אני מניח שאנחנו מתראים בשבת, לא? קפוץ לביקור ברכב שלי :roll:

לא אומר שהבעיה נפטרה ב-100%, אבל דיי קרוב לזה. (בניית תיבות זה הפתרון האמיתי היחיד)

---

יש כאן תמונה שנשמטה מהודעת ה"מוצרים": זהו המתאם שליטה להגה בין הפיז'ו/קלריון שהגיע לו לביקור מאנגליה.

8.jpg

פורסם

RCA-

זוג של Almani (יעביר סיגנל מידבסים באקטיבי/סט בפסיבי)

ועוד 2 זוגות של Soundquest (אחוריים/טויטרים/סאבוופר)

זו בהחלט לא נקודת החולשה של המערכת.

עריכה:

הא הבנתי מה עבר לך בראש.. נראה לי..הבננות אדום/לבן שאתה רואה אלו ה-breakout cables מהקונקטורים של הקלריון 785

פורסם

הייתה בעית ויברציות חמורה בדלת, וגם קירקושים (מצאתי כמה חלקי פלסטיק של מנגנון הידית שקירקשו ונאטמו)

אז החלטתי לעשות עבודה אינטנסיבית עליה. חוצמזה פח חיצוני אטום טוב לבידוד רעשי חוץ.

אסי84 - הותקן אצל רפי, קארסטודיו, ר"ג (חיווט, פלטה, עזרה). 

העבודה על הדלתות/דיפונים - אני, בזמני החופשי.

פורסם
למה איטום בשני הצדדים אם הרמקול בפנים?

עידו,

אני לא רוצה להיות האיש הרע - ואנחנו מדברים גם בהודעות פרטיות...

לצערי - אדגר מאוד צודק ומשהו שאתה אמרת לי בהודעה פרטית גם מסגיר את גודל הטעות שאתה עשית בהתקנה הזו.

מידבאסים של סופרימו ואילייט זקוקים לאחד משני תנאים -

1. וזה הרצוי - תיבה אטומה הרמטית וחזקה מאוד בנפחים בין 5 ל 12 ליטר.

2. לבודד את הדלת ולהפוך את פנים הדלת לתיבה ע"י בידוד של הדפנות.

אתה לא עשית לא את זה ולא את זה.

הדיפון הוא מאוד שטוח סה"כ, הוא לא הרמטי ואין בו מספיק נפח בייחוד אם אתה מפוצץ אותו בספוגים.

אתה אמרתי לי בהודעה פרטית ששומעים עמום - לא פלא!

אתה צריך או לבנות לו תיבה שתתחבר לדיפון.

או לעשות חור בדופן הפנימית של הדלת ולהתקין עליה בהגבהה את המידבאס - או שאתה יכול גם ליצור שרוול (תראה את ההתקנה של עתיד - גורל) עד לדיפון

אבל המצב שצריך להיות זה או שהמידבאס שלך רואה את הנפח הפנימי של הדלת - שעכשיו היא תיבה לכל דבר... או שאתה בונה לו תיבה ייעודית.

עד שלא תעשה את זה - אתה לא תתגבר על הבעיה הזו.

תחזור למתקין שלך ותיצור חור בדופן הפנימית של הדלת ותיצור שרוול ממנה עד שיהיה רווח בין השרוול לדיפון - שהרמקול יסגור...

סה"כ אחלה רכיבים, אחלה שדרוג - אבל יש עוד עבודה.

מעבר לזה MT23 לעומת הסופרימו זה רק עניין של טעם, הסופרימו בהיר יותר ומפורט יותר אבל הMT23 זה פצצה של סוכר.

לדעתי - בשביל תענוג אודיופילי אמיתי - ברכב - אין מנוס מסט שלושה חלקים

הרמקולים פשוט קרובים מידי לראש וקשה לאזן במצב כזה סט שני חלקים.

פורסם

א. תתחדש! אחלה רכיבים.

ב. כמו שאמרו מעלי - לחורר ומהר, בעיקר אם כבר השקעת בבידוד של כל הדלת.

ג. למה אתה צריך מתאם ipod-aux? ל-785 יש יכולת שליטה מובנת ב-ipod.

אתה יכול לחבר את ה-ipod דרך הכבל הרגיל שלו לכניסת ה-usb ב-HU שלך.

ככה אתה לא מבצע המרה כפולה ויש לך שליטה דרך ה-HU.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לסט שני חלקים מידבאס של סופרמו הוא עדיך מאשר היבריד או אלייט, הוא אחלה של מידבאס, יש לו יכולת לעלות לתדרים גבועים, מעל 4500.

אבל

בשביל תדרים גבויים אתה צריך תיבה, אחרת אתה חייב להוסיף מיד נטו.

קינצור תיבה או מיד.

• תוכן חדש...