Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחרונה נתקלתי בסמל מוזר על רכב די נפוץ, מישהו מזהה את הסמל? (וכחידה, מי מזהה את הרכב?:wink:)

mjiygjdzmhm0.jpg

דבר נוסף שיצא לי להיתקל בו, הוא 'תרבות השיפורים למסחריות'. פורדים, מרצדסים ועוד מיניבוסים של חברות שונות נוסעים עם פגושים מעוצבים. למה? שמתי לב אפילו שלאופלים מסחריים מסוימים גם יש סוג כזה של שיפורים, ושם אפילו השמל מוחלף לסמל של דולפין, או משהו דומה. למישהו יש הסבר או מידע?

ערב טוב!

:shock:

קקטוסולר ידנית

פורסם

מה שמוזר הוא שגם הגריל תואם לסמל.

יכול להיות שבעבר הסמל הזה שימש דגמים או רמות גימור מסוימות?

קקטוסולר ידנית

פורסם
שלום!

דבר נוסף שיצא לי להיתקל בו, הוא 'תרבות השיפורים למסחריות'. פורדים, מרצדסים ועוד מיניבוסים של חברות שונות נוסעים עם פגושים מעוצבים. למה? שמתי לב אפילו שלאופלים מסחריים מסוימים גם יש סוג כזה של שיפורים, ושם אפילו השמל מוחלף לסמל של דולפין, או משהו דומה. למישהו יש הסבר או מידע?

ערב טוב!

:shock:

הטרנזיטים עם הפגוש קידמי "משופר" הם של אגד (אגד אישי יותר נכון.)

הרכיבו את זה באופן סיטונאי לדי הרבה רכבים.

לא נראה טוב, לא הולם את החברה ואת הרכב, לא במקום לחלוטין.

הסמל של דולפין אתה ראית על מיניבוסים של איווקו, לא של אופל.

יש חברה, שנקראת IRISBUS, היא, בין השאר, מדגמת מסחריות של איווקו להסעת נוסעים, ומחליפה את הסמל לסמל שלה.

1.jpg

פורסם

הפגושים הם לא שיפור של אגד.

הפגושים ה"מעוצבים" מורכבים על מיניבוסים תוצרת ליטו גרופ. החברה מקבלת מהיצרן שלדה או ואן ועל בסיס זה בונה מיניבוס. לגיטימי שירצו לשנות גם את הפגוש, כדי לקבל מראה ייחודי גם מקדימה.

Spirit In The Dark

פורסם

רק חבל שהערס התורן שנוהג על המשאיות האלו חושב שהוא נפל על פרארי וחותך את כל עוברי הדרך בנסיעה פראית תוך הדלקת אורות הערפל המוזרים האלו גם בשעות היום.

וזה לא אחד וגם לא שתיים שאני נתקל בהם מתפרעים.

פורסם

הפגושים ה"מעוצבים" שמורכבים על הפורד טרנזיט והספרינטר, לרוב גם משמשים גרסה מפוארת יותר של המיניבוס.

יש לחברת "מטיילי ירון בר" גם מיניבוס איווקו חדש עם פגוש "מעוצב".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פורדים, מרצדסים ועוד מיניבוסים של חברות שונות נוסעים עם פגושים מעוצבים.

שים לב שכתוב עליהם בקטן "Made in Kfar Kasem"

פורסם

והמחיר שלו בהתאם לאיכות, נהג של פורד טרנזיט שאני מכיר אמר לי שבשביל הפגוש הזה צריך להוסיף 400 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נהגי ההסעות על טרנזיטים,וספרינטרים וכדומה, כשהם קונים רכב חדש ומאבזירים אותו בריצפה,מושבים,דלתות חשמל, ריפוד, על דרך שמים את הפגוש.בשביל היופי, לדעתי הוא לא ניראה טוב

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

קיימת תרבות שיפורים לרכבים מסחריים. נקרא VANNING, ונפוץ בעיקר ביפן:

http://speedhunters.com/archive/2008/08/14/the-101-gt-gt-vanning-in-japan.aspx

van1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...