Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , מאחר ואני לא מבין גדול במערכות רציתי לשפר את הסאונד ברכב החדש שלי שמגיע עם מערכת ורמקולים סטנדארטים, אז עם מעט התייעצות ובתקציב דל של 1500 ש"ח קניתי:

*רמקולים של פיוניר 6x9 440 WATT TS-A6983S - 80 RMS

*קומפוננט MB QUART 150 WATT - 40 RMS

*סאב LANZAR VW 124 1600 WATT - 350 RMS + תיבה

*מגבר סיני 4 ערוצים RODEO DRIVE V12 - 1200 WATT

ואני שוקל לקנות עוד מגבר לסאב !

האם זה טוב? האם כדאי לי להוסיף מעט ולהחליף לסאב של פיוניר 1200 WATT ואת הקומפוננט לMOREL PULSE 6 120 WATT RMS ?

ושאלה אחרונה האם כדאי שרמקולים האחוריים יהיו באוטו הספק עם הרמקולים הקדמיים ?

תודה מראש למי שיכוון אותי ויעזור לי !!!!!!

פורסם

הייתי מציע לך להוריד את הפיוניר ולרכוש במקום הMB QUART קומפוננט מורל טמפו.

ותנסה במקום המגבר הזה לרכוש mac audio zx4000 (אם יש בעיה של תקציב אז יד שנייה)

את הסאב אני לא מכיר אבל המגבר שלך מוציא בגישור 120WRMS והוא לא מתאים לסאב - תקנה במקום C12 של קיקר.

קודם שיהיה לך בסיס טוב אחר כך תשתדרג התקציב הזה מתאים למערכת מאוד בסיסית.

פורסם

לחבר שלי יש את המגבר הנ"ל והוא חובר לסאב פיוניר ישן עם האמצע נראה כמו CARBON FIBER.

ומגבר עוד בסדר אבל מעל VOLUME של 40 הוא נכנס לפרוטקשן בגלל העומס. לא מציע לקנות מגבר כזה. בכלל. אם אתה הולך על מגבר אחד אז הZX400 יכול להתאים.

אחוריים תחליף לJBL או MOREL.

וגם את הקדמיים הייתי מציע מורל PULSE או TEMPO.

אם התקציב הוא בעיה אז יד שנייה.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

האמת החנות הציע לי את הדיל הזה וחבר שהתקין כמה מערכות אמר לי שבתקציב "עלוב" כזה זה בסדר! אני יודע שהמוצרים לא שיא אבל אני רוצה לשמוע לפחות יותר טוב מהרמקולים המקוריים שהגיעו עם האוטו ואפילו בווליום !

• תוכן חדש...