Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה3? אתם רציניים? רכב משפחתי שגרתי למדי שכל ההישג שלו זה שהוא נמכר במספרים עצומים לחברות ליסינג בישראל (וגם מצליח לא רע ברוסיה). זה הכל. בסיוויקים שמישהו אמר פה אין דבר וחצי דבר שניתן להגדירו כהישג.

אימפרזה GT ומיצובישי EVם המקוריות הוצגו בתחילת שנות ה-90, אגב, ומבחינת הקונפסט לא היה בגרסאות החדשות כל הישג נוסף פרט לשדרוג ביצועים מתמיד.

הבחירה חייבת ליפול בין הפריוס (לצערי הרב) למיני של BMW כמו שאמר אלכס. אולי גם סדרה 7 של באנגל, שסחפה אחריה גל של חיקויים הן בעיצוב החוץ והן בעיצוב הפנים (מדהים איך כולם חשבו שזה מכוער וכולם חיקו בכל זאת) והביאה משהו חדש לשוק מכוניות הסאלון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא רואה איפה המאזדה נכנסת ברכב העשור.. :shock:

אני אשמח לראות את המאזדה נכנסת ברכב העשור. חזיתית. והולכת טוטל לוס. יש מקיף...:evil:

אני לא מבין עדיין למה אתם חושבים שלמאזדה יש מקום פה.

אישית יש לי מאזדה (שנקנתה כי חשבתי שאצטרך למכור אותה תוך שנה, אחרת הייתי קונה משהו אחר), ואין לה שום פיצ'ר שיכול לגרום לה להיכנס בכלל לתחרות. יש לה יותר חסרונות, אם כבר, מלרכבים אחרים. ובהרבה. ובכמה תחומים.

יש כמה בחינות שבהם הפיאט מריאה שנת 97 ז"ל שהייתה לי עולה על המאזדיינת (בציר 2005) שיש לי עכשיו.:arrow:

פיאט אני בהחלט חושב שאקנה שוב.

במאזדה, אני לא הולך לגעת יותר כל עוד אני חי. :evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1+ צודק!

אכן המריאה הגיע עם עיצוב יפה בקרת אקלים 4 חלונות חשמל יציאה למזגן מאחורה ו103 כ"ס.

וזה היה בשנת 98.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
סובארו אימפרזה STI,מיצובישי EVO,הונדה TYPE R,פולקסווגן שירוקו החדשה(במידה והיא 2009),ופגאני ZONDA :evil:

גם אני חושב כך.

:mm_yeah:

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

מצחיק כמה ששונאים פה מאזדה,כדאי שרבים פה יעשו שיעורי בית,מעניין למה היא ידוע בתור אוטו נאמן,מעניין למה מאזדה וטיוטה שומרות הכי טוב על המחירון שלהם.

פורסם

רכב העשור הוא ללא שום צל של ספק ה-הונדה קלריטי !

100 שנה מכוניות נוסעות על אותו מנוע בעירה פנימית, פה יש שינוי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רכב העשור לדעתי הוא המאזדה 6.

נדמה לי שהגיע לישראל ב-2002-3 אם זכרוני אינו מטעני.

הרכב סימן חדשנות הן מבחינתה של מאזדה והן מבחינת דגמי המשפחתיות-מנהלים בארץ - חדשנות בעיצוב בעיקר, וגם בתמחור.

172

פורסם

לטעמי בתואר "רכב העשור", צריכה לזכות הונדה S2000.

הסיבות הן שמכונית זו הצליחה לקפל בתוכה כפל משמעות מאוד סמלי.

מצד אחד, מכונת נהיגה עם תמהיל מאוד, אבל מאוד נכון של הדברים אותם אנו מחפשים במכונית שהמילה "כיף" מסכמת אותה היטב. מי שירצה יש בה עיצוב שממאן להזדקן, מי שירצה המנוע שלה מציג הישג טכנולוגי מרשים.

מצד שני, ולצערנו הרב, היא נציגה של גזע מכוניות שכנראה לא ייצורו שוב לעולם.

מה שנקרא "עין צוחקת, עין בוכה"

כסגנית, אני מסכים עם ההצעה של פורד פוקוס, אבל אני משוחד כבעלים של אחת.

אגב פוקוס, לאחרונה היא נבחרה כ"קומפקטית המשומשת של העשור" בבריטניה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

המאזדה מיאטה הוצגה ב 89' ויועד לה תפקיד פשוט למדי - החייאת רוח מכוניות הספורט הבריטיות של שנות ה 60' וה 70'.

בשנת 80' הופסק ייצורם של דגמי MG - ה MGB והמידג'ט ושנה לאחר מכן גם הספיטפייר של טריומף עברה לעולם שכולו זיכרונות.

המיאטה ניצלה היטב את הואקום שנוצר ולכן זכתה להצלחה כה גדולה, מה גם שבניגוד למכוניות הספורט הבריטיות המיאטה הפגינה איכות ייצור והרכבה מעולות ואמינות גבוהה.

למיאטה שמור מקום של כבוד בפנתאון המוטורי, אולם חשיבותה בעשור שחלף לא היתה גבוהה, ולמרבה הצער לא קמו לה מיתחרות ישירות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני הייתי רוצה להציע את הסיטרואן ברלינגו. אבל היא הוצגה ב-97' (או אפילו ב-96').

לכן אני חושב שרכב העשור צריך להיות או המיני החדשה או סוזוקי סוויפט (הלא כלכך) חדשה.

פורסם

סיאט איביזה דור MK3, מאז שהיא הגיעה לפה בשנת 2001,

מיתגה מחדש את המותג סיאט בארץ הקודש.

עד אז סיאט הייתה "חיקוי" של פיאט, הדגם הזה הראה שסיאט הוא מותג מוביל בפני עצמו.

גילוי נאות: יש לי סיאט. :)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...