Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי את הבולמים בעידן טרום היורו ככה שזה לא רלוונטי לרמת המחירים של היום.

אני הנמכתי ב40 מ"מ עם קפיצים פרוגרסיביים של OMP, לטעמי זה שילוב טוב של נוחות (אם אפשר לקרוא לזה נוחות) וביצועים.

אם בא לך להשקיע קצת יותר, יש קוילאוברים עם כיוונון קשיחות וגובה. ככה אתה מרוויח את הנוחות / רכות ביום יום ואת הקשיחות וההנמכה בקטעים הרלוונטיים.

קיטים ממולצים הם סידרת הPSS ושל בילשטיין והקוילים של H&R.

קוילים של H&R יעלו לך £635 בhttp://www.awesome-gti.co.uk והם נחמדים ועושים משלוחים לארץ.

בילשטיין PSS זה בסביבות 750 וPSS9 זה משהו כמו 900.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי זו המידה שרוב היצרנים מציינים. אבל ברכב גרמני,השמיים הם הגבול. הם חולים על מראה הULTRA LOW,כך שלא נדיר למצוא לדוגמא קיט של APEX שמנמיך גולף ב10 ס"מ...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לא ממליצים להנמיך מתחת ל-30מ"מ מכיוון שזה ממש פוגע באיכות הנסיעה.

מה גם, שמתחת ל-70 מ"מ (אם אני לא טועה) זה כבר פוגע בביצועים.

פורסם

אבל פיג'ו זה לא VW.

את הג'יפים, סליחה פולואים מנמיכים בין 40 ל60 מ"מ אנשים שפויים.

יש קיט (כל הזכויות שמורות לשמשון ויובב :wink: ) שמנמיך אפילו ביותר, אבל אין ממש צורך אמיתי חוץ מפלצנים שמחזיקים את האוטו בשביל תצוגות.

רוב האנשים שגם נוסעים על האוטו ביום יום מנמיכים עם קפיצים כ 40 מ"מ. מנסיון אני יכול להגיד לך שנשאר מספיק מהלך מתלה בהנמכה של 40 מ"מ בפולו.

פורסם

אחלה,בעיקרון אני רוצה שיצא SETUP טוב...

אני לא רוצה להנמיך והקשיח,להנות מזה-אבל בכל זאת להיות קצת מאוכזב י אני ידע שיכלתי להגיע למצב יותר טוב...

אם יש לכם מושג על מוצרים מסויימים שיתאימו לי-תרכיבו לי בבקשה סט של קפיצים וסט של בולמים שיתנו לי את הsetup המומלץ....

תודה :wink: (וההנמכה,עדיף שתהיה 40 מ"מ ולא 30)

פורסם

Q בשביל שנוכל לענות לך כמו שצריך צריך עוד נתונים.

כמה כסף יש לך להוציא ?

כמה חשוב לך הנוחות ?

פורסם

אז רק הייתם צריכים להגיד.....כמו שאמרתי מקודם אני רק בן 18 ודיי חדש בכל העסק הזה של המכוניות,אני מאלה שלא ממש מבינים אבל משתדלים להבין כמה שיותר....:)

אז בעניין הכסף זה לא הכי ברור עדיין,אבל יש,ואת הבולמים אני גם ככה צריך להחליף כי שניים מהאחוריים נוזלים(מה שאומר שאבא שלי יעזור עם הכסף כי זה בעצם "סידור" האוטו אחרי קניה ולא סתם תוספת)..

והנוחות,חשובה אבל תלוי עד כמה,עם למשל אני ינמיך במקום 30 מ"מ 40 מ"מ יהיה הבדל בנוחות? בגלל ה10מ"מ האלה?

בכל מקרה,אני כן רוצה להנמיך ולהקשיח את האוטו,אני יודע שזה יפגע בנוחות-אבל מה לעשות...

• תוכן חדש...