Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,האוטו שלי כרגע הוא פולו gti,משופרת בעדינות,כלומר שיש לה-צ'יפ,פילטר אינבוקס,אגזוז פריפלואו (עם צנרת עד למנוע) ווסת לחץ דלק.

ככה קניתי את האוטו מהיד הראשונה (אני שניה)..

ועכשיו אני רק רוצה להוסיף לאוטו עוד!

עזבו את היופי לרגע בצד,אני אוהב את האוטו כמו שהוא.

אני רוצה עוד כח,עדיין לא הלכתי לסדנאות,חוץ מe&a שממש ממש אכזבו אותי..

עם מה אתם אומרים להמשיך הלאה? כמובן שהאוטו ישאר אטמוספרי,בנתיים :).

זהו רק אני רוצה בבקשה את העצות שלכם,כי אני מעיין בפורום לאחרונה וראיתי שיש פה אנשים שמבינים עניין...

תודה רבה,ואני יחזור לכאן!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל מומלץ לטפל גם בהתנהגות של הפולו, כלומר להנמיך ולהקשיח את הג'יפ, גם קאמבר עושה טוב להיגוי.

אם רק כוח את רוצה, אז הכל עניין של תקציב, פורטינג יתן לך תוספת כוח, יחד עם קאמשפטים והעלאת יחס דחיסה תקבל תוספת ביצועים נאה. הערכה שלי בסביבות 20-30 כ"ס.

אם יש לך מזומנים, קיט מצערות יעשה נפלאות לכוח של האוטו, עם קיט מצערות הספקים של 180~ בהחלט הגיוניים.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

שלום Q.

קודם כל, שיהיה במז"ט על הרכישה. זה יופי של אוטו ואתה תהנה ממנו שנים רבות.

השאלה אינה מה לשפר בפולקסוואגן. השאלה היא מה אי אפשר לשפר בפולקסוואגן.

כל VW באשר היא נהנית מסטאטוס של כמעט קאלט בקרב משפרי אירופה. כנס לכתובת הזאת:

http://www.dubsport.com

ותראה מה עושים לפולקסוואגנים.הפולו GTI נהנתה מאורך חיים קצר למדי-מה שפגע בכמות השיפורים שיוצרו עבורה. כמו כן,רוב משפרי אירופה העדיפו להכניס פנימה מנוע של גולף GTI חדשה או אפילו VR6-מנועים שהעניקו יתרונות כוח משמעותיים על המקור.

אבל עדיין - אין מה לדאוג.

בתור התחלה - גש לך ל"פיין טיונינג" שמייבאים את OMP. שם תדאג לך לסט קפיצי הנמכה. גם אם כוח חשוב לך - עדיין צריך להוריד אותו אל הכביש. הקפיצים ימנעו "התיישבות" של הישבן ואף יסייעו ביציאה מהמקום. כמובן שהם יוסיפו איכות דינאמית להתנהגות הרכב.

אחרי פילטר,צ'יפ,ווסת ואגזוז אין הרבה לאן ללכת אם אין כסף. כי כל שלב אח"כ דורש הסרה של ראש המנוע.

אם החלטת להמשיך (כדאי!!) אז גש ל,אוטוספרינט" שיורידו את ראש המנוע, יחליקו את המעברים ויעלו את יחס הדחיסה. פעולות אלה ישחררו עוד כ10 כ"ס.

אל תיפול לסיפורים על צ'יפ שנותן 15 כ"ס או אגזוז שנותן 30. הכל סיפורים. גם הווסת לא נותן הרבה כמו שחושבים. שאל על ווסת בפורומים בחו"ל ותקבל תשובות עוינות למדי..

הצ'יפ גם לא נותן הרבה, אלא אם הורכב כCUSTOM על הרכב שלך ספציפית (וגם אז-צ'יפ אינו טורבו!!). הצ'יפ שמגיע מחו"ל מותאם למזג אוויר שונה,לחץ ברומטרי שונה ודלק שונה ויש "לתפור" אותו מחדש שיתאים לרכבך.

בכל אופן - אם הראש כבר ירד לפורטינג ויחס דחיסה (בערך 5000 שקלים) ויש לך עודף - שים בו זוג קמשפטים גרמניים של SHRICK,שיחלצו עוד כ10 כ"ס בעלות של כ5000 שקלים.

בסוף צריך למפות מחדש את הצ'יפ שיתאים לקמשפטים - ויש לך כ145 כ"ס.

אבל קח בחשבון:

הוצאת 10000 שקלים. על 20 כ"ס. וזהו. אין יותר לאן ללכת.

לא עדיף להביא מנוע מאיזו איביזה הפוכה או גולף GTI? המנוע יוצא כשמונה אלף. התקנה 5. שלוש מעל לעלות של קמשפטים ופורטינג.

וקיבלת מנוע שבלחיצת קיבורד קופץ ל200 כ"ס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

הגיר לא יעמוד בעומסים של 200 כ"ס, וכמוהו גם הקלאץ' והציריות.

תוספת המנוע אכן מבורכת מבחינת הספק, אבל היא גוררת איתה בעית עודף משקל מקדימה, שפוגמת בהתנהגות הרכב בפניות.

פורסם

אין כמו מצערות :!:

הדרך הכי משעשעת להוציא כוח ממנועי VW אטמוספריים.

בחור עם המון נסיון במנועי 16V של הקונצרן - http://www.badger5.co.uk

קוראים לו Bill Brockbank והוא גם נחמד מאוד ועונה בשאלות במייל [email protected]

המחירים יקרים להחריד, אבל הכיף בהתאם :!:

פורסם

עדיין לא הלכתי לסדנאות,חוץ מe&a שממש ממש אכזבו אותי..

אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שמתאכזב,גם מרמת השירות וגם מרמת הידע של e&a.טיב המוצר לא כל כך חשוב להם,כל עד הם עושים עליך קופה,כפי שכבר ראיתי בעצמי (בסוף החלטתי לא לשפר כרגע בגלל האחריות).

אני הייתי ממליץ לפנות ל"צחי מערכות" ברח' ההסתדרות 80 בחולון.מתמחה בשיפורי קוסמטים ומכאנים ל-VW ו-AUDI.בעל ידע רב מאוד בכל דגמי VW ואפשרויות השיפור שלהם.מלא בקטלוגים של חברות שונות שהוא מייבא.

פורסם

שלום

לי יש שאלה:

הממיר בחוץ?

שאלה 2 יש בעיה עם פילטר קונוס פתוח?

מדוע ריפלסמנט אלמנט?

ואני מצטרף לאחרים בעניין ההנמכה

ומוסיף צמיגים וקורס נהיגה

כמה שווה היום הפולו?

אולי אפשרי להחליףפשוט למכונית חזקה יותר

מה אתה אומר?

:-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

פונטו יקר, בזמן שאתה חושב מה לרשום, אל תרשום, רק תחשוב.

ככה לא יצאו לך משפטים מקוטעים ולא ברורים.

תנסה לנסח הכל מחדש, ע"מ שהשפה תהיה ברורה לכל בן אנוש (יאשה לא כלול בזה, גם לירן).

"הממיר בחוץ" - נו אז? מה רצית לשאול?

"ריפלסמנט של האלמנט" - ??? מה זה מערכון של הגשש?

"מצטרף לאחרים... ומוסיף הנמכה..." - אתה במשחק פוקר? משווה ומעלה?

אם ככה, אני CALL.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
פונטו יקר, בזמן שאתה חושב מה לרשום, אל תרשום, רק תחשוב.

ככה לא יצאו לך משפטים מקוטעים ולא ברורים.

תנסה לנסח הכל מחדש, ע"מ שהשפה תהיה ברורה לכל בן אנוש (יאשה לא כלול בזה, גם לירן).

"הממיר בחוץ" - נו אז? מה רצית לשאול?

"ריפלסמנט של האלמנט" - ??? מה זה מערכון של הגשש?

"מצטרף לאחרים... ומוסיף הנמכה..." - אתה במשחק פוקר? משווה ומעלה?

אם ככה, אני CALL.

:lol: הרגת אותי עם הפוקר.

דרך אגב מר.פונטו,לא רוצה לזלזל בך,אבל הכינוי שלך הוא:PUNTO GHT,כאשר הוא אמור להיות:PUNTOHGT,אלא אם פספסתי כמה שלבי איבולוציה של פיאט :shock: .

פורסם

דבר ראשון-תודה על התשובות,לא ציפיתי לכזאת מהירות בתגובות

2.בקשר לשיפור ההתנהגות והורדת הכח לכביש,העניין הזה כבר בטיפול,אבא שלי נוסע בקרוב לגרמניה וכנראה יביא לי סט קפיצי הנמכה של אייבאך ובארץ אני יקנה בומים של קוני..והמליצו לי לשים גם ספייסרים,מזה בדיוק מה הם עושים ואם כדאי בכלל לשים אותם?

וגם הקאמבר,מזה וכמה זה עולה?

אם אתם חושבים שעליי לעשות משהו אחר בקשר להנמכה(קפיצים אחרים למשל,כי בחור אחד אמר לי שעדיף לי להביא קפיצים יותר זולים ואני לא ירגיש הבדל בניהם לבין האייבאכים) או בכלל רעיון או עזרה איך לבנות את האוטו יותר טוב,וכמובן בשלבים לאט לאט כי זה המון כסף הדברים האלה.

עוד משהו בקשר ל"צחי מערכות",מישהו פה עבד איתו פעם? איך הוא? פשוט הבחור שהאוטו היה שלו לפני שם אצלו את מה שיש באוטו,ורציתי לדעת איך הוא,אם הוא עובד ברמה ולא סתם אחד מאלה שדוחפים ווסת לחץ דלק(דוגמת e&a).

*הבחור אמר לי שכרגע הצ'יפ עובד נמוך,ומתי שאני רוצה שאני יתקשר אליו ונלך לצחי שיעלה את הצ'יפ..מה הכוונה? יש דבר כזה בכלל? הוא טען שכרגע האוטו עומד על 110 כ"ס ואחרי שנעלה את הצ,יפ האוטו יעמוד על כמעט 140.

מצטער על עומס השאלות, ותודה!

פורסם

טוב

נכון שאני כותב קצר(אולי הרגל מהצבא?)

בעניין הניק- כשנרשמתי טעיתי ברישום ולכן יצא הטעות ככה

השארתי אותה כי:

א.לא הצלחתי לתקן אותה- אולי יש רעיון מה לעשות?.

ב.זה דווקא מצא חן בעיני.

למען הסר ספק השם מקועקע על הישבן של האוטו שלי אז אני יודע שזה HGT

אני אתקן את עצמי כאן:

1.האם הממיר הוצא החוצה- פורק?

אם הממיר עדיין שם כדאי לחשוב על פתרון.

2.ריפליסמנט אלמנט- זה פילטר בתוך קופסא

אני שואל מדוע לא לשים פילטר קונוס- כלומר פתוח לחלוטין

3.שעשעת אותי עם הפוקר אלי היקר אבל אני איש של שחמט:-)

4.כולם הציעו הנמכה- אני מסכים איתם

עד כאן רות?

:-)

פורסם

שוב שלום

ספייסרים מרחיבים את המפסק של המכונית ועל ידי כך תורמים ליציבות שלה.

נהוג לשים אותם מאחור והם באים בכמה מידות של רוחב תלוי כמה הגלגל אמור להיות בחוץ על פי רצונך ואילוצים אחרים(שלא יגע בבודי למשל)

אני ניסיתי ספייסרים פעם אחת ולי היתה תופעת של רעידות,ומאידך זה היה לפני עשור והיום יש לך את ספרקו למשל עם מרכוז מושלם והכל.

בנוגע לקפיצים- אינני יודע אם כדאי להשקיע בלהביא לכאן קפיצים, לי נראה כי טווח מחירים של 900 עד 1000 ש"ח הינו סביר למשל לקפיצי סימוני ריסינג.

ובנוסף השוק האירופאי יקר להחריד אז תבדוק כדאיות בשיטוט בנט.

ואם יתברר כי סימוני נושאים תקן TUV למשל אז לא כדאי (לדעתי)להתאמץ להגיע ליקר יותר.

מה שכן- הקפיצים של ספרקו מעט יותר רכים משל OMP ,ככל שידוע לי.

מקווה שהפעם הבנת מכיוון שרציתי לסייע

פורסם
טוב

נכון שאני כותב קצר(אולי הרגל מהצבא?)

בעניין הניק- כשנרשמתי טעיתי ברישום ולכן יצא הטעות ככה

השארתי אותה כי:

א.לא הצלחתי לתקן אותה- אולי יש רעיון מה לעשות?.

פנה לאחד ממנהלי האתר בהודעה פרטית והם יעזרו לך.

איזה שנה ה-HGT שלך?

פורסם

*הבחור אמר לי שכרגע הצ'יפ עובד נמוך,ומתי שאני רוצה שאני יתקשר אליו ונלך לצחי שיעלה את הצ'יפ..מה הכוונה? יש דבר כזה בכלל? הוא טען שכרגע האוטו עומד על 110 כ"ס ואחרי שנעלה את הצ,יפ האוטו יעמוד על כמעט 140.

מצטער על עומס השאלות, ותודה!

אולי אני טועה אבל הפולו GTI לא מגיע עם 1.6 125 כ"ס מהמפעל?

במידה וכן אז הוא שידרג תוכנה ל 110 כ"ס?

כמו שתומר כבר אמר, אל תצפה לפלאים מתוכנת ניהול מנוע במנוע אטמוספרי, ובטח לא 140 כ"ס

שי

בדקתי את עצמי ובהחלט הפולו עומדת על 125 כ"ס. לדעתי תבדוק את הסיפור הזה כי הוא נשמע מסריח........

אני הייתי נעזר בדוח של דינו במידה ובדקת את הרכב לפני קניה.

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...