Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הבעיה בהתחלה התחילה עם המערכת שהיא פתאום הפסיקה לעבוד ושעון הדש-בורד, לאחר מכן שרציתי לנעול את הרכב שמתי לב שהביפר שלי מראה לי שהרכב פתוח דלת, והרעש של הנעילה הוא רעש שהאוטו נשאר פתוח (למי שיש ביפר - 2 ציפופים) בדקתי כל הדלתות כולל מכסה מנוע ובאג' סגורות בנוסף וכל כמה שעות האוטו מצפצף ומפריע לי בנוסף לזה המערכת מאז לא נדלקת ולא היחלפתי ולא נגעתי בכלום באוטו. כל הפיוזים תקינים הכל עובד ביצעתי איפוס דרך המצבר.

נ.ב: בנוסף לזה שאני פותח את האזעקה הוא לא פותח לי את הדלתות וגם שאני פותח עם המפתח הנעילה המרכזית לא עובדת רק מדלת הנוסע.

והתקלה נחתה עלי בלי שום קשר.

מה אני יכול לעשות מבלי ללכת לחשמלאי (כרגע)...

תודה מראש

פורסם

למרות שציינת שאין פיוזים שרופים תבדוק אחד אחד זה בטוח איזה פיוז סורר.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

ידידי לי הייתה את אותה הבעיה עד אתמול, וכנראה שהלך לך המוח של האזעקה, לי זה עלה בערך 150 ש"ח מוח חדש.

וכמובן שנבדקו כל הפיוזים. ותבדוק גם על הדרך את ה"צ'ופצ'יקים" (חחח אין לי מושג מה שמם המקצועי) האלה של הדלתות שמחוברים לקפיץ כזה אולי אחד מהם תקוע וככה מראה לך שתמיד דלת אחת פתוחה.

פורסם

יש לי את המערכת שנה (וכמובן נגמרה לי האחריות) השופציקים נבדקו ;).

אבל איך בידיוק זה מתחבר לי לסיפור של המערכת והשעון בדשבורד???

אני חשבתי בכיוון שהכל מחובר על אותו פלוס אולי?...

פורסם

אז שיבדקו שוב את החיווט, אולי אחד מהחוטים מקצר שם את כל העסק, למשל אצלי, חשכו עיניו של המתקין מערכות שהוא ראה את ההתקנה של העזעקה וכל החוטים שרצו שם.

כנראה הייתה התקנה חאפרית. תלך לבעל מקצוע ואל תשחק עם זה לבד (וזוהי רק המלצתי האישית)

פורסם

אכן בדר"כ הכל עובד על אותו המתח, אם תשים לב גם המנורה הפנימית לא עובדת לך ומשם האזעקה לוקחת אינדיקציה שקיימת דלת פתוחה.

אני זורק השערה מקווה שאקלע בול - עשית התקנה של מערכת חדשה בימים האחרונים?

פורסם

דווקא לא התקנתי שום דבר חדש, למרות שכן ניסיתי לחבר מנורה חדשה לבאג' למרות ששום דבר לא נדלק או נשמע, ובדקתי את הפיוזים אין שרופים, נגמרו לי המקומות חיפוש באוטו...

פורסם

כניראה בניסיון החיבור נורה עשית איזה קצר קטן מבלי לשים לב.

אם השעון לא נידלק, והתאורה בפנים הרכב בתקרה, כניראה שיש פיוז שרוף או נתק.

אל תמהר להחליף את המוח של האזעקה.

ניתן לבודד את הבעיה לבדיקה ע"י ניתוק החוט ממוח האזעקה האחראי על הלחצנים בדלתות, ולבדוק אם הבעיה מפסיקה.

פורסם

היום סתם הלכתי למתקין מערכות ביפר, ואמר לי שאכן יש לי בעיה ולב דווקא במוח המערכת.

אמר שבית הפיוזים במכסה מנוע מקצרים\לא עובדים כרואי אבל לא נתתי לו לעבוד לי על הרכב כי דרש 180 שעת עבודה שלי זה נראה הזוי קצת. אעדכן בהמשך..

אנסה את אופן הבדיקה שעצתה תודה

• תוכן חדש...