Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר החלפה של כרטיס מסך וניקוי האבק שהצטבר במארז המחשב, הנ"ל מסרב לעבוד ובעת הדלקה משמיע ציפצופים ארוכים (כ-1.5 שניה כל ציפצוף). כרטיס המסך תקין.

יכול להיות שהבעיה נובעת מזה שפירקתי גם את המאוורר ואת מחליף החום (צלעות) של המעבד וניקיתי אותם מאבק? המאוורר ישב על 4 ברגים על מחליף החום והמחליף היה מודבק למעבד במישחה לבנה.

האם מישהו יודע מה הציפצופים האלה מסמלים והאם יכול להיגרם נזק כלשהו מפירוק של מערכת אידוי חום מהמעבד? המעבד לא עבד ללא המערכת.

תודה למגיבים.

פורסם

נסה לפרק את הזכרונות ram, נקה מאבק את החיבורים ותרכיב חזרה. אולי יעזור ! (לי עזר פעם במקרה דומה לשלך)

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

תתחיל מההתחלה, תחזיר את הכרטיס הקודם ותראה שזה נדלק , אם לא אז יש לך בעיה בלוח אם או במשהו אחר שמחובר אליו, אל תנתק סתם דברים מה שנגעת בו ופרקת רק בו תתעסק, חבל בכלל שנגעת במשחה של המעבד, זה למעשה ג'ל קירור.

בכל מקרה תנסה לבדוק באינטרנט לגבי הדגם של הלוח אם שלך והBIOS (אני יודע שבמחשבים הישנים זה היה גו'ק גדול שיושב על תושבת די בולטת עם מדבקה ככה שתוכל לזהות אותו ) וככה תדע מה אומר הקוד (הצפצוף) זה מה שאני עשיתי בכל אופן שהייתי צריך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כנראה כשניקית את המחשב מאבק ניתקת משהו או שגרמת למגע רופף. פתח את המחשב ובדוק שהכל יושב במקומו כמו שצריך.

פורסם

תפרק הכל מהלוח אם (זיכרון, כרטיס מבך וכל מה שיש על ה PCI) תדליק, תראה אם יש שינוי בציפצופים (יהיו צפצופים אבל ככה תבדוק אם זה קשור ללוח האם או לחלקים שפירקת) אם יש שינוי בצפצופים- מצויין. תחזיר את כרטיס המסך הישן.

אם עדיין הבעייה קיימת, תחזיר רק זיכרון אחד. ותשנה לו סלוט בכל פעם (לראות אם יש סלוטים דפוקים/מלוכלכים).

בקיצור, לנסות לראות איפה הבעייה בדיוק ע"י בידוד הבעייה.

בהצלחה! :)

פורסם

ניתקתי את כרטיס הרשת והחזרתי את הישן, אבל גם איתו המחשב לא עובד. בדקתי את כל החיבורים, הכל מחובר. לגבי שאלתי על המעבד, יכול להיות שהפירוק גרם לתקלה? המחשב יחסית לא ישן, הוא כבן-3 שנים והמעבד מהסוג החדש (ATHLON 64).

פורסם
והמחליף היה מודבק למעבד במישחה לבנה.

חבל בכלל שנגעת במשחה של המעבד, זה למעשה ג'ל קירור.

משחה טרמית :)

מצפצף כל שניה וחצי - רצוף ולא מפסיק? או מפסיק אחרי 8 צלצולים? אם השני התשובה - זכרונות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נשמע שהזזת מעט את המעבד מהמקום. קרה גם לי.

הוצא אותו בזהירות, החזר למקום, וסע לשלום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניסיתי להוציא אותו, אבל אני לא יודע איך הוא תפוס. יש שם איזה קליפסים או מסגרת פלסטיק. איך אפשר להוציא אותו?

פורסם

שלוף את המאוורר שמעל המעבד (מוחזק בד"כ עם שני קליפסים משני הצדדים).

לאחר מכן אמור להיות סוגר ארוך כזה שברגע שאתה פותח (מרים כלפי מעלה בעדינות) אז הוא משחרר את המעבד ונותן לך לשלוף אותו.

לפני שאתה מכניס חזרה תוודא שכל השיניים ישרות,אחרת הוא לא ייכנס חזרה למקום ותצטרך ליישר עם טסטר או משהו בסגנון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קשה להסביר איך "בהתכתבות".

לכל לוח אם שיטה אחרת להחזקת המעבד במקום.

אמורה להיות ידית לשיחרור המעבד באחד מצידיו מתחת לבלוק הקירור (הרדיאטור עם המאוורר שכבר הוצאת, שאותה יותר מסובך להוציא בד"כ).

אולי תנסה להעלות תמונה, וננסה לעזור כך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני עדיין בדיעה שתבדוק מה אומר כל צפצוף ואל תפרק שום מעבד.

תרשום בגוגל BIOS BEEP CODES יותר פשוט מזה אין

http://www.5starsupport.com/info/beep_codes.htm

תבדוק אם זה מתאי לBIOS שלך , אני חושב שכולם זה אותו דבר .

לדעתי הצפצופים האלו הם קודים שבכל BIOS אומרים אותו דבר.

ומה שאתה מתאר זה עדיין זכרון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...