Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לפונטו HGT ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב אנשים

קוראים לי אור אני מתל אביב

יש לי פונטו HGT 01 ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי במידע ,ליפני שבועיים הלך לי מנוע ברכב לא יודע איך תהרגו אותי אין לי תשובה,כל מה שניסיתי לא הלך הסתובבתי בכל המיגרשים ואין מנוע כזה הלכתי לפיאט ומנוע כזה חדש עולה המון כסף אם מישהו יודע על מגרש או מישהו שמעוניין למכור מנוע כזה ,ניסינו אפילו לקחת מנוע של פיאט ברבה והוא די דומה לHGT אבל עדיו יש בעיה עם התושבת מנוע שלא מתחבר לרכב כמו שצריך ואין מצב שזה יתאים,כל זה אחרי שהלכתי לעשרות אנשים שבכלל לא הסכימו להסתכל על המנוע ולבדוק אותו,ניסינו לעשות התאמות בין הHGT לברבה וזה התברר כניסיו כושל.

לכן אני מבקש מכם תעזרו לי אם אתם יכולים...תודה תודה תודה

זה הטלפון שלי על כל מיקרה 054699689 אין לי בעיה גם לשלם למי שיעזור לי

ביי ביינתים

P6220025.JPG

שלום אנשים..קוראים לי אור ורציתי לבקש עזרה מהאנשים פה,היות וכולם פה די מוערבבים חשבתי אולי תוכלו לעזור לי למצוא מנוע 1800 לפיאטHGT 01 ליפני שבועיים הלך לי המנוע וכל דבר שניסיתי לא הצליח לי בכל מוסך שחיפשתי לא מצאתי ,אשמח לקבל כל מידע ועזרה שתוכלו לספק לי .

בתודה מראש

אור שמעון 054699689

פורסם

מעניין.

מה קרה למנוע? מה לא בסדר איתו?

אתה יכול לשפץ את המנוע (אני מקוה), ובמקרה הכי גרוע להסתובב ברחוב המסגר ולחפש מנוע מפירוק.

חפש גם ב- ק.מ.ר. בנצר סירני - ראיתי אצלם כל מיני מכוניות נדירות יחסית (קורבט, XK8), מה שאומר שיש סיכוי טוב שהם מחזיקים גם דברים שאינם סטנדרטיים.

אפשרות אחרת היא לחפש ברשת מנוע בחו"ל ולייבא אותו לארץ בעצמך. זה לא זול, אבל זה עדיף על רכישת מנוע חדש.

חפש כאן - http://www.partsgateway.co.uk/

ובאופן יותר ספציפי (בתוך אותו אתר )- http://www.partsgateway.co.uk/cgi-bin/dm_parts.cgi?VehicleType=Modern&Selected=366+360+344+379+283&Manufacturer=Fiat&PartsForm=1&contact.x=61&contact.y=12

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

באמת מעניין, אני גם בעל HGT, אמנם 2002, אבל מעניין איך גרמת למנוע ללכת בזמן כל כך קצר... כמה ק"מ הרכב עשה ומה הליקוי שהביא לזה שאתה מחליף מנוע?

פורסם
באמת מעניין, אני גם בעל HGT, אמנם 2002, אבל מעניין איך גרמת למנוע ללכת בזמן כל כך קצר... כמה ק"מ הרכב עשה ומה הליקוי שהביא לזה שאתה מחליף מנוע?

שמן :?::roll: מי ברז :?::roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כל אלה הם דברים שניתנים לתיקון

אני שלחתי לאיש ה"פ

יש לי מידע על מנוע אפשרי ויש כאן את ג'וקר שהשבית כזה אוטו.

אם הלכו בוכנות הייתי מנסה להשיג מחוזקות - אם כבר משקיעים אז על שיפור לכיוון הגדשה או ניטרו בהספקים גבוהים.

בכל מקרה - תאמר לי אור- מה הלך שם לכל הרוחות ? ובאיזה סיטואציה?

ושאלה יהיו הצרות שלך

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מה נסגר בסוף עם הפרטים שהבאתי לך ?

מקווה שזה עזר במשהו.. תן תשובה אם לכן או ללא אני ישמח לגלות שהמנוע בתקווה יגיע אליך .. לא עשה לי בעיה אחת בשנה שהייתי איתו. וכמובן אתה תצא מהצרה הזאת.

פורסם

בלילה שוחחתי עם אור.

מתברר שהקרנק שבור וגם טלטלים והבלוק סדוק...

למה זה קרה?

לא ברור לו.

ניסיון לאתר מנוע כזה היכן שאני מכיר נכשל

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
בלילה שוחחתי עם אור.

מתברר שהקרנק שבור וגם טלטלים והבלוק סדוק...

למה זה קרה?

לא ברור לו.

ניסיון לאתר מנוע כזה היכן שאני מכיר נכשל

נשמע כמו מנתק שנכנס לפעולה מאוחר מידי אם בכלל...

- סתם לידע כללי, האם האוטו היה משופר? היה בו צ'יפ?

(ואם כן, אני הייתי מחפש את זה שהתקין לי את ה'ציפ...)

רון.

-קרנק שבור? תלתלים? בלוק סדוק? מזלך שלא קרה לך כלום...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי התיאור המנוע הזה נסע בלי מים...

ויותר גרוע בלי שמן!!

איך עושים כזה דבר???? אני כבר גמרתי מנועים בחיים שלי, אבל לא כאלה חדשים ולא בצורה כזאת

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

פורסם

ככל הידוע לי אין דבר כזה צ'יפ לHGT.. אבל אתם מוזמנים לחדש..

בקשר לאיך עושים.. נתקלתי ביותר מדי רכבים כולל שלי שיש להם נזילת שמן מהפקק של הקרטר, אולי זאת אחת הסיבות..

• תוכן חדש...