Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

מבקש עזרה

אני מחפש רכב ראשון כבר זמן מה. אני מתכוון לחיות בצפון ולנסוע איתו לכן נסיעות רבות בכבישים בינעירוניים לרוב כולל

שבילי עפר בכניסה ליערות וחורשות. האם לדעתכם עדיף לי אז רכב סדאן מאשר האצ'בק?

כמובן שאני הולך על גיר ידני. האם בשביל האזור הזה עדיף לי מנוע 1.6 או שגם 1.3 או 1.4 יהיה מספק?

חשבתי על אפלהאוז שאני מכיר אותו מתקופת הצבא - מנוע חזק מאוד יחסית למרכב (לכן תמיד הרגיש לי מסוכן ולא אוחז את הכביש).

התקציב עומד בסביבות עד 12K . כשהדרישות הן מזגן, אוטו אמין יציב וחזק ושקט נפשי יחסית ממנו.

יום שמח שיהיה לכם ותודה על כל ייעוץ

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

סדאן או האצ'בק - עניין של העדפה אישית. לא זה מה שיעשה לך את ההבדל.

התקציב שלך נמוך יחסית כך שאל תצפה לגדולות ונצורות מבחינת אמינות הרכב. אני לא ממליץ במיוחד על האפלאהוז, רכב מיושן ובעל מנוע שסובל מאוד מאחזקה שאינה קפדנית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה כן יעשה את ההבדל - לא אמרת...

אני יכול מעט להגדיל את התקציב. אני לא מחפש רכב חדש או נראה חדש. משהו שימושי - זה מה שחשוב. למשך כמה שנים.

ועדיין אני שואל לגבי נסיעות בינעירוניות בצפון ושבילים... האם רכב קטן יענה על הדרישות (מנוע 1.3) או שעדיף לי להתמקד במנוע 1.6.

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

נסיעה תכופה בשבילי עפר וכבישים משובשים לא ממש מועילה לרכב משפחתי סטנדרטי. אם אתה עולה פה ושם על איזה שביל כורכר בדרך לשולחן פיקניק זה לא נורא, אם אתה עושה כמה עשרות קילומטרים בכל יום על שבילים כדאי לך לפזול לכיוון של רכב קצת יותר קשוח.

בתקציב שלך הייתי שוקל פיג'ו 306 1600 ידנית או סיטרואן קסארה (נדמה לי שאפשר למצוא קסארות מהמודלים הראשונים באזור התקציב שלך). אם אתה מאלו שמקבלים חלואשס בכל פעם שמציעים להם רכב צרפתי אז אולי איזו מאזדה 323F או סובארו אימפרזה מהשנים הראשונות (סביב 95-96).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...