Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שבוע טוב. בעודי שוקל קניית מדיח כלים קומפקטי (על השיש במטבח) עלתה בראשי השאלה הבאה: איזה מפצל צריך לשים מהחיבור של הברז ככה שתצא זרימת מים למדיח שיהיה על השיש? אני מדבר על ברז ישן (שמתחבר לקיר בשתי נקודות, ברז למים החמים וברז למים הקרים. אני יודע שקיים כזה דבר (למשל כשמתקינים מתקן לטיהור מים בבית..). תודה למגיבים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קניתי מדיח שבוע שעבר ויש לי גם מקרר שצריך מים לקרח - אז יש לי שני מפצלים אחד על השני.

אתה הולך הום סנטר - מבקש מפצל מים למדיח. מה שהם מביאים לך מורכב משני חלקים - אחד עם ידית סגירה - פתיחה למים הקרים והשני סתם צינור, כדי להשלים אורך, למים החמים.

אתה מחבר אותם בנקודות שבין הברז לקיר.

אם אתה עושה את זה לבד - שים לב לכל הגומיות ותשתמש במן סלוטייפ מיוחד לצינורות (ברח לי השם) - גם ניתן לקנות בהום סנטר.

פורסם

(השלמת השם שברח לזה שמעליי) - סרט טפלון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שאמר קודמי יש ברז כזה בכל חנות טמבור, הום סנטר לוקחים כפול כסף.

רק תשים לב שהצינור המאריך הולך לחמים ההזנה למדיח מים קרים.

לא צריך טפלון רק גומיות תעבוד בעדינות ולא לסגור חזק חזק כי זה קורע את הגומיות. חזק פעם אחת מספיק.

בהצלחה.

ראיתי את ההודעה שלך: הברז הוא בעצם ה T שמתחבר על יציאת המים הקרים מהקיר הצינור השני משווה את המרחק ביציאה של המים החמים.

מה שאתה עושה בגדול מרחיק את הברז הקיים מהקיר ע"י הברז של המדיח.

פורסם

כן טפלון. אתה בהחלט לא חייב לשים אותו. אבל אם ההרכבה תטפטף בנק' חיבור, אתה תשמח להוריד הכל, לשים את הטפלון ולהרכיב מחדש. האינסטילטור שהזמנתי שמח :)

כן, החלק של המים הקרים הוא כמו T ושל המים החמים סתם צינור מאריך.

וכמו שאמר קודמי - לא לסגור חזק מדי, הצינורות עלולים להסדק - גם משהו שקרה לי.

פורסם

טוב, התחלתי לבצע את העבודה. יש נזילות, קטנות אומנם, בחיבורים (ממש מבאס..). שמתי טפלון, ומפחד שדפקתי את הסגירות (נראה לי ששמתי יותר מדי טפלון). יש סדק באום החיבור של הברז. נראה לי שמחר אקפוץ ואקנה מפצל חדש וברז חדש..(בצד שמאל, במים החמים הכל תקין - ככה שצד שמאל יישאר ללא שינוי). שוקל לשים פשתן במקום הטפלון.. בקיצור... כל עצה תעזור. תודה וחג שמח.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כמו שנאמר לא צריך טפלון, האיטום הוא בגומי ולא לחזק יותר מידי, אם יש נזילה אז להדק קצת.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

פשתן זה כל כך שנות השמונים :lol:

אני לא חושב שאתה צריך למהר ולרכוש ברז חדש. תן עוד חיזוק קטן להברגות וחכה קצת. לפעמים הנזילות הקטנות האלו נסתמות בעזרת האבנית והקורוזיה שבבית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
טוב, התחלתי לבצע את העבודה. יש נזילות, קטנות אומנם, בחיבורים (ממש מבאס..). שמתי טפלון, ומפחד שדפקתי את הסגירות (נראה לי ששמתי יותר מדי טפלון). יש סדק באום החיבור של הברז. נראה לי שמחר אקפוץ ואקנה מפצל חדש וברז חדש..(בצד שמאל, במים החמים הכל תקין - ככה שצד שמאל יישאר ללא שינוי). שוקל לשים פשתן במקום הטפלון.. בקיצור... כל עצה תעזור. תודה וחג שמח.

אינסטילציה זה תחום מעצבן ולא מתחכם במיוחד. אני אישית בזבזתי בערך 6 שעות על חיבור צינורות ובסוף הזמנתי אינסטילטור.

אני יכול להמליץ לך על אחלה אינסטילטור פרטי בב"ש, הוא לא מאלה שלוקחים הרבה.

פורסם

הגומיות האלה לא משהו בעיניי. לכן שמתי טפלון. אני חושב לקנות ברז חדש, פשוט שכל החיבורים יהיו חדשים. הכי מוטרד מה"למדים" בקיר מפחד שלא דפקתי אותם. בכל אופן, אום אחת סדוקה, ככה שאין מנוס מלהחליף. לגבי ההידוקים, הידקתי כבר מספיק חזק, ככה שזה גבולי מאוד. את צד שמאל לא אחליף - מדובר ב40 שקלים...למפצל, וברז הכי פשוט, עוד 150 שקלים להערכתי (הברז שיש כרגע, בן כמה שנים..). וכמובן, עבודה שלי והפעם ממש בעדינות... ואם כבר, יש לכם המלצות ל"סדר פעולות" בהרכבה? תודה על העידוד!

Skoda Fabia 2025 

פורסם

המתאם אמור להתחבר עם גומיות, ואין צורך בטפלון ובודאי לא פשתן.

באותה הזדמנות שאתה נאלץ להחליף ברז, קח בחשבון שאם לא היית סודק את האום, הברז היה ממוקם 5 ס"מ קדימה, ואולי מדי קדימה, ואז הברז החדש צריך להיות עם פייה קצרה.

עם ה"למדים" בקיר, או בשמם המקצועי, אקסצנטרים, באמת כדאי שלא תתעסק!

:turn-l:
פורסם

תצחק תצחק... יצא לי לראות לא מעט חיבורים שהם שילוב של פשתן וטפלון: החיבורים בוצעו עם פשתן ועליו כמה ליפופים של סרט טפלון - ותשמע, ניסיתי את זה בזמן שהעתקתי את מיקום הדוד בבית שלי (דוד מחליף חום במערכת סולארית שישב בתוך הבית ויצא החוצה למסתור כביסה) וזה פשוט בול פגיעה ! זה קל מאוד לעבודה ולא נוזל ! יש לציין שמאז שנוכחתי לדעת שהשיטה עובדת מצויין אני מיישם אותה תמיד כי לפעמים זה חוסך עבודה כפולה (אתה מגלה שאחרי ששמת רק טפלון, עדיין זה קצת נוזל - אז שוב לפתוח, לנקות וללפף מחדש).

לחובבנים, בניגוד לאנשי מקצוע שעוסקים בתחומם יום-יום ונושמים אותו, לא תמיד יש את הידע\אבחנה\רגש לכמויות המדויקות של השימוש בחומרים כגון זה - ובגלל זה, אם כבר יש שיטה שהיא WIN-WIN לשני הכיוונים אז למה לא ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בסוף הסיפור נגמר על ידי עזרה של אחי, וקניה של מפצל חדש, וברז חדש (במחירי שחיטה, באחת מרשתות עשה זאת בעצמך...). כמובן, מעדיף לשלם את זה, מאשר גם לשלם את כל זה, ולקרוא לאינסטלטור. לשמחתי חלפו כמה שעות, והכל יבש (ותודה לאחי שהתקין הכל במקצועיות...).

Skoda Fabia 2025 

פורסם

פשתן הרבה יותר מוצלח מטפלון (במיוחד מהטפלון שנמכר בחנויות. מילא היית מדבר על TBA).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...