Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שמש (וקולטים) על גג קומה רביעית. הדירה בקומה ראשונה.

הדוד לפחות בן 6 אולי יותר וחיצונית נראה במצב טוב. על הקולטים כתוב שהם יוצרו בשנת 1996, והם עדיין נראים במצב טוב.

בדירה, המים החמים יוצאים בלחץ נמוך. אי אפשר לפתוח שני ברזים בו זמנית, וגם כשפותחים ברז אחד הלחץ נמוך אבל עוד איכשהו נסבל.

מספר בעלי מקצוע אמרו את אותם דברים:

להחליף את צנרת המים הקרים לדוד כי היא סתומה ולכן אין לחץ במוצא. (ממליצים להחליף לפלסטיק השחור).

אם זה לא יעזור, יצטרכו להחליף את צנרת המים החמים מהדוד לדירה (כיום צנרת נחושת).

אם זה לא יעזור הם ינסו לפתוח פלאנג' ואם יצליחו לפתוח ולנקות, אולי זה יעזור.

אם זה לא יעזור או לא יצליחו לפתוח פלאנג', יצטרכו להחליף דוד ואולי גם קולטים.

אם זה לא יעזור, כנראה שיש בעיה בצנרת של הבית ויצטרכו לשבור קירות להחליף צנרת.

כמו שזה נראה, הם הולכים על שיטת ניסוי וטעיה ואני זה שאמור לשלם על כל נסיון וניסיון גם אם הוא לא יעיל.

רעיונות, עצות והמלצות יתקבלו בברכה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

את לחץ המוצא לדוד\קולטים אתה יכול לבדוק, פשוט לסגור שיבר - לפרק בזהירות ובעדינות את צינור כניסה לקולטים - ובעזרת איש נוסף לפתוח שיבר ולבדוק את רמת הזרם בכניסה למערכת הזו. משם אפשר לעשות את אותו הדבר למים החמים, רק ביציאה מהדוד. אם בכניסה לקולטים וביציאה מהדוד הלחץ טוב, צריך לחפש את הבעיה בהמשך.

את עניין הפלאנג' אפשר לעשות בלי כל קשר (תמיד טוב לנקות אותו אחת לשנתיים או להחליפו, אם כבר פתחת...).

היו בפורום מספר שירשורים בנושא, כמדומני שירשורים של שמר, בכל מה שקשור לכך. דובר רבות גם על ניקיון הקולטים והפקקים שלהם (איך לפתוח בשביל לנקות) ומה קורה כשהם נשברים ואיפה משיגים חדשים :p

אני חושב שבמקרה שלך כדאי להצמד לאותן הוראות בשירשורים ולבדוק שהקולטים עצמם לא סתומים.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

את השירשור של שמר קראתי, הוא עוסק רק בפלאנג'. אכן שירשור טוב מאוד, אך שם אין התייחסות לנושא לחץ המים.

לשמר בטוח היתה תשובה מקיפה לענין שלי, אבל הוא נעלם לנו :-(.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין קשר בין הקולטים לבין לחץ המים הקרים.

בדרך כלל שאני עושה הגברת לחץ אני מעלה צינור שחור נוסף מהשעון ועד לדוד ומחבר ב T לקיים.

לא נתת פרטים לגביי לחץ המים הקרים בדירה כרגע.

בדרך כלל איש דודים ולאו דווקה אינסטלטור יפתור לך את הבעיה ולא צריך 4 שלבים.

על המקום אני עולה על הבעיה נותן הצעת מחיר לא צריך להתחייב מקסימום לשלם ביקור.

טיפ קטן אמרו לך לבדוק את הלחץ ביציאה בדוד בצינור המים החמים אם שם יש לחץ הבעיה בהמשך, בדרך כלל בניפל שנינכנס לדירה בחיבור בין הנחושת למתכת שם נוצרת קורוזיה בגלל מתכות שונות.

לפעמים האל חוזר בדוד נסתם החיבור של ההזנה מתחיל ממנו תקנה חדש ותחליף עולה גרושים.

תרצה עוד עיצות תקבל בפרטי לא נגלה את כל סודות המקצוע צריך עדיין להתפרנס.

פורסם
לא נתת פרטים לגביי לחץ המים הקרים בדירה כרגע.

לחץ מים קרים בדירה - תקין ביותר.

.

• תוכן חדש...